Cere o oferta personalizata

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe ceas.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

cumparaturi magazin haine card sau tichet electronic up cadou
recompense angajati cumparaturi card sau tichet electronic up cadou

Momentele importante merita marcate cu solutii simple si elegante. Fii in pas cu noile tendinte de achizitie oferindu-le salariatilor un bonus sub forma cardului Up Cadou, un instrument practic si modern prin care recompensezi implicarea angajatilor si economisesti timp si bugete. Iti ofera aceleasi avantaje fiscale ca tichetele cadou clasice, cu un plus de confort in gestionare si un plus de atractivitate in randul angajatilor.

Cardul Up Cadou e dezvoltat sub licenta Mastercard si beneficiaza de tehnologia contactless pentru plati rapide, fara a introduce codul PIN pentru sume mai mici de 100 de lei. Nu se percepe comision nici pentru plata in magazine, nici pentru platile online.

Tichetele cadou acordate angajatilor sunt scutite de contributii sociale si de impozitul pe venit, in limita de 300 de lei de persoana, conform prevederilor legale stipulate in  Legea nr. 165/2018 si OUG nr. 130/2021 privind unele masuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Sumele alimentate prin cardul cadou pot fi alocate din bugetul cheltuielilor sociale si sunt deductibile fiscal pana in limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

Avantaje

AVANTAJE PENTRU ANGAJATOR

  • Deductibilitate fiscala si scutire de contributii sociale

  • Un suport elegant si modern pentru oferirea bonusurilor

  • Solutie electronica, usor de implementat si gestionat

  • Comanda simpla si livrare rapida

 

AVANTAJE PENTRU ANGAJAT

  • Flexibilitate in utilizare fara a fi conditionat de suma fixa a unui tichet hartie

  • Rapiditate si siguranta datorita tehnologiei contactless

  • Acces imediat la informatii despre sumele disponibile in aplicatia mobila

  • Libertatea de a alege cadoul preferat din magazine online sau fizice

  • Scutite de impozitul pe venit pentru valori de pana la 300 lei/eveniment

Sarbatorile cu ocazia carora pot fi acordate carduri cadou

Tichetele cadou oferite salariatilor (cu copii minori sau fara), precum si copiilor acestora sunt scutite de contributiile patronale si salariale, precum si de impozitul pe venit in conditiile urmatoare:

8 Martie

Beneficiari: 
Salariate

Paste

Beneficiari: 
- Toti copiii minori ai angajatilor 
- Toti angajatii (cu copii minori sau fara)

1 Iunie

- Toti copiii minori ai angajatilor

Craciun

- Toti copiii minori ai angajatilor 
- Toti angajatii (cu copii minori sau fara)

VALOARE MAXIMA NEIMPOZABILA: 300 lei eveniment/persoana

Cere o oferta personalizata

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe ceas.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

Cat de simplu este sa intri in posesia solutiilor noastre?

1

Solicita o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai sus si vei primi in cel mai scurt timp o oferta.

2

Comanda tichetele

Online sau prin e-mail

3

Livrarea cardurilor

Livrarea cardurilor se realizeaza rapid, prin curier, conform contractului agreat.

Unde pot fi folosit cardurile cadou

Angajatii pot folosi Cardul Cadou la plata cumparaturilor atat in magazine fizice, cat si online. Posibilitatile sunt nenumarate: haine, pantofi, accesorii, flori, carti, muzica, electronice, electrocasnice, produse cosmetice, mobila, decoratiuni etc.

HARTA AFILIATI

Serviciile noastre

Pe care ti le oferim daca te intereseaza cardurile de tichete si acordarea acestora

COMANDA ONLINE

FACTURA ELECTRONICA

PIN PRIN IVR

APLICATIE MOBILA UTILIZATORI

AFILIERE LA CERERE

ASISTENTA DEDICATA

SERVICIU MULTIADRESA

TRACKING AWB

LISTA DISTRIBUTIE

Esti client Up Romania?

Eficientizeaza si mai mult procesul de oferire a cardurilor cadou accesand platforma Up Online. Aceasta iti permite sa dai simplu si rapid fiecare comanda si sa obtii acces imediat la facturi.

ACCESEAZA UP ONLINE

Legea nr. 296 din 2020

Conform Legii 296 din 2020 tichetele cadou in format electronic sunt scutite de impozit si contributii sociale daca sunt acordate salariatilor cu ocazia Craciunului, a Pastelui, salariatelor cu ocazia zilei de 8 Martie si pentru copii salariatilor cu ocazia zilei de 1 Iunie, in limita a 150 lei/salariat sau copil minor al salariatilor in cazul zilei de 1 Iunie. Tichetele care depasesc 150 lei acordate cu aceste ocazii se supun impozitarii si intra in baza de calcul al contributiilor sociale. Cadourile in bani sau in natura se supun acelorasi reguli ca si tichetele cadou in format electronic. De asemenea, tichetele cadou in format electronic acordate in scop de marketing, reclama si publicitate, protocol se incadreaza in categoria veniturilor din alte surse pentru care entitatea care le acorda trebuie sa tina lunar o evidenta cu numele, prenumele, CNP si valoarea acordata fiecarei persoane.

Norme metodologice de aplicare a legii 165/2018

Cardurile cadou sunt bilete de valoare electronice acordate salariatilor, indiferent daca au functia de baza sau nu, in limita a 5% din fondul total de salarii, si altor categorii de beneficiari pentru campaniile de marketing, distributie, protocol sau publicitate. Suma alimentata pe card este multiplu de 10 lei si este valabila un an de la data emiterii. Angajatul are obligatia sa restituie sumele nefolosite si expirate.

Legea nr 165 din 2018

Legea 165/2018 reglementeaza modul de acordare si utilizare ale biletelor de valoare in conditiile legii 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. Conform acestei legi, cardurile cadou sunt acordate angajatilor sau partenerilor, iar alimentarea lor se face periodic. Sumele alimentate pe carduri de catre angajator sunt scutite de contributii sociale si impozit pe venit, in limita a 150 lei pentru fiecare angajat si copil minor al acestuia, atunci cand sunt oferite cu ocaziile specific precizate in lege, sau de contributii sociale cand sunt oferite in cazul altor evenimentelor prevazute in Contractul colectiv de munca sau altor persoane decat angajatii. Cardul cadou poate fi folosit doar pentru achizitionarea de produse in reteaua de parteneri afiliati ai emitentului.

HG nr 1045 din 2018

Hotararea guvernamentala 1045/2018 reglementeaza modul de aplicare a noii legi privind acordarea cardurilor cadou, respectiv Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, intrata in vigoare la 1 Ianuarie 2019.

Cum procedezi in cazul in care vrei sa faci o comanda de carduri cadou?

Daca ai un contract cu Up Romania pentru bilete de valoare pe card, poti accesa platforma Up Online si alegi acest tip de produs.

Cine va suporta costul inlocuirii cardului?

Conform prevederilor legale, costurile legate de cardurile cadou sunt suportate integral de catre angajator.

Cine efectueaza blocarea cardului?

Utilizatorul poate face aceasta operatiune din contul sau de pe www.uponline.ro, din aplicatia mobila, de la serviciul IVR sau cu ajutorul echipei de suport call center Up Romania doar in situatii speciale (frauda).

Daca un angajat pleaca de la angajator, cardul va putea fi refolosit de catre un alt angajat?

Cardul este personalizat cu numele si prenumele utilizatorului, el nu va putea fi utilizat de alta persoana (nu este transmisibil).

Se pot emite mai multe carduri pentru un singur salariat?

Da, in cazul in care cardul i-a fost furat/ l-a pierdut / l-a blocat in status > .

Se va putea interoga soldul la orice ATM?

Cardul cadou nu poate fi utilizat la ATM-uri, deoarece acesta este incarcat nu cu bani, ci cu tichete cadou in forma electronica.

La cat timp primesc banii in cont dupa efectuarea tranzactiei cu cardul cadou?

Decontarea contravalorii achitate cu cardul cadou va fi facuta in termenul agreat cu banca de la care ai POS-ul, similar cu toate tranzactiile cu cardul efectuate la respectivul POS. De obicei, bancile vireaza banii a doua zi.

Cine imi vireaza banii?

Vei primi banii de la banca de la care ai POS-ul pentru ca platile vor fi transferate de Up Romania catre aceasta banca prin Mastercard.

Mi se ofera un raport la final de luna cu tranzactiile efectuate?

Poti extrage un raport cu tranzactiile realizate intr-un anumit interval de timp, din contul tau de partener afiliat, de pe www.uponline.ro.

Comisionul se retine la tranzactie sau se plateste ulterior?

Prin intermediul bancii la care au POS-ul, afiliatii primesc intreaga valoare a tranzactiei, deoarece comisionul nu se retine din valoarea acesteia. Up Romania emite factura pentru plata comisionului. Valoarea facturii poate fi dedusa din valoarea tichetelor pe suport de hartie trimise de afiliat catre Up Romania. In cazul in care nu au fost returnate tichetele pe suport de hartie, plata va trebui efectuata prin virament bancar.

Daca fac contract de afiliere cu Up Romania, pot incasa cu cardurile emise de catre toti emitentii de tichete valoare?

Trebuie sa faci cate un contract cu fiecare emitent de tichete de valoare, pentru a putea accepta plata cu cardurile emise de ei.

Pot achita cu cardul Up Cadou la un afiliat in sistem online?

Acest lucru este posibil conform Legii nr. 165 / 2018.

Pot achita o parte din valoarea produsului / serviciului cu cardul de salariu si o alta folosind cardul Up Cadou?

In acest caz, recomandam sa se achite cu cardul cadou, se inchide bonul si se deschide un alt bon ce va fi achitat cash sau cu un card bancar.

Este necesar sa introduc la fiecare tranzactie codul PIN?

Cardul Up Cadou este de tip Contactless si nu este necesara introducerea codului PIN la valori mai mici de 100 lei, in conditiile in care si afiliatul are un POS ce permite acest lucru.

Pot scoate bani de pe cardul cadou?

Cardul cadou este suportul prin care se primesc tichete cadou in format electronic, extragerea de bani nu este posibila, iar consultarea soldului se poate face doar din aplicatia Up Romania, uponline.ro, Call Center sau IVR dedicat.

Pot transfera din valoarea de pe cardul cadou intr-un cont bancar?

Cardul cadou nu permite transferul de fonduri deoarece cardul este alimentat cu tichete cadou, nu cu bani.

In cazul in care cardul s-a blocat la POS, cum se procedeaza?

Dupa 9 incercari de introducere a PIN-ului, cardul se blocheaza. Utilizatorul trebuie sa anunte angajatorul pentru a efectua o noua comanda de card.

Ce fac daca vreau sa folosesc cardul cadou la un comerciant care nu accepta carduri Up Cadou?

Pentru solicitarea incheierii unui parteneriat pentru acceptarea de carduri Up Cadou, este important ca unitatea respectiva sa aiba POS, iar coordonatele respectivei unitati se trimit la afiliati@upromania.ro pentru semnarea contractului.

Cum procedezi in cazul in care vrei sa faci o comanda de carduri cadou?

Daca ai un contract cu Up Romania pentru bilete de valoare pe card, poti accesa platforma Up Online si alegi acest tip de produs.

Cine va suporta costul inlocuirii cardului?

Conform prevederilor legale, costurile legate de cardurile cadou sunt suportate integral de catre angajator.

Cine efectueaza blocarea cardului?

Utilizatorul poate face aceasta operatiune din contul sau de pe www.uponline.ro, din aplicatia mobila, de la serviciul IVR sau cu ajutorul echipei de suport call center Up Romania doar in situatii speciale (frauda).

Daca un angajat pleaca de la angajator, cardul va putea fi refolosit de catre un alt angajat?

Cardul este personalizat cu numele si prenumele utilizatorului, el nu va putea fi utilizat de alta persoana (nu este transmisibil).

Se pot emite mai multe carduri pentru un singur salariat?

Da, in cazul in care cardul i-a fost furat/ l-a pierdut / l-a blocat in status > .

Se va putea interoga soldul la orice ATM?

Cardul cadou nu poate fi utilizat la ATM-uri, deoarece acesta este incarcat nu cu bani, ci cu tichete cadou in forma electronica.

La cat timp primesc banii in cont dupa efectuarea tranzactiei cu cardul cadou?

Decontarea contravalorii achitate cu cardul cadou va fi facuta in termenul agreat cu banca de la care ai POS-ul, similar cu toate tranzactiile cu cardul efectuate la respectivul POS. De obicei, bancile vireaza banii a doua zi.

Cine imi vireaza banii?

Vei primi banii de la banca de la care ai POS-ul pentru ca platile vor fi transferate de Up Romania catre aceasta banca prin Mastercard.

Mi se ofera un raport la final de luna cu tranzactiile efectuate?

Poti extrage un raport cu tranzactiile realizate intr-un anumit interval de timp, din contul tau de partener afiliat, de pe www.uponline.ro.

Comisionul se retine la tranzactie sau se plateste ulterior?

Prin intermediul bancii la care au POS-ul, afiliatii primesc intreaga valoare a tranzactiei, deoarece comisionul nu se retine din valoarea acesteia. Up Romania emite factura pentru plata comisionului. Valoarea facturii poate fi dedusa din valoarea tichetelor pe suport de hartie trimise de afiliat catre Up Romania. In cazul in care nu au fost returnate tichetele pe suport de hartie, plata va trebui efectuata prin virament bancar.

Daca fac contract de afiliere cu Up Romania, pot incasa cu cardurile emise de catre toti emitentii de tichete valoare?

Trebuie sa faci cate un contract cu fiecare emitent de tichete de valoare, pentru a putea accepta plata cu cardurile emise de ei.

Pot achita cu cardul Up Cadou la un afiliat in sistem online?

Acest lucru este posibil conform Legii nr. 165 / 2018.

Pot achita o parte din valoarea produsului / serviciului cu cardul de salariu si o alta folosind cardul Up Cadou?

In acest caz, recomandam sa se achite cu cardul cadou, se inchide bonul si se deschide un alt bon ce va fi achitat cash sau cu un card bancar.

Este necesar sa introduc la fiecare tranzactie codul PIN?

Cardul Up Cadou este de tip Contactless si nu este necesara introducerea codului PIN la valori mai mici de 100 lei, in conditiile in care si afiliatul are un POS ce permite acest lucru.

Pot scoate bani de pe cardul cadou?

Cardul cadou este suportul prin care se primesc tichete cadou in format electronic, extragerea de bani nu este posibila, iar consultarea soldului se poate face doar din aplicatia Up Romania, uponline.ro, Call Center sau IVR dedicat.

Pot transfera din valoarea de pe cardul cadou intr-un cont bancar?

Cardul cadou nu permite transferul de fonduri deoarece cardul este alimentat cu tichete cadou, nu cu bani.

In cazul in care cardul s-a blocat la POS, cum se procedeaza?

Dupa 9 incercari de introducere a PIN-ului, cardul se blocheaza. Utilizatorul trebuie sa anunte angajatorul pentru a efectua o noua comanda de card.

Ce fac daca vreau sa folosesc cardul cadou la un comerciant care nu accepta carduri Up Cadou?

Pentru solicitarea incheierii unui parteneriat pentru acceptarea de carduri Up Cadou, este important ca unitatea respectiva sa aiba POS, iar coordonatele respectivei unitati se trimit la afiliati@upromania.ro pentru semnarea contractului.

Alte solutii Up care te-ar putea interesa

Articole de pe blogul nostru care merita citite

cum alegi evenimentele in aer liber vara 2020

Up Romania: Cum sa alegi evenimentele in aer liber in vara lui 2020

Cum ne adaptam la noul normal, continuand sa fim safe si sa avem cateva conditii de relaxare

DESCOPERA

Curiozitatea si rolul ei intr-o companie - cum o cultivi printre angajatii tai

Afla ce este curiozitatea, care sunt avantajele ei si cum poate ea sa contribuie la succesul afacerii tale

DESCOPERA

INTERVIU. Elena Pap, director regional Up Group: Un salariu mai mare nu este suficient pentru a multumi angajatii. Acestia isi doresc sa fie ascultati si sa fie motivati

Angajatii si-au reevaluat relatia cu locul de munca, cu angajatorul si isi doresc sa fie ascultati si sa fie motivati conform propriilor nevoi. In 2021, atentia s-a mutat catre paleta de beneficii din zona de sanatate si wellness.

DESCOPERA

Cheltuielile din perioade de criza - trucuri care te ajuta sa economisesti mai mult

Afla cum poti economisi mai multi bani in perioade de criza si cum iti poti stabili bugetul

DESCOPERA

Jumatatile de masura nu sunt o optiune pentru mine

Jumatatile de masura nu sunt o optiune pentru mine

DESCOPERA

Cum influenteaza spatiul de lucru eficienta angajatilor

Afla cum este influentata eficienta angajatilor de modul in care organizezi spatiu de lucru

DESCOPERA

De ce avem nevoie de lideri la locul de munca?

In mod natural, suntem predispusi sa ii cautam pe cei ce au inclinatia de a conduce. Oamenii urmeaza oameni. In companii mari si mici, ii recunosti pe cei cu calitati de lider dupa felul in care te fac sa te simti la serviciu: te inspira, dau sens si directie afacerii. Sunt aceia care creeaza un spatiu de confort emotional si, implicit, un mediu de lucru eficient si orientat spre rezultate.

DESCOPERA

Cum sa iti reiei rapid ritmul de lucru cand te intorci dintr-un concediu

Afla cum sa iti reiei ritmul de lucru cand te intorci din concediu si cum sa treci cat mai usor peste primele zile de serviciu de dupa vacanta

DESCOPERA

Strategii de retentie a angajatilor intr-o lume dinamica

Strategii de retentie a angajatilor intr-o lume dinamica

DESCOPERA

Chatbot-ul Victor isi extinde suportul de asistenta virtuala si pentru clientii Up Romania

Up Romania isi extinde mijloacele de interactiune si lanseaza o versiune inbunatatita a asistentului virtual Victor

DESCOPERA

Cum atragi cei mai buni angajati in companie

Pentru succesul si cresterea unei companii este important si necesar sa existe o strategie in ceea ce priveste atragerea celor mai buni angajati. Desigur ca, atat atragerea, cat, mai ales, pastrarea ulterioara a talentelor reprezinta aspecte la fel de importante si necesare.

DESCOPERA

9 idei de locuri si activitati pentru ziua de 14 februarie

Nu stii ce sa faci de Sfantul Valentin? Iti venim in ajutor cu 9 idei de locuri si activitati pentru ziua de 14 februarie.

DESCOPERA

Gina Pavel – Leadership bun este atunci cand organizezi sarcinile fara a lasa loc incertitudinilor

Gina Pavel – Leadership bun este atunci cand organizezi sarcinile fara a lasa loc incertitudinilor

DESCOPERA
customer service relatii cu clientii

Departamentul de customer service: de ce este important intr-o companie?

Imaginea pe piata a unui brand poate fi controlata prin departamentul relatiilor cu clientii. Succesul brandului se afla in stransa legatura cu emotiile oferite de contactul direct cu reprezentantii sai.

DESCOPERA

Up Romania a primit Medalia de Aur la evaluarea pe sustenabilitate realizata de EcoVadis

Up Romania a dovedit inca o data preocuparea sa de a raspunde misiunii de a face sa fie mai bine in fiecare zi. La finalul lunii noiembrie 2019, in urma evaluarii EcoVadis, a obtinut Medalia de Aur, cu un scor general ce o claseaza in top 5% companii considerate cele mai sustenabile.

DESCOPERA

Up Romania a primit certificatul Great Place to Work®, acordat celor mai apreciate organizatii de catre angajati

Up Romania a primit certificatul Great Place to Work®, acordat celor mai apreciate organizatii de catre angajati

DESCOPERA

Descopera Minunile Naturale ale Deltei Dunarii O Aventura in Paradisul Biodiversitatii

Delta Dunarii, un loc de o frumusete rara si o biodiversitate extraordinara, este o destinatie de calatorie perfecta pentru iubitorii de natura si aventura

DESCOPERA

Prietenia este un cuib, iar fericirea este un dans…sau mai multe

Prietenia este un cuib, iar fericirea este un dans…sau mai multe

DESCOPERA

Cum putem identifica sentimentul de burnout in randul angajatilor nostri si cum ii putem sustine sa-l depaseasca?

In ultima perioada, auzim tot mai des angajati care se confrunta cu sentimental de burnout. Afla cum poate fi caracaterizat si identificat acesta

DESCOPERA

Intrebarile pe care ar trebui sa le pui intotdeauna la un interviu de job

Afla de ce este important sa mergi pregatit la un interviu cu cateva intrebari pe care sa le adresezi reprezentantului companiei pentru care aplici

DESCOPERA

Ce cadouri poti oferi angajatilor cu ocazia Pastelui

Ce aduc sarbatorile de Paste? In 2020, nimic cu care suntem obisnuiti, insa angajatii inca se bucura de beneficiile din partea companiei. Afla in acest articol ce cadouri sau beneficii pot oferi companiile angajatilor pentru motivarea lor si pentru cresterea productivitatii.

DESCOPERA

Tendinte in business pentru 2023

Up Romania iti prezinta care sunt tendintele in business pentru anul 2023

DESCOPERA

Aplicatia bonapp.eco – solutia smart impotriva risipei alimentare

Aplicatia bonapp.eco – solutia smart impotriva risipei alimentare

DESCOPERA
mediu-sigur

Cum sa creezi un mediu sigur pentru angajatii tai pe termen lung

Cu gandul la continuitatea business-urilor si la performanta, companiile, indiferent de dimensiunea lor, vor trebui sa aiba in vedere o serie de comportamente, atitudini si masuri care sa permita un raspuns rapid si adaptat la orice modificare din mediul fizic, economic, social si, astfel, sa asigure existenta pe piata a business-ului, dar si cresterea si dezvoltarea lui.

DESCOPERA
cum pastrezi freelancerii motivati

Cand si de ce ar trebui sa angajezi freelanceri si cum sa ii tii motivati

Multe companii aleg sa angajeze colaboratori freelanceri. Afla de ce ar trebui sa apelezi la ei, care sunt domeniile de activitate si cum sa pastrezi freelancerii motivati

DESCOPERA

Cum sa-ti folosesti si gestionezi eficient banii in fiecare luna

Cum sa-ti folosesti si gestionezi eficient banii in fiecare luna

DESCOPERA

Vacanta cu copiii: cum o organizezi astfel incat toata lumea sa fie fericita

Afla care sunt beneficiile vacantei pentru copii si cum poti organiza un concediu pentru a le oferi celor mici amintiri cat mai frumoase

DESCOPERA

Up Romania a primit certificarea de Great Place to Work®, oferita de o reputata institutie internationala de evaluare organizationala.

Up Romania a primit certificarea de Great Place to Work®, oferita de o reputata institutie internationala de evaluare organizationala.

DESCOPERA

10 Sfaturi De Management Pentru A Deveni Un Lider Mai Bun

Este foarte important sa fiti un manager foarte bun, cu calitati de lider pentru a putea lucra in cel mai bun mod cu acesti oameni. In caz contrar, chiar daca oamenii pe care ii ai alaturi sunt oamenii potriviti, atunci cand cadrul de comunicare si incredere pe care l-ati stabilit cu ei nu este corect, nu se poate vorbi despre o echipa de succes.

DESCOPERA
idei vacanta iarna romania

Idei de vacanta de iarna in Romania

Unde mergem in vacanta iarna aceasta? Descopera in acest articol o multime de idei pentru o vacanta de iarna de vis, chiar in Romania.

DESCOPERA

Beneficiile extrasalariale, un instrument de loializare si de retentie a angajatilor

Indiferent de generatie, beneficiile extrasalariale reprezinta un punct comun, un adevarat liant al angajatorilor si al angajatilor.

DESCOPERA

Oliver Birjaru sau cum in spatele comediantului se ascund harnicia si responsabilitatea

Oliver Birjaru sau cum in spatele comediantului se ascund harnicia si responsabilitatea

DESCOPERA

Acordarea de beneficii cu avantaje fiscale in sectorul constructii

DESCOPERA

Cum contribuie Up Vacanta la descoperirea si cunoasterea Romaniei frumoase

Cardul Up Vacanta este un instrument care permite celor care primesc acest beneficiu extrasalarial sa descoperere frumusetile Romaniei, sa exploreze o varietate de locuri minunate. Beneficiarii au acces la sumele incarcate pe carduri oricand isi doresc.

DESCOPERA

Traditii si obiceiuri la locul de munca pentru ziua de 8 martie

Cand vine vorba de viata profesionala, Ziua Internationala a Femeii le ofera anagajatorilor oportunitatea de a celebra importanta femeilor in cadrul organizatiei si de a promova mediul de lucru echilibrat.

DESCOPERA

UP Romania sustine HOSPICE

In Up Romania exista dintotdeauna o preocupare permanenta in ceea ce priveste politica si actiunile de responsabilitate sociala.

DESCOPERA

Despre frumusetea modestiei

Despre frumusetea modestiei

DESCOPERA

Ce inseamna un mediu de lucru sanatos si cum stii ca lucrezi intr-unul

Afla cum putem sprijini organizatiile in a avea un mediu de lucru sanatos si cum putem sa identificam mediile care au deja unul

DESCOPERA

Cum sa pastrezi echilibrul dintre munca si viata privata daca lucrezi de acasa

Lucrezi de acasa si anul acesta? Afla cum poti pastra un echilibru intre munca si viata privata.

DESCOPERA

Claudia Mandru: Orice lucru pare imposibil pana este facut

Claudia Mandru: Orice lucru pare imposibil pana este facut

DESCOPERA

Top 10 intrebari de adresat intr-un interviu de angajare

DESCOPERA

Inteligenta artificiala ne imbunatateste joburile, nu le inlocuieste

Inteligenta artificiala ne imbunatateste joburile, nu le inlocuieste

DESCOPERA
masuri de lucru in timpul pandemiei de coronavirus

Cum sa gestionezi situatia in compania ta in timpul pandemiei Covid-19

Pandemia Coronavirus ne-a surprins pe toti, mai ales din punct de vedere economic si profesional, tocmai de aceea companiile isi pot ajuta angajatii in aceasta tranzitie.

DESCOPERA

Alimentatia in timpul verii - ce sa consumi ca sa faci fata caldurii si sa ai randament la serviciu

Descopera cum sa ne adaptam obiceiurile, in timpul verii, astfel incat sa ne hranim si odihnim corect, iar performantele noastre sa nu aiba de suferit

DESCOPERA

Vesti bune! Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 20,17 la 30 lei

DESCOPERA

Avantajele magazinelelor care comercializeaza produse bio

omercializarea produselor bio aduce cu sine o serie de avantaje atat pentru consumatori, cat si pentru proprietarii de magazine. In acest articol, vom explora aceste avantaje si de ce magazinele care vand produse bio sunt din ce in ce mai cautate.

DESCOPERA

9 Recomandari pentru un management mai eficient al cash flow-ului

Iti recomandam o serie de masuri pe care le poti lua pentru a gestiona cash flow-ul in mod eficient. Unul dintre punctele critice ale gestionarii cash flow-ului este monitorizarea constanta a situatiei numerarului.

DESCOPERA

Lucrul de acasa: avantaje si dezavantaje pentru angajati si companii

Prezent in cultura economica din ziua de azi, work from home are avantaje si dezavantaje atat pentru angajat, cat si pentru angajator. Afla mai multe in acest articol.

DESCOPERA

Idei de destinatii linistite din Romania pentru vacanta in siguranta cu familia

Afla cum putem face ca destinatiile de vacanta din Romania sa fie perfecte si pentru vacantele cu copii, si pentru toate aspectele administrative care mai sunt importante.

DESCOPERA

Lucruri pe care sa le faci in pauza de pranz si care-ti pot face ziua mai frumoasa

Mai jos ai niste propuneri despre cum poti sa te gandesti la pauza de pranz intr-o maniera noua, orientata mai degraba pe timp sanatos pentru tine, si nu pe un castig rapid de timp.

DESCOPERA

Evaluarea angajatilor. Cum se realizeaza eficient - metode si cadru legislativ

Deoarece resursa umana este o resursa mult mai complexa, iar motivatia, implicarea sau performanta sunt niste indicatori greu de masurat, evaluarea poate ajunge de la un proces complet subiectiv, la un proces care foloseste incorect instrumente complicate.

DESCOPERA
vacanta revelion romania

Top destinatii pentru Revelion Romania 2020: unde mergem

Unde ai putea merge, astfel incat sa ai o vacanta complet reusita? Afla in acest articol topul destinatiilor pentru Revelion 2020 in Romania.

DESCOPERA

Obiceiurile zilnice ale oamenilor de succes

De la organizare la noi provocari. Afla care sunt obiceiurile zilnice ale afaceristilor de succes.

DESCOPERA

Despre leadership si importanta unui lider bun pentru un business de succes

Calitatile unui lider construiesc ceva nou, care functioneaza, si in acelasi timp ofera o identitate comuna unei echipe bine sudate.

DESCOPERA

Green Hill Panoramic - Poiana Marului, judetul Brasov

Unitati de cazare din Romania, recomandate de Hai Hui in 2 - PART 2. Exploreaza Romania cu Up Vacanta!

DESCOPERA

Beneficiile consumului de produse bio: sanatate pentru tine si pentru planeta

In ultimii ani, tot mai multi oameni au devenit constienti de impactul pe care alegerile lor alimentare il au asupra sanatatii personale si a mediului inconjurator. In acest articol, vom explora beneficiile consumului de produse bio pentru sanatatea noastra si pentru mediul inconjurator.

DESCOPERA

Rezultatele tombolei „UP CADOU. ACCELERATOR DE BUCURIE ÎN VACANTA TA DIN 2021”

Vezi cine sunt castigatorii tombolei „UP CADOU. ACCELERATOR DE BUCURIE ÎN VACAN?A TA DIN 2021”

DESCOPERA

Ghid de motivare a angajatilor in trei pasi

Cand ai o companie mica, la inceput de drum, marketingul, vanzarile si calitatea produselor sau a serviciilor nu trebuie sa ramana singurele tale preocupari strategice. Echipa este deopotriva importanta, iar aceasta o afirma cu tarie toti managerii cu experienta. Oamenii sunt cel mai important activ al unei companii, iar cu cat le vei cunoaste mai bine nevoile, cu atat iti vor deveni adevarati colaboratori pe termen lung.

DESCOPERA
strategii de branding

Strategii de branding care functioneaza in era digitala. Idei si reguli

Cum poti sa iti promovezi firma si produsul sau serviciul cat mai bine, pentru a avea o buna imagine in mintea consumatorilor tai si a publicului tinta?

DESCOPERA

Up Romania, Certificata ca "Great Place To Work" pentru al treilea an la rand

Cu un scor impresionant de 90% in sondajul de feedback completat de catre angajati, ne consolidam pozitia in fruntea organizatiilor apreciate pentru cultura si mediul de lucru oferite angajatilor nostri. Certificarea "Great Place To Work" este o recunoastere globala a angajamentului nostru fata de o cultura organizationala de excelenta, unde increderea, respectul si colaborarea sunt piloni fundamentali.

DESCOPERA

Ce cadouri mai oferim de 8 martie in companie

Ziua de 8 martie este primul eveniment din an cand putem sa creem un moment special pentru angajate, iar, alaturi de « multumesc », un cadou este deja traditional. Ce sa fie anul asta ?

DESCOPERA

Cele mai bune exercitii pe care sa le faci in timp ce stai la birou

Mai jos iti propunem cele mai simple metode pentru a avea grija de corpul tau chiar si intr-o zi in care trebuie sa gestonezi patru sedinte si trei tabele.

DESCOPERA

Diferentele dintre employer branding si realitate - by Magor Csibi

Employer branding real

DESCOPERA

De Sarbatorile Pascale ofera-le angajatilor libertatea de a-si alege cadoul preferat

Luna aprilie vine cu vesti bune pentru tine si angajatii tai. Cu ocazia Sarbatorilor Pascale poti sa le oferi angajatilor si copiiilor minori ai acestora cate 300 lei pe cardul Up Cadou, iar tu te bucuri de 37% economii pentru compania ta, comparativ cu acordarea sumei respective in bani cash.

DESCOPERA

Up Romania Lanseaza platforma Up MultiBeneficii

Beneficii extrasalariale in buzunarele romanilor prin Up MultiBeneficii de la Up Romania

DESCOPERA

REGULAMENTUL CONCURSULUI ”Tu carei femei din viata ta ii datorezi cel mai mult timp?”

REGULAMENTUL CONCURSULUI ”Tu carei femei din viata ta ii datorezi cel mai mult timp?”

DESCOPERA

Trec prin viata cu gandul la amintirile pe care le strang

Trec prin viata cu gandul la amintirile pe care le strang

DESCOPERA

Digital Detox - ce este si cum te poate ajuta pe plan profesional

Digital detox a devenit un termen foarte la moda, insa a aparut dintr-o nevoie reala de deconectare, dupa ce avalansa de informatie digitala, retele sociale si gadgeturi usor accesibile au coplesit utilizatorii si sentimentul lor de liniste si siguranta.

DESCOPERA

Importanta agriculturii ecologice

Confruntat cu o crestere continua a numarului de locuitori la nivel global, sectorul agricol are un rol important de jucat: producerea de resurse alimentare pentru a hrani intreaga populatie intr-un mod sanatos, pastrand in acelasi timp mediul si biodiversitatea inconjuratoare.

DESCOPERA
Targuri de Craciun in Romania

Ce Targuri de Craciun din Romania sa vizitezi, anul acesta

Tu cum iti petreci luna decembrie? Avem noi idei pentru tine: viziteaza cele mai frumoase targuri locale si bucura-te de vin fiert, mere coapte, turte dulci si mici cadouri.

DESCOPERA

Siguranta psihologica la locul de munca: Un pilon esential pentru productivitate si succesul companiei #RedefinimMunca

In era moderna a afacerilor, companiile isi indreapta atentia catre crearea unui mediu de lucru sanatos, unde angajatii se simt in siguranta si sustinuti in eforturile lor zilnice. Unul dintre conceptele cheie care a captat atentia in acest sens este siguranta psihologica la locul de munca.

DESCOPERA

Micromanagement vs macromanagement

Afla care este diferenta dintre micromanagement si macromanagement si pe care sa il adopti in organizatia ta

DESCOPERA

Doua vesti bune pentru clientii si beneficiarii Up Romania. Valoarea nominala a cardului de masa Up Dejun a crescut la 30 de lei si cardul Up Dejun permite plata comenzilor in aplicatia Tazz

Doua vesti bune pentru clientii si beneficiarii Up Romania. Valoarea nominala a cardului de masa Up Dejun a crescut la 30 de lei si cardul Up Dejun permite plata comenzilor in aplicatia Tazz

DESCOPERA
angajatori-de-top

UP ROMANIA PREMIAZA ANGAJATORII DE TOP

Astazi, 15 ianuarie 2020, a avut loc extragerea castigatorilor campaniei «Liga celor mai buni angajatori», derulata in perioada 1 martie – 31 decembrie 2019.

DESCOPERA
Cadouri de Craciun

Idei de cadouri de Craciun, in functie de persoana care le primeste

Vrei sa faci mai putine cadouri, dar care chiar sa fie utile si de suflet? Afla in acest articol cum sa alegi cadourile de Craciun pentru cei dragi. Iti oferim si cateva idei care sa te inspire.

DESCOPERA

Comunicarea nonverbala - cum o interpretezi si ce secrete poate ascunde

Descopera secretele comunicarii nonverbale - cum o interpretezi si ce se ascunde in spatele ei

DESCOPERA

Cum sa nu fii plictisitor in lumea angajatilor

Cum sa nu fii plictisitor in lumea angajatilor

DESCOPERA

Castiga o masina electrica Tesla Model 3

Castiga platind cu cardul tau Up Mastercard

DESCOPERA

Up Romania: Obiceiul cafelei de dimineata si legatura cu productivitatea la locul de munca

Dincolo de noile standarde, cafeaua a devenit mai mult decat o necesitate pentru a fi cat mai functionali: este un ritual solitar, de moment, sau impartasit cu membrii familiei.

DESCOPERA

Cum sa rasplatesti corect performantele angajatilor si de ce sa faci asta

Afla cum sa evaluezi performantele angajatilor si ce modalitati de recompensare ai la indemana

DESCOPERA

Daniel Rosu – Un drum in viata gasit pe axa Washington-Londra-Bucuresti

Daniel Rosu – Un drum in viata gasit pe axa Washington-Londra-Bucuresti

DESCOPERA

Cum sa te pregatesti pentru o sedinta online ca sa decurga fara probleme

Afla cum sa te pregatesti pentru o sedinta online si ce trebuie sa faci ca aceasta sa decurga fara probleme

DESCOPERA

Trateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat

Trateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat

DESCOPERA

Catalin Marcu: Despre ambitia de a incepe de la zero ceva si de a crea alaturi de alti oameni ceva valoros

Catalin Marcu: Despre ambitia de a incepe de la zero ceva si de a crea alaturi de alti oameni ceva valoros

DESCOPERA
petreceri corporate

Idei inedite pentru petrecerea corporate a firmei

Ce presupune si cum se organizeaza o petrecere reusita, care indeplineste si obiectivele companiei, dar lasa angajatii fericiti?

DESCOPERA

Cum sa petreci un 1 iunie memorabil alaturi de copilul tau?

Iti venim in ajutor cu sugestii care te vor ajuta sa oferi momente memorabile cu ocazia Zilei Copilului

DESCOPERA

De 8 Martie ofera inspiratie si rasplateste-ti angajatele cu Up Cadou

De 8 Martie ofera inspiratie si rasplateste-ti angajatele cu Up Cadou

DESCOPERA

Programele de coaching pentru angajati - ce sunt, care este rolul lor, ce beneficii ofera

Afla mai multe informatii despre programele de coaching. Ce sunt, care este rolul lor si ce beneficii ofera?

DESCOPERA

Impactul Consumului Responsabil Asupra Mediului: Cum Putem Redefini Obiceiurile Noastre Cotidiene

Intr-o lume in care schimbarile climatice devin tot mai evidente, iar problemele legate de mediu cresc in complexitate, este imperativ sa ne oprim si sa reflectam asupra alegerilor noastre de cumparare si a modului in care acestea afecteaza planeta.

DESCOPERA

8 moduri de a munci eficient pentru a-ti creste randamentul

Un job nou poate veni cu o multime coplesitoare de informatii. In acelasi timp, si daca rutina ultimelor luni te-a afectat mai mult ca niciodata, ai putea experimenta un ritm mai lent la job. Este de inteles sa resimti toate astea, insa ele pot veni la pachet cu anxietate, stres, frustrare la nivel de productivitate sau teama pentru performanta de la jobul tau. Cum poti sa simti ca lucrezi smart si productiv?

DESCOPERA

Platforma Up MultiBeneficii, disponibila acum si in varianta mobila

Up Romania ofera de acum posibilitatea de a utiliza platforma de beneficii extrasalariale Up MultiBeneficii si pe mobil. Aceasta poate fi accesata prin aplicatia Up Mobil, in noua sectiune MultiBeneficii, dedicata platformei.

DESCOPERA

Cu ce surprize iti poti bucura angajatele de 8 Martie

Iti venim in ajutor cu idei de cadouri pe care le poti oferi angajatelor cu ocazia zilei de 8 Martie

DESCOPERA

10 motive pentru care sa alegi un abonament medical

Cu ajutorul unui abonament medical, preventia si sanatatea pot deveni o prioritate pentru romani. Comportamentul preventiv poate schimba sau chiar salva vietile oamenilor. Atunci cand anumite afectiuni grave sunt descoperite timpuriu, sansele ca acestea sa fie tratate creste.

DESCOPERA

Sporeste Eficienta Cu Tehnica Pomodoro

Tehnica Pomodoro isi ia numele de la cronometrele in forma de rosii gasite in 1992 de catre Francesco Cirillo si folosite in bucatarie. Scopul principal al acestei tehnici este de a obtine eficienta maxima intr-un timp specificat. Cum functioneaza tehnica Pomodoro?

DESCOPERA
Cadouri ziua copilului

Idei de cadouri si activitati in casa pentru copii de 1 iunie

Ziua internationala a copilului vine cu provocarea de a gasi cele mai potrivite modalitati pentru a sarbatori. Daca ai nevoie de idei, citeste in acest articol cateva sfaturi despre ce ar trebui sa tii cont sau sa eviti in alegerea unor cadouri si activitati pentru copii.

DESCOPERA

5 idei de petrecere a unei minivacante

Minivacantele ne bucura sufletul si ne imbogatesc cu noi experiente sau moduri de a ne conecta cu cei de langa noi.

DESCOPERA

Descopera Romania cu cardul Up Vacanta si bucura-te de concedii de deconectare totala de munca

Descopera Romania cu cardul Up Vacanta si bucura-te de concedii de deconectare totala de munca

DESCOPERA

6 idei pentru a face ordine in afacerea ta dupa metoda „Marie Kondo”

Cand vorbim despre afaceri, „balastul” este putin diferit fata de cel pe care ni-l imaginam. Nu vorbim despre un birou plin cu hartii vechi, chitante, agende si maculatura pe care s-a pus praful – consideram ca la sediul tau ai rezolvat deja problema curateniei!

DESCOPERA

Schimbari legislative aplicabile biletelor de valoare emise de Up Romania, incepand cu anul 2022

Anul 2022 aduce schimbari importante in ceea ce priveste emiterea biletelor de valoare.

DESCOPERA

Burnout de la pasiune la epuizare

Din ce in ce mai multi angajati trec prin burnout si fenomenul pare sa se accentueze rapid in ultimii ani.

DESCOPERA

Loredana Martin: Odata pedagog, toata viata un pedagog

Loredana Martin: Odata pedagog, toata viata un pedagog

DESCOPERA

Reconversia profesionala - ce trebuie sa iei in calcul daca planuiesti o schimbare de cariera

Reconversia profesionala pare o poveste extraordinara atunci cand deja s-a intamplat altcuiva: ii inspira pe ceillati, devine subiect de carti si film si incurajeaza ideea ca se poate. Insa atunci cand trebuie sa o faci si esti la inceputul acestui drum efortul pare incomensurabil.

DESCOPERA

Employer Branding: Construirea unei Culturi Organizationale Atragatoare

In acest articol, vom explora importanta employer branding-ului si strategiile cheie pe care companiile le pot adopta pentru a-si consolida brandul de angajator.

DESCOPERA

Cum sa reduci costurile de recrutare prin employer branding

Intr-o piata munca competitiva si in continua schimbare, atragerea si retinerea celor mai talentati angajati devine o provocare majora pentru companii. In acest articol iti prezentam cum sa reduci costurile de recrutare prin employer branding

DESCOPERA

Cand esti implicat 100% si ambitios, nimic nu poate sta in calea ta

Cand esti implicat 100% si ambitios, nimic nu poate sta in calea ta

DESCOPERA

Cum ChatGPT transforma si simplifica operatiunile de HR

Tehnologia avanseaza rapid in toate domeniile, iar resursele umane nu fac exceptie. In era digitala actuala, companiile se bazeaza pe solutii tehnologice inovatoare pentru a eficientiza si simplifica procesele de HR.

DESCOPERA

Cum gestionezi diferentele de varsta la locul de munca pentru a crea o echipa unita si performanta

Cum gestionezi diferentele de varsta la locul de munca pentru a crea o echipa unita si performanta

DESCOPERA

Up Romania obtine certificatul “Great Place to Work” pentru al doilea an consecutiv

Up Romania a obtinut certificatul Great Place to Work®, recunoscut international pentru cele mai apreciate organizatii de catre angajati

DESCOPERA

Eficienta si eficacitatea in managementul timpului

Managementul timpului este necesar pentru o mai buna productivitate, o mai buna organizare si disciplina in scopul indeplinirii unor activitati si obiective, cu ajutorul unor abordari si tehnici diverse.

DESCOPERA

Ce este rezistenta la schimbare si cum sa mentii un nivel optim al acesteia printre angajatii tai

Totul despre rezistenta la schimbare si cum sa o mentii la un nivel optim printre angajatii tai

DESCOPERA

Platile cu cardul Up Dejun si Up Cadou, acum disponibile pe platforma Sezamo.ro

Beneficiarii cardurilor Up Dejun si Up Cadou pot achizitiona o gama variata de produse alimentare si non-alimentare disponibile pe platforma Sezamo. Acestia pot folosi cardul Up Dejun exclusiv pentru achizitionarea de produse alimentare si cardul Up Cadou pentru cumparaturi atat alimentare, cat si non-alimentare.

DESCOPERA

Care sunt tendintele pe piata HR in 2021 si cum te adaptezi la ele

Afla care sunt tendintele pe piata HR in 2021 si cum te adaptezi la ele

DESCOPERA

Un nou canal de marketing pentru antreprenorii romani oferit gratuit de o platforma de beneficii extrasalariale

Up Romania deschide un nou canal de promovare pentru antreprenorii romani chiar in platforma sa de beneficii extrasalariale flexibile – Up MultiBeneficii. Cei care au un business oriunde in Romania, online sau offline pot sa adauge oferte in platforma printr-un proces 100% digital, fiind o inovatie pe piata de beneficii extrasalariale.

DESCOPERA

Up Dejun: experiente culinare unice, alaturi de colegii de la munca

In mediul profesional modern, unde viata de birou poate deveni monotona, introducerea cardului de masa Up Dejun aduce o nota de prospetime in experienta culinara a angajatilor

DESCOPERA

Cum iti calculezi bugetul pentru o vacanta in familie

Afla in randurile de mai jos cum iti poti calcula bugetul pentru o vacanta in familie

DESCOPERA

Pensiunea Dealul Verde - Porumbacu de Sus, judetul Sibiu

Unitati de cazare din Romania, recomandate de Hai Hui in 2 - PART I Exploreaza Romania cu Up Vacanta

DESCOPERA

Sanatatea si consumul responsabil: Cum afecteaza alegerile noastre alimentare binele planetei

Descopera cum putem redefini obiceiurile noastre cotidiene pentru a avea un impact pozitiv asupra sanatatii noastre si a mediului inconjurator.

DESCOPERA

Metode practice de a stimula creativitatea

Afla cum poti stimula creativitatea angajatilor si care sunt beneficiile ei

DESCOPERA

Rutina de lucru din timpul zilei - cum sa fii productiv, multumit si sanatos de fiecare data

Rutina suna simplu, dar, cu toate acestea oamenii incearca mereu noi carti, tutoriale sau metode de a putea mentine obiceiuri sanatoase, de a fi productivi si de a fi asumati in promisiunile personale pe care si le fac.

DESCOPERA

Ce inseamna bio si care este diferenta dintre bio, eco sau organic

Descopera in articolul de mai jos care este diferenta dintre bio, eco sau organic

DESCOPERA

De ce este momentul sa redefinim munca?

Un studiu recent facut de PwC, Unicef si Generation Unlimited, ne anunta ca peste 60% dintre tinerii cu varsta intre 15 si 24 de ani de la nivel global (830 de milioane de persoane) nu vor avea competentele necesare pentru piata muncii in 2030. Ce se intampla insa daca ne uitam la aceasta problema dintr-o perspectiva gresita?

DESCOPERA
copii defavorizati in mediul rural

Copiii din mediile dezavantajate au nevoie sa fie sustinuti si in timpul pandemiei

Pandemia poate avea consecinte dramatice pentru sutele de mii de copii din mediile defavorizate, mai ales la nivelul educatiie. Afla in acest articol cum pot fi sustinuti.

DESCOPERA
Up Achizitii solutii IMM

COMUNICAT DE PRESA: IMM-urile au la indemana Up Achizitii, o solutie digitala care le modeleaza oferte si servicii avantajoase

Platforma Up Achizitii este solutia digitala pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania, care negociaza oferte de produse si servicii, de la parteneri de top, ajutandu-le sa economiseasca atat resurse de timp, cat si resurse financiare pentru achizitiile necesare bunei functionari a afacerii.

DESCOPERA

Stefan Budulan – Combativitatea si rigoarea, doua trasaturi pe care le au in comun hocheiul si managementul

Stefan Budulan – Combativitatea si rigoarea, doua trasaturi pe care le au in comun hocheiul si managementul

DESCOPERA
Cum sa scapi de emotii

Cum sa scapi de emotii inaintea unui meeting sau unei prezentari

Teama de a vorbi in public este, pentru multi, mai mare decat multe alte temeri. Ce putem face pentru a ne gestiona mai bine emotiile dinaintea unui meeting important?

DESCOPERA

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala

DESCOPERA

De ce sa tii cont cand ai de ales intre doua oferte de munca si esti indecis

Analiza intre doua oferte de angajare poate fi o ocazie foarte buna pentru a-ti intelege si reevalua nevoile profesionale, pentru a lua cea mai buna decizie catre cel mai bun angajator pentru tine.

DESCOPERA
ce isi doresc millennials

Ce isi doresc tinerii din generatia millennial de la angajatori. Beneficii preferate si tehnici de abordare

Deoarece millennials s-au dezvoltat intr-un mediu economic, politic, tehnologic si de divertisment diferit, este normal, ca la fiecare generatie, sa se faca simtit un prag de mentalitate si asteptari.

DESCOPERA

Cultura generala a angajatilor din organizatia ta. De ce e importanta si cum cresti nivelul acesteia

Un angajat bun este, evident, cel care este motivat si productiv, iar alte trasaturi precum cultura generala nu ar trebui sa conteze, atat timp cat persoana respectiva este un om decent si care respecta cultura organizationala.

DESCOPERA

Cum pierdem „inteligenta umana” din organizatii, fara sa ne dorim? - by Magor Csibi

Cum pierdem „inteligenta umana” din organizatii, fara sa ne dorim? - by Magor Csibi

DESCOPERA

Portal Village - Sibiel, judetul Sibiu

Unitati de cazare din Romania, recomandate de Hai Hui in 2 - PART 3 Exploreaza Romania cu Up Vacanta

DESCOPERA
productivitatea-muncii

Cum masori si imbunatatesti productivitatea muncii: angajator si angajat

Intr-o lume ideala, angajatii ar fi fericiti, proactivi si productivi. Cu totii ne dorim o productivitate maximizata in businessul din care facem parte, dar ce este de fapt productivitatea?

DESCOPERA

Cum sa faci o campanie CSR de impact pentru businessul tau

O campanie de CSR poate creste simpatia publicului asupra businessului respectiv, si de aceea, responsabilitatea sociala corporativa este considerata un castig de ambele parti.

DESCOPERA

Un nou mod de a munci pentru peste 70% dintre români, în urma efectelor pandemiei

Afla cum s-a schimbat motivatia romanilor de a munci in ultumul an si jumatate

DESCOPERA

Up Romania include abonamentele World Class in optiunile pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Alege un stil de viata sanatos cu Up MultiBeneficii si World Class.

DESCOPERA
Idei de cadouri corporate

Idei de cadouri corporate pentru 8 martie

Ziua de 8 Martie are doua mari componente, in special in ultimii ani de comunicare: feminism si cadouri. in timp ce cat mai multi oameni vorbesc despre egalitatea intre genuri, cadourile au asteptarea de a fi aliniate la acest concept.

DESCOPERA

Employee engagement - ce este si cum poate fi stimulata implicarea angajatilor chiar si in perioada de criza

Satisfactia la locul de munca nu mai este de mult timp un factor secundar de dezirabilitate. Pentru majoritatea liderilor din companii, acesta este un factor principal dupa care isi ghideaza actiunile.

DESCOPERA

Angajatii pot primi tichete culturale pe card in valoare de 190 lei pe luna

Cardul Up Cultura este cel mai cool beneficiu cu ajutorul caruia angajatii din Romania isi pot achizitiona produsele si serviciile culturale preferate, inclusiv de la parteneri afiliati care accepta plata online.

DESCOPERA

UP Romania da un byte de ajutor pentru scolile din Romania si doneaza 100 de calculatoare prin intermediul Asociatiei Ateliere Fara Frontiere

UP Romania da un byte de ajutor pentru scolile din Romania si doneaza 100 de calculatoare prin intermediul Asociatiei Ateliere Fara Frontiere

DESCOPERA

Vacanta cu copiii: cum o organizezi astfel incat toata lumea sa fie fericita

Copiii sunt curiosi, dornici sa exploreze si sa cunoasca lumea si lucrurile din jurul lor. Afla din acest articol oportunitatile de explorare si activitatile noi pe care le poti face in vacanta.

DESCOPERA

Up MultiBeneficii este noua platforma de beneficii flexibile pentru angajati

Companiile care vor sa pastreze cei mai valorosi oameni in organizatie vor investi in motivarea si recompensarea echipelor. Acordarea de beneficii extrasalariale trebuie sa tina cont de etapele de viata, de preferintele si gusturile angajatilor, iar platforma Up MultiBeneficii raspunde acestor nevoi diferite.

DESCOPERA

Importanta personalizarii beneficiilor extrasalariale

Este dovedit faptul ca succesul ?i satisfac?ia angaja?ilor dintr-o companie pot fi influentate si de ceea ce tine de personalizarea beneficiilor extrasalariale.

DESCOPERA

Idei de a petrece un Paste „altfel” impreuna cu familia

Iti propunem cateva de idei de a petrece intr-un mod placut sarbatorile pascale alaturi de familie

DESCOPERA

Up Romania – partener al HR Masters Summit @ Bucharest Tech Week

Up Romania isi reconfirma angajamentul ca partener al HR Masters Summit, marcand al doilea an de colaborare in cadrul evenimentului emblematic Bucharest Tech Week.

DESCOPERA

Schimbarile pe care trebuie sa le faci astazi pentru a-ti proteja business-ul pe termen lung

Responsabilitatea unui manager este uriasa atunci cand vorbim despre un business etic si de succes. Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti proteja business-ul pe permen lung.

DESCOPERA

Colaborarea dintre Up Romania si bonapp.eco: Consum responsabil pentru un viitor mai sustenabil

In zilele noastre, cand risipa alimentara a devenit o problema tot mai acuta, compania Up Romania si startup-ul bonapp.eco se alatura pentru a promova consumul responsabil si a contribui la reducerea risipei alimentare.

DESCOPERA

Raluca Ivanescu sau cum sa-ti incepi ziua pentru a fi cu adevarat eficient si pregatit pentru orice raspuns

Raluca Ivanescu sau cum sa-ti incepi ziua pentru a fi cu adevarat eficient si pregatit pentru orice raspuns

DESCOPERA

10 obiceiuri care iti fac viata mai frumoasa in perioada de work from home

Afla cum ne putem imbunatati viata atunci cand lucram de acasa

DESCOPERA
cultura organizationala retentia angajatilor

Ghid de comunicare interna cu angajatii. Cultura organizationala si retentia angajatilor

Cultura organizationala este un concept esential in motivarea angajatilor si in a mentine un business sanatos. Cum reusesti sa-l construiesti si sa-l comunici cat mai bine?

DESCOPERA

De ce este important sa stii sa negociezi - si cum poti dezvolta tehnicile tale de negociere

Afla de ce este important sa stii sa negociezi si cum iti poti dezvolta aceasta capacitate

DESCOPERA

Este 2019 si angajatii tai trebuie motivati in continuare

Este 2019 si angajatii tai trebuie motivati in continuare

DESCOPERA

Up Romania sustine turismul romanesc si lanseaza campania ROMANIA CHIAR E FRUMOASA

Noua campanie Up Romania, „ Romania chiar e frumoasa”, mizeaza pe un adevar general-valabil: dragostea de tara, sentiment pe care il impartasim cu partenerul proiectului, celebrul fotograf Sorin Onisor.

DESCOPERA

6 Lucruri pe care antreprenorii fara background tehnic ar trebui sa le stie

Daca esti un antreprenor fara background tehnic, adica fara experienta in design, programare si dezvoltare de solutii IT, s-ar putea sa-ti fie dificil sa construiesti un produs sau un serviciu de la o idee. Insa, cu siguranta, nu imposibil.

DESCOPERA

Pregatirea pentru reintoarcerea la birou

Afla cum sa pregatesti reintoarcerea la birou dupa pandemie atat din postura de angajator cat si din cea de angajat

DESCOPERA

Denisa Stoica sau despre un vis implinit

Denisa Stoica sau despre un vis implinit

DESCOPERA

Up Romania accelereaza digitalizarea si lanseaza Up MultiBeneficii, platforma online care ofera angajatilor beneficii extrasalariale flexibile

Up Romania le ofera companiilor si angajatilor acestora platforma digitala Up MultiBeneficii, care ofera angajatilor beneficii extrasalariale flexibile.

DESCOPERA

Up Romania, partener la evenimentul SMART HR - O experienta plina de energie si inspiratie

Up Romania, partener la evenimentul SMART HR - O experienta plina de energie si inspiratie

DESCOPERA

Up Romania intra in universul blockchain oferind angajatilor NFT-uri aniversare

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate, Up Romania a oferit propriilor angajati NFT-uri, cu scopul de a le multumi ca fac parte din echipa

DESCOPERA

Digitalizarea la birou - ce masuri poti lua in folosul angajatilor

Afla ce inseamna conceptul de birou digital, cum il poti implementa si care sunt aventajele lui

DESCOPERA

Beneficii de poveste, nu povesti

Campania "Beneficii de poveste, nu povesti" se aderseaza companiilor care nu doresc doar sa ofere beneficii, ci si sa aduca experiente memorabile angajatilor

DESCOPERA

Studiu Up Romania despre comportamentul alimentar al romanilor

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research in parteneriat cu Up Romania si-a propus sa identifice atitudinile si comportamentele romanilor cu privire la subiectul reducerii risipei alimentare.

DESCOPERA

Cresterea retentiei angajatilor: cum pot angajatorii sa intampine nevoile angajatilor

Retentia angajatilor este un aspect esential pentru succesul oricarei organizatii. Pastrarea angajatilor talentati si motivati nu numai ca asigura stabilitatea si continuitatea operatiunilor, dar poate ?i sa reduca costurile asociate cu recrutarea si instruirea constanta a personalului nou.

DESCOPERA
tichete valorice beneficii

De ce sa acorzi tichete valorice: avantajele angajatului si angajatorului

Atunci cand un angajat se alatura organizatiei tale, acesta nu este interesat doar de salariu. Afla in acest articol care sunt beneficiile pe care le poti acorda prin tichete.

DESCOPERA
motivarea angajatilor

Motivarea angajatilor, metode sigure de stimulare si beneficii aduse

Faptul ca salariul nu mai este singurul lucru care motiveaza un angajat nu mai este un secret. Insa cum putem intelege motivatiile intrinseci care conteaza pentru cei cu care lucram?

DESCOPERA

Throwback HR Master Summit - Un Eveniment de Referinta in Domeniul Resurselor Umane

Industria resurselor umane este intr-o continua schimbare si adaptare la nevoile organizatiilor si ale angajatilor

DESCOPERA
Cum arata un proces de recrutare eficient

Recrutarea: Tehnici si Proceduri Actuale de Recrutare Eficienta

Se spune ca o companie este pe atat de buna pe cat sunt angajatii ei, si este complet adevarat. De aceea recrutarea reprezinta unul dintre pilonii principali pentru o buna functionare a unui mediu sanatos, care isi indeplineste obiectivele.

DESCOPERA

Neuromarketingul sau neurostiinta: ce este si unde se aplica

Neuromarketingul studiaza reactiile noastre folosindu-se de emotii, atentie si memorie. Teoretic, orice marketing bine facut este neuromarketing.

DESCOPERA

Tichete de masa 2021. Ofera angajatilor tichete de masa cu valoare maxima de 20,01 lei

Pentru angajatori, acordarea de carduri sau tichete Up Dejun este in egala masura avantajoasa, intrucat acestea ofera 100% deductibilitate la calculul impozitului pe profit si scutire de la plata contributiilor sociale, sumei totale aplicandu-i-se doar impozitul pe venit de 10%.

DESCOPERA

Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 30 la 35 lei

Veste buna pentru toti angajatorii si angajatii din Romania! Valoarea maxima a tichetului de masa a crescut de la 30 la 35 de lei per angajat

DESCOPERA

Totul despre recrutarea online - de ce este mai eficienta si ce alte motive ai mai avea sa o alegi

Ce inseamna recrutarea online sau digitala si cum te poate ajuta pentru o triere mai exacta si mai corecta a candidatilor

DESCOPERA
reducerea-costurilor

Reducerea costurilor intr-o maniera cat mai eficienta

Majoritatea companiilor se intalnesc cu nevoia de a diminua costurile, insa cum pot face asta fara sa frustreze angajatii sau sa ia masuri drastice, vizibile pentru public?

DESCOPERA

Parteneriat Up Romania – Revolut: Companiile au acces gratuit timp de 6 luni la serviciile Revolut Business si Up MultiBeneficii

Up Romania si Revolut au incheiat un parteneriat de colaborare, in urma caruia companiile din Romania pot obtine acces gratuit, timp de 6 luni, la una dintre cele mai moderne servicii de gestionare a cheltuielilor – Revolut Business.

DESCOPERA

Lucrurile nu se schimba niciodata de la sine

Lucrurile nu se schimba niciodata de la sine

DESCOPERA

Transport alternativ mai accesibil pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Utilizatorii platformei Up MultiBeneficii vor avea acces la o mobilitate crescuta în deplasarile de zi cu zi prin Bucuresti, ca urmare a unui nou parteneriat incheiat de Up Romania cu UrbanAir

DESCOPERA

Solutii securizate si de calitate

Emiterea tichetelor cu valoare implica respectarea unor conditii de securitate optima pe care noi le indeplinim cu multa rigurozitate.

specimen fata elemente securitate card sau tichet electronic up cadou

1. Numar card: permite identificarea unica a cardului si utilizatorului
2. Numele utilizatorului, denumire angajator, cod fiscal
3. Valabilitate: 5 ani
4. Insemne tehnologie Contactless
5. CIP - element de siguranta a suportului
6. Cuvintele "TICHET CADOU ELECTRONIC", cu litere majuscule pe fata suportului electronic

specimen spate elemente securitate card sau tichet electronic up cadou

7. Banda magnetica
8. Logo-ul retelei de acceptare (Mastercard): permite recunoasterea simpla de catre comercianti
9. Interdictia de a utiliza tichetul cadou in alte locuri decat in unitatile afiliate.
10. Cod numeric CVC: cod de securitate necesar pentru platile prin internet
11. Date de contact ale emitentului