#RedefinimMunca

Sprijinim liderii de HR și managerii sa creeze in companiile lor premisele pentru ca oamenii sa dea ce-i mai bun din ei.

Prin cardurile de beneficii pentru angajati si programele educationale pentru HR si management, Up Romania te ajuta sa construiesti fundatia pentru cresterea performantei in compania ta.

Seria de interviuri #UpTalks iti prezinta insight-uri si recomandari din partea invitatilor.

Afla care sunt diferentele dintre employer branding si realitate, cum poti crea o cultura a aprecierii, de ce sa ne uitam la un concept dintr-o perspectiva mai larga, cum #RedefinimMunca printr-o strategie puternica de employer branding, dar si cum putem creste retentia angajatilor intr-o piata volatila si cum arata leadership-ul performant in industria IT.

Descopera Seria

#RedefinimMunca ca sa crestem performanta.

Ajutam liderii si managerii sa faciliteze deconectatrea de munca, ca mod de stimulare a creativitatii si a productivitatii, sa faca oamenii din companie sa simta ca nevoile lor sunt vazute si auzite, sa creeze un mediu de lucru sanatos, in care oamenii se simt bine emotional, pentru a stimula implicarea in munca, sa faciliteze accesul la informatie si sa investeasca in dezvoltarea continua a competentelor oamenilor.Sustine pauzele de masa cu colegii, ca momente de relaxare si odihna, dar si cu ocazii de socializare si schimb de idei. Toate acestea contribuie la cresterea capacitatii de a gasi solutii.

Ofera Up Dejun!Militeaza pentru concedii de deconectare totala de munca. Plimbandu-se prin tara, explorand noi zone si traind experiente cat mai diverse, oamenii ies din rutina care ii oboseste fizic si mental si care le inhiba gandirea creativa. Cu Up Vacanta, oamenii sunt mai productivi si mai creativi mult timp dupa intoarcerea la munca.

Ofera Up Vacanta!Un manifest pentru evadarea din rutina muncii in universuri noi. Nu doar ca expozitiile, concertele, teatrul, filmele si cartile reduc stresul si imbunatatesc starea emotionala, ele sunt ferestre catre modurile altor oameni de a vedea si de a simti lumea din jur. Astfel, cu Up Cultura oamenii sunt un pic mai aproape de a veni cu idei originale si inovatoare.

Ofera Up Cultura!In esenta un voucher de „multumesc” pentru implicare, aduce oamenilor o bucurie de moment – dar cu efecte pe termen lung asupra organizatiei. Cu Up Cadou oamenii sunt motivati sa faca un efort in plus ca lucrurile sa iasa bine.

Ofera Up Cadou!Platforma pusa la dispozitie de companie, prin care oamenii au libertatea de a-si alege beneficiile in functie de nevoile lor si, totodata, flexibilitatea de a-si schimba pachetul de beneficii atunci cand nevoile lor de schimba

Ofera Up MultiBeneficii!

Construieste fundatia pentru cresterea performantei
in compania ta cu Up Romania!

Contact

Calea Serban Voda nr. 206, cladirea U-Center,
Building A, etaj 8, sector 4, Bucuresti.
cod postal 040215

Telefon: 021.402.82.23
Mail: info@upromania.ro

Descarcati aplicatia

Urmariti-ne pe