Cere o oferta personalizata

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe servieta.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii


De Paste se poarta cadouri potrivite


Sa alegi cadouri care sa se potriveasca fiecarui angajat e o sarcina dificila, implica timp si eforturi logistice. Dar Up Cadou este cel mai simplu de comandat, iar beneficiarii il pot folosi pentru o multitudine de produse, exact pe placul lor. Asa ca, atunci cand oferi Up Cadou, oferi mereu ceva nou pentru ei, iar tu te bucuri de simplificarea actiunilor, bucuria de a darui ceva potrivit si de aprecierea colegilor.

Iepurasul tau de Paste este chiar tichetul Up Cadou. Nu e nevoie sa ghicesti ce ar vrea fiecare coleg, pur si simplu ii oferi ce isi doreste.


Avantaje Up Cadou:

Informeaza-te despre tichetul cadou, fiscalitate si avantaje.

Exemple de aplicare:

  • Un salariat cu 2 copii minori poate primi tichete in valoare de 450 lei, scutiti de impozit sau de contributii: cate 150 lei pentru fiecare copil si 150 lei pentru el insusi.

  • Daca un angajat nu are copil, el poate primi de Paste tichete in valoare de 150 lei, scutiti de plata impozitului si a contributiilor.

Up Cadou, logistic mai usor

La fel ca tichetele de masa, tichetele cadou oferite angajatilor sunt personalizate cu numele, prenumele si CNP-ul beneficiarilor, conform Normelor de aplicare a Legii nr. 165/2018.

In curand, cardul Up Cadou

Stim ca iti doresti solutii mai simple, mai rapide, super accesibile si moderne. Up Cadou se pregateste sa iti ofere toate avantajele de care tu si salariatii tai aveti nevoie: platforma unica de administrare, o livrare de carduri pe care doar le alimentezi ulterior, cumparaturi online, aplicatie gratuita pentru beneficiari, oferte speciale etc.

Up Cadou sare-n ajutor

Actiunea de Craciun realizata impreuna a avut un impact important: 6.000 de mese calde oferite persoanelor defavorizate. Asa ca vom continua faptele bune si de Paste!

Pentru fiecare companie care comanda tichete cadou in perioada 01.04.2019 – 30.04.2019, Up Romania directioneaza banii pentru o masa calda, pregatita de Asociatia "O Masa Calda". Beneficiarii meselor sunt persoane defavorizate din Adjud, Bistrita, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare si Zalau.

Tichetele Up Cadou inseamna mereu un lucru nou pentru angajatii tai.

Cativa dintre partenerii nostri sunt:

Lista completa

Companii care ofera cu succes Up Cadou

Lista completa