Descopera Bucurestiul. Alege sa stai in inima orasului la Novotel Bucharest City CentrePartener: Novotel Bucharest City Centre HotelWebsite:
click aiciCe produs poti folosi:
Card de vacanta,Voucher de vacantaPerioada valabilitate
16-09-2020 - 31-03-2021

Descriere:

Hotelul Novotel Bucharest City Centre face ca fiecare moment sa contenze. Alegeti sa va bucurati de confortul oferit de un hotel 4 stele situat chiar in inima Bucurestiului la cateva minute distanta de Centrul Vechi. La Novotel Bucharest City Centre liniile curate si culorile vii fac fiecare camera un spatiu ideal de relaxare si de lucru. Incepe fiecare zi intr-o ambianta imbietoare cu un mic dejun gustos servit in camera in cele mai sigure conditii si savurati bauturile preferate din camera cu o priveliste minunata spre terasa noastra si spre cea mai frumoasa vedere din Bucuresti.
Discount-ul de 25% se va aplica din tariful afisat pe website-ul hotelului www.all.accor.com la momentul cererii de rezervare in functie de disponibilitate.
Copiii pana la 16 ani stau gratuit, micul dejun fiind inclus (in camera cu parintii).

Conditii:

Tarifele se aplica exclusiv pentru rezervarile direct efectuate de catre oaspeti la urmatoarea adresa de e-mail: H5558@accor.com sau la telefon +40 21 3088500;
Plata serviciilor comandate va fi realizata cu cardul de vacanta UP Romania;
La rezervare este necesar sa comunicati codul promotiei: ,,UP Romania 25%”.

Alte oferte:

Viziteaza Romania cu JUST SMILE And Travel!

Pasiunea noastra de a calatori in destinatii emergente ne-a inspirat sa proiectam experiente de calatorie si sa cream JUST SMILE and Travel.

Afla mai multe

Discount 5% pentru GOOD-FOOD.ro, folosind codul: 8GTPT23G

GOOD-FOOD.ro este abonamentul tau de mancare gatita, delicioasa si sanatoasa, livrata gratuit si in maxima siguranta, de luni pana vineri, in Bucuresti si zone limitrofe.

Afla mai multe

City Break with a view

Ana Hotels Eforie - City Break with a view

Afla mai multe

Peste 3500 de cazari cu vouchere de vacanta

Travelminit ofera o gama larga de cazari din Romania, care pot fi rezervate cu vouchere de vacanta, in toate regiunile din tara. Rezervare de acasa. Oricand, oriunde, online.

Afla mai multe

Promotii de iarna – Reduceri de pana la 70% la sute de produse

Promotii de iarna – Reduceri de pana la 70% la sute de produse

Afla mai multe