Despre proiect

CUM E SA FII MAI BINE LA JOB?

ASCULTA ACUM

CUM E SA FII MAI BINE LA JOB?

In urma cu cativa ani, a lucra de acasa era un vis al nostru neimplinit inca. Din martie 2020, a devenit realitate pentru 55% dintre romani.

Relatia noastra cu munca s-a schimbat in ultimele 18 luni. Angajatii romani declara ca au intampinat diferite provocari in functie de natura jobului, de situatia personala sau gradul responsabilitatilor profesionale. Barometrul Up4Work, realizat la initiativa Up Romania in iunie 2021, arata ca motivatia de a munci a romanilor s-a schimbat fundamental. Astfel, in topul celor mai importante caracteristici pentru un loc de munca bun, conform angajatilor romani, se regasesc: siguranta la job (75%), echilibrul munca - timp liber (67%) si munca relevanta, cu sens (52%). Salariul sau beneficiile extrasalariale sunt importante pentru mai mult de 40% dintre romani.

Traim si muncim intr-o lume noua, pe care avem tot mai mare nevoie sa o intelegem si sa o definim. Poate ca avem nevoie de cuvinte noi, poate ca ne sunt necesare conversatii noi. Probabil ca avem nevoie de timp. De aceea, la Up Romania, am decis sa incepem un demers esential pentru a descoperi noul nostru mod de a fi la serviciu, lansand podcastul „Mai bine la job” - o initiativa unica in Romania.

Sapte persoane reale, cu meserii si povesti de viata diferite vor povesti cum s-a schimbat modul de a munci in ultimul an si jumatate care au fost provocarile lor in pandemie. De la o asistenta medicala la terapie intensiva, la o mama care a muncit alaturi de copii acasa, pana la un angajat in corporatie – obosit de maratoanele de conferinte virtuale, persoane reale vor povesti, sub protectia anonimatului, modul in care li s-a schimbat modul de a munci.

Asculta „Mai bine la job”, pentru a intelege cum putem incepe sa muncim mai bine si mai motivati, chiar de maine.