Galerie video

Resurse utile, intr-un format prietenos

Resurse utile, intr-un format prietenos

Vizioneaza materialele pregatite de echipa Up Romania pentru companiile care vor sa fie la curent cu cele mai performante si moderne solutii de recompensare si afla mai multe despre cum iti poti motiva si fideliza angajatii, in timp ce reduci costurile.


Romania e chiar frumoasa! Descopera cu HaiHui in 2 si Up Vacanta

România chiar e frumoasă - un vlog marca HaiHui in doi și Up România, despre cât de ofertantă și autentică este țara noastră. De la unități de cazare inedite la care poți achita cu Up Vacanță, până la văi, munți, poenițe spectaculoase, trasee montane și portofoliu culinar divers.
Inspiră-te din circuitul turistic parcurs de Andreia și Ionuț pentru următoarea ta vacanță în România.

DESCOPERA

REDEFINIM MUNCA

Un manifest al schimbarii in mai mult si mai bine, inspirat de contextul in care tot mai multi oameni isi redefinesc unghiul din care privesc jobul si compania pentru care lucreaza.

DESCOPERA

Cash sau Card? Up Dejun!

Cardul Up Dejun aduce angajatii din Romania la masa. Bucura-te de experienta pranzului in echipa!

DESCOPERA

Parteneriatul de succes dintre Up Romania si Hospice Casa Sperantei

Un parteneriat in care este vorba despre oameni, despre oameni ajutati, despre speranta, despre demnitate si despre sute de zile de internare, despre sute de vizite la domiciliul pacienților, despre sute de consultatii. Parteneriatul dintre Up Romania si Hospice Casa Sperantei dureaza de peste 8 ani si evolueaza de la an la an.

DESCOPERA

De ce sa acorzi tichete Up Cadou in 2019?

- Ai deductibilitate fiscala si scutire de contributii sociale
- Oferi pana la 150 de lei pentru fiecare salariat si fiecare copil minor al acestora cu 0% impozit pe venit
- Iti fidelizezi angajatii, aratandu-le respect si apreciere
- Oferi fiecaruia exact cadoul pe care si-l doreste.

DESCOPERA

Tichetul de masa Chèque Déjeuner are un nume nou: Up Dejun

Tichetele de masa Cheque Dejeuner, asa cum le stiai, au devenit Up Dejun: mai simplu, mai usor de pronuntat, evidentiind clar beneficiul pe care il ofera. Sub forma de carduri sau tichete pe suport de hartie, Up Dejun este solutia moderna pentru motivarea agajatilor.

DESCOPERA

Tichetele cadou Cadhoc se numesc acum Up Cadou

Tichetele cadou Cadhoc au devenit Up Cadou, un nume nou, mai simplu, usor de retinut si care comunica clar beneficiul sau. Datorita avantajelor sale, peste 70% dintre companiile care apeleaza la sisteme de motivare suplimentare, aleg tichetele cadou.

DESCOPERA

Voucherele de vacanta Chèques Vacances devin Up Vacanta

Voucherele de vacanta Cheque Vacances sunt mai aproape de utilizatorii sai prin noul nume pe care il poarta: Up Vacanta.

DESCOPERA