Redefinim munca

Un manifest al schimbarii in mai mult si mai bine, inspirat de contextul in care tot mai multi oameni isi redefinesc unghiul din care privesc jobul si compania pentru care lucreaza.

Stiai ca parte importanta din acest proces, este si pachetul de beneficii extrasalariale oferit angajatilor? Un pachet solid de beneficii poate contribui la atragerea si pastrarea talentelor si te poate ajuta sa diferentiezi compania din care faci parte, de concurenta.

Cum arata un employer branding cu adevarat puternic.

Elena Pap, director zonal Up Romania, Moldova, Grecia si Bulgaria, si Magor Csibi, partener Up Romania, vorbesc despre „Cum arata un employer branding cu adevarat puternic.”  

Urmareste seria de interviuri Up Talks si afla care sunt solutiile si pasii care te ajuta sa redefinesti munca in compania ta.

Toate Videourile

Articole

Ramai informat

Diferentele dintre employer branding si realitate

Employer branding este despre comportamente, despre cultura si despre valori reale. Este despre oamenii si despre cum se simt ei in organizatie.

Citeste Articol

Cum reducem distanta dintre employer branding si realitate

Strategia de employer branding nu ar trebui sa plece de la nevoile oamenilor din afara organizatiei, ci de la nevoile oamenilor din intern.

Citeste Articol

Cum arata un employer branding cu adevarat puternic?

Angajatii isi doresc de la angajatori ca activitatea de la locul de munca sa ii reprezinte la nivel profesional, sa ii sustina in dezvoltarea personala, sa ii motiveze si sa ii faca sa se simta auziti.

Citeste Articol

Redefinirea muncii va influenta nu doar felul in care lucram, ci si calitatea vietii fiecaruia.

Parte importanta din acest proces, este si pachetul de beneficii extrasalariale oferit angajatilor, care consolideaza relatia profesioanala si viitorul acesteia.

Un pachet solid de beneficii poate contribui la atragerea si pastrarea talentelor si te poate ajuta sa diferentiezi compania din care faci parte, de concurenta.Fidelizeaza angajatii si scade costurile afacerii cu pana la 37%Rasplateste angajatii cu un concediu binemeritat si economiseste pana la 37% fata de o prima de vacanta cash.Sustine angajatii care isi doresc o viata personala mai bogata in experiente culturale!Ofera cadoul potrivit oricarui angajat si obtine economii considerabile pentru companie!Este solutia prin care poti oferi angajatilor posibilitatea de a decide cum sa utilizeze fondurile puse la dispozitie lunar sau anual pentru beneficiile flexibile disponibile in platforma!

Ofera angajatilor beneficiile
extrasalariale de care au nevoie!

Contact

Calea Serban Voda nr. 206, cladirea U-Center,
Building A, etaj 8, sector 4, Bucuresti.
cod postal 040215

Telefon: 021.402.82.23
Mail: info@upromania.ro

Descarcati aplicatia

Urmariti-ne pe