Up Mobil Pay: solutia moderna pentru
plata cu telefonul dedicata cardurilor Up

Platesti simplu, sigur si rapid. Fara aplicatii
suplimentare, fara griji, fara batai de cap.

Up Mobil Pay: solutia moderna pentru
plata cu telefonul dedicata cardurilor Up


Solutia moderna pentru plata cu telefonul dedicata cardurilor Up Platesti simplu, sigur si rapid. Fara aplicatii suplimentare, fara griji, fara batai de cap.


Este timpul sa scapi de grija cardurilor. De acum, platile cu telefonul sunt mai simple si mai la indemana ca niciodata.

Up Mobil Pay este o solutie de plata contactless pentru dispozitivele Android dedicata exclusiv utilizatorilor de carduri Up si este prima solutie de acest tip integrata in aplicatia mobila a unui emitent de carduri de beneficii din piata romaneasca.

Pentru a te bucura de aceasta solutie nu trebuie sa descarci si sa instalezi o noua aplicatie, ci pur si simplu sa te asiguri ca ai aplicatia Up Mobil pentru Android actualizata la ultima versiune si sa adaugi unul sau mai multe carduri in Up Mobil Pay. Procesul de adaugare carduri dureaza maxim 1 minut!

Platile cu Up Mobil Pay pot fi efectuate la orice comerciant din reteaua de parteneri Up Romania dotat cu un POS contactless.

Dispozitivele eligibile pentru Up Mobil Pay

Up Mobil Pay este disponibila pentru toti utilizatorii de carduri de beneficii Mastercard emise de Up Romania ce detin un dispozitiv care ruleaza Android 5.0 sau o versiune superioara, sunt dotate cu NFC si sunt securizate cu senzor amprenta sau recunoastere faciala.

De ce sa folosesti Up Mobil Pay

Simplu si la indemana

Up Mobil Pay vine ca o functionalitate extra la aplicatia Up Mobil si nu vei fi nevoit sa instalezi o aplicatie suplimentara pentru a te bucura de aceasta solutie

Esti in control

Poti efectua plati cu telefonul folosind cardul setat ca implicit in aplicatie sau alegi cardul cu care doresti sa efectuezi plata inaintea unei tranzactii.

Siguranta sporita

Fiecare plata cu telefonul efectuata prin intermediul Up Mobil Pay este securizata si necesita validarea utilizatorului, facand-o mai sigura decat platile contactless cu cardul.

Esti mereu informat

Fiecare plata este urmata de un mesaj de confirmare. De asemenea, tranzactiile apar instant in istoricul de tranzactii din tabloul de bord al aplicatiei Up Mobil si sunt marcate diferit pentru a-ti fi cat mai usor sa le identifici.

Cum adaugi cardurile in Up Mobil Pay?

A) Din ecranul popup care apare la prima accesare a aplicatiei Up Mobil dupa actualizarea la noua versiune.

1. Alegi cardul pe care doresti sa il digitalizezi;

2. Te autentifici pentru a confirma operatiunea;

3. Astepti putin, pana ce noi digitalizam cardurile;

4. Confirmi cerintele tehnice precum: setarea Up Mobil Pay ca aplicatie default, activare NFC sau securizare telefon;

5. Parcurgi ecranele de bun venit si gata, te poti bucura de plati fara griji cu telefonul.

Cum platesti cu Up Mobil Pay?

Dupa ce ti-ai digitalizat cardurile, nu iti ramane decat sa mergi la cumparaturi, iar cand ajungi la casa sa deblochezi ecranul telefonului si il apropii de POS.

In cazul in care comunicarea dintre telefon si POS este realizata cu succes vei primi un mesaj de confirmare “Tranzactie initiata cu succes”.

Daca tranzactia nu este initiata si primesti un mesaj de eroare, te rugam sa incerci sa apropii telefonul din alt unghi sau sa scoti husa telefonului (este posibil ca aceasta sa fie prea groasa si sa blocheze undele NFC).