Episodul 7

Sindromul stagnarii

Sub termenul larg de stagnare la locul de munca, se ascund multe consecinte ale crizelor economice globale. De la persoane care accepta sa lucreze in joburi care sunt platite sub nivelul asteptarilor, la evolutii profesionale puse pe stand-by.

ASCULTA MAI MULT

Episodul 6

Munca in spatele panoului de plexiglas

In timp ce anii de scoala pentru a fi doctor, asistent sau farmacist te pregatesc pentru posibilitatea de a fi expus bolii, niciodata pana acum, printre responsabilitatile unei casiere, nu s-a aflat riscul expunerii la o pandemie.

ASCULTA MAI MULT

Episodul 5

Sindromul Tele-Motivatiei

Doua treimi dintre lideri au recunoscut ca pandemia globala a fost unul dintre cele mai provocatoare momente din cariera lor. Pentru unii dintre ei, a fi „mai bine la job” a insemnat sa fie echipa mai bine.

ASCULTA MAI MULT

Episodul 4

Sindromul muncii in singuratate

Singuratatea si izolarea la locul de munca pot cauza probleme de sanatate fizica si emotionala, burnout si, de asemenea, pot fi interconectate cu lipsa productivitatii.

ASCULTA MAI MULT

Episodul 3

Sindromul zoom burnout

Multi dintre angajatii care muncesc de acasa resimt senzatia de epuizare mentala survenita in urma utilizarii excesive a instrumentelor digitale.

ASCULTA MAI MULT

Episodul 2

CU COPIII LA MUNCA

Timp de aproape un an, parintii romani au fost simultan angajati si educatori de acasa.

ASCULTA MAI MULT

Episodul 1

SINDROMUL PRIMEI LINII

Sunetele de aplauze si de la loviturile in vase si tigai au umplut strazile din intreaga lume in serile de martie din 2020.

ASCULTA MAI MULT

Despre proiect

CUM E SA FII MAI BINE LA JOB?

In urma cu cativa ani, a lucra de acasa era un vis al nostru neimplinit inca. Din martie 2020, a devenit realitate pentru 55% dintre romani.

ASCULTA MAI MULT