Comunicate de presa

Publicat la 26-02-2024

De 8 martie, angajatele din Romania sunt recompensate de angajatori cu tichete cadou pe suport electronic de pana la 300 de lei

Bucuresti, 26 februarie 2024 - Ziua Internationala a Femeii este un bun prilej pentru angajatorii din Romania sa-si arate aprecierea si recunostinta fata de femeile din companie. Acestea pot primi pana la 300 de lei, de 8 Martie, prin cardul cadou, sumele alocate nefiind supuse impozitului pe venit si contributiilor sociale. Din datele Up Romania, anul trecut, numarul celor care au ales sa ofere angajatelor acest beneficiu extrasalarial a fost in crestere cu 58% comparativ cu 2022. De asemenea, numarul femeilor care l-au primit a crescut cu 37% comparativ cu anul precedent. 

Din datele Up, sumele incarcate pe cardurile cadou, de Ziua Femeii, sunt cheltuite in mai putin de o luna de la alimentare, iar cele mai multe dintre beneficiare aleg sa se rasfete in saloanele de infrumusetare, sa-si reinnoiasca garderoba sau sa cumpere articole pentru copii.
Download - 141 KB

Publicat la 21-02-2024

Studiu Up Romania si eJobs: 93 la suta dintre angajati si 86 la suta dintre angajatori vor redefinirea muncii

Bucuresti, 20 februarie 2024 - Intr-un peisaj profesional in continua schimbare, Up Romania si eJobs aduc in atentie rezultatele unui studiu amplu privind perceptiile si nevoile angajatilor si angajatorilor in ceea ce priveste mediul de lucru din Romania. In egala masura, atat angajatorii cat si angajatii intervievati cred in necesitatea redefinirii muncii. Peste 86% dintre angajatori si mai mult de 93% dintre angajati sunt de acord ca este necesara o revizuire a modului in care este perceput si gestionat locul de munca.


Download - 191 KB

Publicat la 16-05-2022

Up Romania da startul solutiilor creative la hackathon-ul inovatiei "Future Work"

Bucuresti, 16 mai 2022 - Up Romania continua seria actiunilor de sustinere a digitalizarii si inovatiei. Intre 28-29 mai 2022 in parteneriat cu Top Minds va organiza un eveniment de tip hackathon menit sa genereze solutii tehnologice creative in domeniile resurselor umane, educatiei, marketingului, investitiilor, sustenabilitatii si responsabilitatii sociale.


Download - 232 KB

Publicat la 12-05-2021

Platforma Up Achizitii este locul unde antreprenorii romani pot gasi oferte preferentiale care ii ajuta sa economiseasca pana la 120.000 de lei anual

  • Platforma Up Achizitii este locul unde antreprenorii romani pot gasi oferte preferentiale care ii ajuta sa economiseasca pana la 120.000 de lei anual
  • In top 5 categorii de produse si servicii cautate de IMM-uri se numara: papetarie si birotica, apa si cafea, servicii de curierat, carburant si abonamentele medicale

Bucuresti, 12 mai 2021 - Afacerile mici si mijlocii sunt printre cele mai afectate de efectele pandemiei. De aceea, solutiile care sa le ajute sa-si eficientizeze costurile interne, dar si timpul, sunt importante.

Platforma Up Achizitii este primul hub online dedicat antreprenorilor, dezvoltat de Up Romania special pentru afacerile de tip IMM. Ca raspuns pentru nevoile afacerilor mici si mijlocii, platforma permite antreprenorilor romani sa achizitioneze rapid si simplu serviciile si produsele necesare bunei functionari a business-urilor. Astazi, peste 2.500 de IMM-uri beneficiaza lunar de ofertele Up Achizitii. Un sfert dintre companii sunt din domeniul Comertului, iar 20% activeaza in domeniul Serviciilor.


Download - 180 KB

Publicat la 22-04-2021

9 din 10 companii vor sa ofere beneficii extrasalariale angajatilor in urmatoarele 6 luni

  • Doar 8,6% dintre companii nu iau in calcul oferirea de beneficii extrasalariale angajatilor in urmatoarele 6 luni.
  • Interesul pentru abonamentele de sanatate a crescut semnificativ in acest an si se regasesc in top-3 beneficii pe care clientii Up Romania intentioneaza sa le ofere angajatilor in urmatoarea perioada.
  • Cardurile si tichetele de masa si cadou raman in continuare in topul preferintelor companiilor:  mai bine de 50% dintre acestea declara ca le vor acorda angajatilor in viitor.

Bucuresti, 22 Aprilie 2021 - Un studiu recent realizat de Up Romania la inceputul anului arata cum s-a modificat atitudinea companiilor cu privire la beneficiile extrasalariale oferite angajatilor in 2021. Astfel, pentru acest an, aproape 90% dintre clientii Up Romania declara ca intentioneaza sa ofere beneficii extrasalariale angajatilor. Comparativ, anul trecut, in plina carantina la nivel national, 46% dintre companii renuntasera la beneficiile oferite salariatilor.

In topul preferintelor companiilor raman tichetele si cardurile de masa (47%) si tichetele sau cardurile cadou (15%), insa scade interesul pentru tichetele si cardurile de vacanta, din cauza modificarilor legislative din domeniu.


Download - 183 KB

Publicat la 08-04-2021

Creste interesul companiilor pentru solutii digitalizate de motivare a angajatilor

In martie 2021, volumul tichetelor oferite prin cardul Up Cadou a fost de 5 ori mai mare decat luna similara a anului trecut

Bucuresti, 8 Aprilie 2021 - 2 din 5 tichete cadou oferite de companii angajatilor sunt comandate in perioada Pastelui. Conform analizelor Up Romania, compania care ofera instrumente de motivare a angajatilor romani, in ultimul an, interesul companiilor locale de a-si rasplati angajatii cu ocazia Sarbatorilor legale s-a mentinut constant, in ciuda presiunilor pe bugete cauzate de contextul economic si sanitar. Astfel, cu ocazia Pastelui, sunt comandate 30% din totalul valoric al tichetelor cadou, fie oferite pe suport de hartie, fie prin intermediul solutiilor moderne, precum cardul Up Cadou.


Download - 173 KB

Publicat la 25-03-2021

Up Romania face un UPGRADE al platformei Up Online pentru partenerii comerciali afiliati

Bucuresti, 25 Martie 2021 - Magazinele, restaurantele, unitatile de cazare, agentiile de turism si alte platforme de vanzare, care sunt parteneri ai Up Romania pentru tichetele si cardurile de beneficii emise de companie, vor putea utiliza platforma Up Online intr-o versiune imbunatatita.


Download - 168 KB

Publicat la 16-03-2021

Up Romania, lanseaza Google Pay pentru utilizatorii de beneficii extrasalariale Up

Utilizatorii cardurilor Up Romania vor putea face plati prin intermediul portofelului electronic Google Pay

 Bucuresti, 16 Martie 2021 – Up Romania a lansat serviciul Google Pay pentru cardurile de beneficii pe care le emite in Romania. Utilizatorii Up Romania vor putea folosi portofelul electronic Google Pay pentru toate platile cu cardurile de beneficii Up Romania: Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanta si Up Cultura. Astfel, utilizatorii Up Romania vor avea inca o solutie de plata gratuita, sigura si rapida, alaturi de solutiile deja lansate, Apple Pay si propriul portofel electronic din aplicatia Up Mobil.


Download - 138 KB

Publicat la 23-02-2021

8 Martie, primul eveniment din an in care companiile acorda tichete cadou angajatelor

Bucuresti, 23 Februarie 2021 – In 2020, companiile au continuat sa acorde tichete si carduri cadou pentru cele mai importante sarbatori – Paste si Craciun, chiar daca anul a venit cu provocari pe toate planurile. 

Avand in vedere ca 8 martie este al treilea eveniment ca importanta pentru acordarea de tichete cadou, Up Romania estimeaza ca acest trend va continua si cu aceasta ocazie, cu atat mai mult acum, cand sustinerea echipelor este foarte importanta, iar acordarea de carduri cadou este un  semn de apreciere si recunostinta. 


Download - 191 KB

Publicat la 18-02-2021

Platforma Up Achizitii si DPD incheie un parteneriat cu scopul de a oferi o noua solutie de optimizare a costurilor pentru IMM-uri

Bucuresti, 18 februarie 2021 - Platforma Up Achizitii, divizia de e-commerce a Up Romania, destinata in special achizitiilor rapide si inteligente pentru intreprinderile mici si mijlocii, a incheiat un parteneriat cu DPD Romania, companie de curierat, cu scopul de a oferi o solutie in plus IMM-urilor pentru optimizarea costurilor cu furnizorii. Astfel, IMM-urile care vor opta pentru folosirea serviciilor de curierat furnizate de DPD Romania, prin Up Achizitii, vor putea beneficia de un discount de minimum 30%, pentru orice tip de livrare, locala sau nationala.  


Download - 179 KB