Google Pay: solutia moderna pentru plati contactless cu telefonul

Adaugi cardurile Up in Google Pay direct din Up Mobil si te bucuri de o solutie de plata sigura, rapida, flexibila si utila.

Google Pay: solutia moderna pentru plati contactless cu telefonul


Adaugi cardurile Up in Google Pay direct din Up Mobil si te bucuri de o solutie de plata sigura, rapida, flexibila si utila.


De acum ai o noua modalitate de a-ti digitaliza cardurile Up si de a plati cu telefonul contactless.
Google Pay este o solutie pentru plati contactless compatibila cu majoritatea dispozitivelor mobile Android dotate cu functionalitatea NFC si securizate cu model grafic, PIN, parola, amprenta sau recunoastere faciala.

Pentru a incepe sa platesti cu Google Pay iti trebuie doar un minut. Te asiguri ca ai ultima versiune a aplicatiei Up Mobil instalata pe dispozitivul tau Android, intri in contul tau, parcurgi fluxul de digitalizare al cardului fie incepand din pop-up-ul aparut dupa login, fie din ecranul de administrare al unui card Up si asta a fost tot. Acum poti lasa grijile, impreuna cu cardurile, acasa, si sa folosesti dispozitivul tau Android pentru a plati la oricare din partenerii din reteaua de afiliati Up care au un POS contactless sau online.

La final, dupa ce ai adaugat cardurile dorite in Google Pay, nu uita ca trebuie sa setezi aceasta aplicatie ca implicita in setarile NFC ale dispozitivului tau inainte de a face plati.

Dispozitivele eligibile pentru Google Pay

Google Pay este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii de carduri de beneficii extrasalariale Mastercard emise de Up Romania care detin un dispozitiv Android 6.0+ securizat si dotat cu NFC.
Google Pay nu este compatibil cu telefoanele Huawei.

De ce sa folosesti Google Pay?

Sigur

Toate platile cu Google Pay au nevoie de autentificare prealabila. Fie utilizand una din modalitatile biometrice, fie una din modalitatile clasice.

Simplu

Deblochezi dispozitivul, il apropii de POS, astepti ecranul de confrimare si asta a fost tot.

Rapid

Poti digitaliza cardul chiar si in timp ce iti astepti randul la casa de marcat. Atat de rapid.

Flexibil

Orice card Up, orice comerciant cu POS contactless, oricand doresti.

Cum adaugi cardurile in Google Pay?

A) Ecranul pop-up pe care il vei primi la prima accesare a aplicatiei Up Mobil.

1) Selectezi cardul pe care doresti sa il adaugi;

2) Te autentifici pentru a merge mai departe;

3) Introduci informatiile de contact solicitate de Google;

4) Accepti Termenii si Conditiile;

5) Esti gata sa platesti cu telefonul utilizand Google Pay.

B) Ecranul de gestiune al cardului din sectiunea “Cardurile mele” a aplicatiei Up Mobil vine la "Cum platesti cu Google Pay" si invers.

Cum platesti cu Google Play?

Acum ca ti-ai adaugat toate cardurile Up in Google Pay, nu iti ramane decat sa mergi la cumparaturi si sa te bucuri de aceasta modalitate moderna de plata.

Primul card adaugat in Google Pay va fi setat in mod automat ca implicit pentru platite efectuate cu aceasta solutie, insa poti modifica oricand cardul implicit din acelasi ecran de administrare card, din sectiunea “Cardurile mele”.

Inainte de a efectua plati prin intermediu acestei solutii, asigura-te ca ai NFC-ul activat si ca pictograma Google Pay apare langa cardurile tale.

Dupa ce apropii telefonul de POS vei primi un mesaj de confirmare de la Google Pay, dar si o notificare de tip push de la Up Mobil care iti vor indica ca plata a fost efectuata cu success.

Toate platite pot fi vizualziate oricand, in istoricul de tranzactii din ecranul principal al aplicatiei Up Mobil.