Cere o oferta personalizata

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe tricou.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

fata fericita mananca salata card masa sau tichet suport electronic Up Dejun
icon card masa sau tichet suport electronic Up Dejun

De la Tichete de Masa la Card de Masa: Descopera beneficiile Up Dejun

Alege varianta actualizata a tichetelor de masa, sub forma cardului de masa Up Dejun. 

Cardul de tichete de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa, un instrument de plata rapid si sigur prin care iti motivezi angajatii si iti optimizezi bugetele si timpul. Acesta iti ofera aceleasi avantaje fiscale ca si tichetele pe hartie si te ajuta sa-ti incurajezi echipa luna de luna, in timp ce economisesti pana la 30% din valoarea unei prime in bani sau a unei cresteri a salariului. 

Dezvoltat sub licenta Mastercard, cardul de tichete de masa Up Dejun iti da posibilitatea, in calitate de angajator, sa oferi salariatilor cel mai popular beneficiu extrasalarial pe un suport electronic, pentru a fi in pas cu noile tendinte de cumparare. Pentru mai multa rapiditate si flexibilitate, utilizatorii cardului de masa pot folosi tehnologia contactless pentru sume mai mici de 100 lei. De asemenea, comisionul este 0 lei atat pentru plata in magazine, cat si online, la partenerii afiliati. 

In baza legii 165/2018, poti alimenta cardurile salariatilor in fiecare luna cu contravaloarea tichetelor de masa pe fiecare zi lucrata, inclusiv pentru pozitiile part-time. Valoarea nominala maxima a unui tichet este de 40 de lei, iar acestea pot fi folosite pentru cumpararea de produse alimentare de la magazinele sau restaurantele afiliate la reteaua Up Romania. Sumele alimentate pe card sunt scutite integral de plata contributiilor patronale si salariale.


Unele companii le spun angajatilor povesti, altele prefera sa le ofere ceea ce au nevoie pentru a performa!

Ofera si tu in compania ta cardul tichetelor de masa Up Dejun pentru ospete pe cinste cu colegii, care daca n-ar fi, nu s-ar povesti!

DESCOPERA

Cardul de tichete de masa - avantaje pentru angajati si angajatorul implicat

AVANTAJE PENTRU ANGAJATOR

  • Economisesti pana la 366 lei pentru fiecare angajat fata de o prima in bani sau o crestere salariala

  • Implementezi rapid si gestionezi usor: o comanda de carduri la 5 ani si alimentare lunara online

  • Castigi timp datorita logisticii simplificate - nu mai distribui lunar tichetele fiecarui angajat

  • Prin acordarea cardului de tichete de masa ai o echipa mai motivata, mai energica si mai stabila

 

AVANTAJE PENTRU ANGAJAT

  • Flexibilitate la plata oricarei sume, independent de valoarea individuala a tichetului

  • Acces la o retea variata de restaurante, hypermarketuri, fast-food-uri sau magazine online

  • Oferte promotionale dedicate pentru utilizatori. Cresterea productivitatii angajatilor prin cardurile de tichete de masa.

  • Metoda rapida si sigura de plata a alimentelor

Calculeaza acum cat poti economisi oferind carduri de masa

Numar de angajati

Numar de tichete/luna

Valoarea tichetului


30% economie la buget

Cheltuiala anuala cu tichetele a angajatorului


Impozit venit angajat


Economie angajator


30% economie la buget

Cheltuiala lunara cu tichetele a angajatorului


Impozit venit angajat


Economie angajator

Cere o oferta personalizata

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe tricou.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

Cat de simplu este sa intri in posesia solutiilor noastre oferind tichete de masa pe card

1

Solicita o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai sus si vei primi in cel mai scurt timp o oferta.

2

Comanda tichetele de masa pe card

Online sau prin e-mail

3

Livrarea cardurilor de tichete de masa

Livrarea cardurilor de tichete de masa se realizeaza rapid, prin curier, conform contractului agreat.

Unde poate fi folosit cardul de tichete de masa conform legii?

Cardul de masa Up Dejun poate fi folosit la plata alimentelor intr-o retea vasta si variata de furnizori – de la hypermarketuri pana la fast-food-uri si restaurante – la nivel national.

HARTA AFILIATI

Serviciile noastre

Pe care ti le oferim daca te intereseaza cardurile de tichete si acordarea acestora

COMANDA ONLINE

FACTURA ELECTRONICA

PIN PRIN IVR

APLICATIE MOBILA UTILIZATORI

AFILIERE LA CERERE

ASISTENTA DEDICATA

SERVICIU MULTIADRESA

TRACKING AWB

LISTA DISTRIBUTIE

Esti client Up Romania si oferi bonuri de masa pe card?

Eficientizeaza si mai mult procesul de oferire a cardurilor de masa accesand platforma Up Online. Aceasta iti permite sa dai simplu si rapid fiecare comanda si sa obtii acces imediat la facturi.

ACCESEAZA UP ONLINE

Ordonanta de Urgenta nr. 69 din 2023

Ordonanta de Urgenta nr. 69 din 2023 publicata in Monitorul Oficial nr. 691/27.07.2023 stipuleaza ca, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, valoarea nominala a unui tichet de masa este de 40 de lei.

Legea nr. 187 din 2022

Legea 187/2022 publicata in Monitorul Oficial nr. 613/22.06.2022 stipuleaza ca, incepand cu data de 1 iulie 2022, valoarea nominala a unui tichet de masa este de 30 de lei. De asemenea, angajatorii pot acorda suplimentar, in luna iulie 2022, tichete de masa avand valoarea corespunzatoare diferentei dintre valoarea maxima de 30 de lei si valoarea acordata inainte de 1 iulie 2022. Legea se aplica in semestrul II al anului 2022, precum si in primele doua luni ale semestrului I al anului 2023, respectiv februarie si martie 2023.

Ordin nr. 336/209/2022

Ordinul Nr. 336/209/2022, publicat in Monitorul Oficial nr. 328 din 4 aprilie 2022, stipuleaza ca, incepand cu luna aprilie 2022, valoarea nominala a unui tichet de masa in format electronic nu poate depasi suma de 20,17 lei. Aceasta prevedere se aplica si pentru primele doua luni ale semestrului II al anului 2022, respectiv august 2022 si septembrie 2022.

Ordin nr. 1.245/902/2021

Ordinul Nr. 1.245/902/2021, publicat in Monitorul Oficial nr. 956 din 6 octombrie 2021, stipuleaza ca, incepand cu luna octombrie 2021, valoarea nominala a unui tichet de masa in format electronic nu poate depasi suma de 20,09 lei. Aceasta prevedere se aplica si pentru primele doua luni ale semestrului I al anului 2022, respectiv februarie 2022 si martie 2022.

Legea nr. 59 din 2020

Conform legii 59/2020, publicata in Monitorul Oficial din 19 mai 2020, angajatorii pot acorda tichete de masa pe suport electronic si salariatilor ale caror contracte de munca sunt suspendate.

Legea nr 165 din 2018

Legea 165/2018 reglementeaza acordarea si utilizarea biletelor de valoare in conditiile legii 227/2015, cu actualizarile ulterioare. Conform acestei legi, cardurile de masa sunt alimentate in ultima decada a fiecarei luni cu contravaloarea tichetelor cuvenite pentru acea luna, conform numarului de zile lucrate. Suma maxima cuvenita pentru fiecare zi lucrata este 15.18 lei, iar aceasta poate fi folosita doar pentru achitarea mesei sau a produselor alimentare in reteaua de restaurante si comercianti afiliata emitentului.

Legea nr. 24 din 2020

Legea 24, intrata in vigoare la 01.04.2020, modifica articolul 14 din Legea 165 pe 2018 care reglementeaza conditiile de acordare si utilizare a tichetelor valorice, mai exact valoarea maximala a unui tichet alimentat pe cardul de masa care creste de la 15.18 lei la 20 lei.

Norme metodologice de aplicare a legii 165/2018

Cardurile de masa le pot fi oferite doar salariatilor, la functia de baza, pentru achitarea produselor alimentare. Sumele alimentare pe carduri sunt valabile in anul calendaristic in care au fost emise, cu exceptia celor incarcate in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie, care pot fi folosite si in anul urmator. Angajatii au obligatia sa returneze sumele care nu au fost cuvenite la sfarsitul fiecarei luni, la incetarea contractului de munca sau la expirarea perioadei de valabilitate.

HG nr 1045 din 2018

Hotararea 1045/2018 aduce completari privind modul de aplicare a noii legi ce reglementeaza tichetele valorice, respectiv Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, din 1 ianuarie 2019.

La ce numar de telefon pot suna utilizatorii de carduri?

Beneficiarii de cardul de masa emise de Up Romania ne pot contacta la numarul de telefon 0374 66 22 73 de luni pana vineri, intre orele 8:30-17:30.

In cat timp ajung cardurile si PIN-urile?

Cardurile noi si PIN-urile pe hartie iti vor parveni in maximum 7 zile lucratoare de la data incasarii.

Pot incarca si tichete cadou pe cardul de masa?

Legea 165/2018 prevede folosirea unui singur suport electronic pentru fiecare tip de tichet acordat. De asemenea, ea prevede suport electronic si pentru tichetul cadou. Astfel, ai la dispozitie suporturi electronice atat pentru tichetele de masa Up Dejun, cat si pentru tichetul cadou, Up Cadou.

In cazul in care am ales pentru angajati PIN prin IVR, pot sa obtin si PIN pe hartie?

Daca ai ales deja un tip de PIN, nu il poti obtine si pe celalalt. Recomandarea noastra e PIN-ul prin IVR, pentru ca este mai sigur si mai usor de folosit de catre angajati.

Cum trebuie sa procedez daca vreau PIN-ul pe hartie?

Daca vrei sa optezi pentru PIN-ul pe hartie, e suficient sa ne anunti printr-un e-mail la adresa info@upromania.ro.

Se pot face plati online cu cardul de masa?

Da, Prevederile referitoare la plata online cu cardurile de tichete au fost introduse prin Legea 165/2018.

La cat timp primesc banii in cont dupa efectuarea tranzactiei cu cardul de masa?

Vei primi banii la fel cum ii primesti pentru orice tranzactie efectuata cu cardul in magazinul tau. Verifica la banca de la care ai POS-ul care este termenul in care ti se vor vira banii pentru tranzactiile cu cardul efectuate la POS. De obicei, bancile vireaza banii a doua zi.

Cine imi vireaza banii?

Vei primi banii de la banca de la care ai POS-ul pentru ca platile vor fi transferate de UP Romania.

Trebuie aprobare/setare din partea bancii care mi-a pus la dispozitie POS-ul pentru a putea incasa cu cardul de masa?

Orice POS inrolat in reteaua Mastercard accepta plati cu cardul de masa Up Dejun, fara a fi necesara o aprobare sau setari din partea bancii acceptatoare. Cu toate acestea, este necesar sa transmiti catre Up Romania MID/BID pentru a putea accepta la plata cardurile emise de Up Romania. De cate ori se modifica MID/BID trebuie sa comunici catre Up Romania noile informatii.

Mi se ofera un raport la final de luna cu tranzactiile efectuate?

Da, poti extrage un raport cu tranzactiile efectuate in anumite intervale de timp din contul tau de partener afiliat de pe www.uponline.ro.

Comisionul se retine la tranzactie sau se plateste ulterior?

Comisionul nu se retine din valoarea tranzactiei, vei primi prin intermediul bancii de la care ai POS-ul, intreaga valoare a tranzactiei. Pentru comision, Up Romania iti va emite factura. Valoarea facturii se poate deduce din valoarea tichetelor pe suport de hartie pe care le-ai trimis catre Up Romania iar in cazul in care nu ai returnat tichete pe suport hartie va trebui sa efectuezi plata prin virament bancar.

Produsele nealimentare pot fi achitate cu cardurile de masa?

Acceptarea tichetelor de masa pentru plata produselor nealimentare, a tigarilor si bauturilor alcoolice este interzisa prin Legea 165/2018.

Daca fac contract de afiliere cu Up Romania, pot incasa cu cardurile emise de catre toti emitentii de tichete valoare?

Este necesar sa inchei un contract cu fiecare emitent de tichete de valoare pentru a accepta la plata cardurile emise de acestia.

Unde pot folosi cardul?

Cardul de masa Up Dejun poate fi folosit in reteaua de parteneri afiliati Up Romania. Consulta lista acestora in harta afiliatilor si urmareste insemnele Up Dejun din locatiile comerciantilor afiliati.

Cum ma pot loga in aplicatia mobila?

Daca nu te-ai logat niciodata in aplicatia mobila sau daca te-ai logat, insa nu ti-ai modificat parola dupa prima logare, te poti loga folosind ultimele 6 cifre de pe card si ultimele 4 cifre din CNP. Daca ti-ai pierdut parola aleasa dupa prima logare, te rugam sa soliciti o noua parola direct din aplicatie, prin optiunea ‘Am uitat parola’.

Cat timp sunt valabile sumele de pe cardul de masa?

Sumele sunt valabile in anul calendaristic in care au fost incarcate. Exceptie fac sumele incarcate in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie care pot fi utilizate pana la data de 31 decembrie a anului urmator.

In cazul in care am PIN prin IVR, pot sa obtin si PIN pe hartie?

Optiunea pentru modalitatea in care primesti PIN-ul apartine angajatorului tau. Poti primi o singura varianta de PIN, prin hartie sau prin IVR.

Cum trebuie sa procedez daca vreau PIN-ul pe hartie?

Poti sa te adresezi angajatorului tau pentru a solicita modificarea optiunii pentru PIN prin IVR in PIN prin hartie, insa aceasta optiune trebuie sa fie valabila pentru toti colegii tai din cadrul companiei.

Se pot face plati online cu cardul de masa?

Da, prevederile referitoare la plata online cu cardurile de tichete au fost introduse prin Legea 165/2018.

Cum pot recupera pin-ul?

Daca angajatorul tau a optat pentru PIN pe hartie, te vei adresa acestuia pentru a solicita reemiterea PIN-ului pe hartie. Daca ai obtinut PIN-ul prin IVR, poti cere reemiterea printr-un apel la 0374 66 22 73.

De ce nu am primit sms?

Te poti adresa angajatorului tau pentru a verifica daca este vorba despre o disfunctionalitate tehnica sau daca acesta a renuntat la optiunea SMS. In acest din urma caz, iti poti verifica istoricul tranzactiilor in aplicatia mobila.

Care sunt pasii de logare in contul online?

Accesezi www.uponline.ro, sectiunea Utilizator. Folosesti la prima logare ultimele sase cifre din CNP si ultimele 4 cifre pentru card in ambele campuri – Utilizator si parola si, ulterior, iti poti modifica parola.

Pot schimba codul pin?

Codul PIN ramane valabil pe toata durata de valabilitate a cardului. In cazul in care l-ai pierdut, poti cere reemiterea lui angajatorului (in cazul PIN-ului pe hartie) sau ne poti contacta la telefon 021.402.82.23 (in cazul PIN-ului prin IVR).

Trebuie sa am internet ca sa pot folosi aplicatia?

Da, este necesar accesul la internet pentru a intra in aplicatia mobila.

La ce numar de telefon pot suna utilizatorii de carduri?

Beneficiarii de cardul de masa emise de Up Romania ne pot contacta la numarul de telefon 0374 66 22 73 de luni pana vineri, intre orele 8:30-17:30.

In cat timp ajung cardurile si PIN-urile?

Cardurile noi si PIN-urile pe hartie iti vor parveni in maximum 7 zile lucratoare de la data incasarii.

Pot incarca si tichete cadou pe cardul de masa?

Legea 165/2018 prevede folosirea unui singur suport electronic pentru fiecare tip de tichet acordat. De asemenea, ea prevede suport electronic si pentru tichetul cadou. Astfel, ai la dispozitie suporturi electronice atat pentru tichetele de masa Up Dejun, cat si pentru tichetul cadou, Up Cadou.

In cazul in care am ales pentru angajati PIN prin IVR, pot sa obtin si PIN pe hartie?

Daca ai ales deja un tip de PIN, nu il poti obtine si pe celalalt. Recomandarea noastra e PIN-ul prin IVR, pentru ca este mai sigur si mai usor de folosit de catre angajati.

Cum trebuie sa procedez daca vreau PIN-ul pe hartie?

Daca vrei sa optezi pentru PIN-ul pe hartie, e suficient sa ne anunti printr-un e-mail la adresa info@upromania.ro.

Se pot face plati online cu cardul de masa?

Da, Prevederile referitoare la plata online cu cardurile de tichete au fost introduse prin Legea 165/2018.

La cat timp primesc banii in cont dupa efectuarea tranzactiei cu cardul de masa?

Vei primi banii la fel cum ii primesti pentru orice tranzactie efectuata cu cardul in magazinul tau. Verifica la banca de la care ai POS-ul care este termenul in care ti se vor vira banii pentru tranzactiile cu cardul efectuate la POS. De obicei, bancile vireaza banii a doua zi.

Cine imi vireaza banii?

Vei primi banii de la banca de la care ai POS-ul pentru ca platile vor fi transferate de UP Romania.

Trebuie aprobare/setare din partea bancii care mi-a pus la dispozitie POS-ul pentru a putea incasa cu cardul de masa?

Orice POS inrolat in reteaua Mastercard accepta plati cu cardul de masa Up Dejun, fara a fi necesara o aprobare sau setari din partea bancii acceptatoare. Cu toate acestea, este necesar sa transmiti catre Up Romania MID/BID pentru a putea accepta la plata cardurile emise de Up Romania. De cate ori se modifica MID/BID trebuie sa comunici catre Up Romania noile informatii.

Mi se ofera un raport la final de luna cu tranzactiile efectuate?

Da, poti extrage un raport cu tranzactiile efectuate in anumite intervale de timp din contul tau de partener afiliat de pe www.uponline.ro.

Comisionul se retine la tranzactie sau se plateste ulterior?

Comisionul nu se retine din valoarea tranzactiei, vei primi prin intermediul bancii de la care ai POS-ul, intreaga valoare a tranzactiei. Pentru comision, Up Romania iti va emite factura. Valoarea facturii se poate deduce din valoarea tichetelor pe suport de hartie pe care le-ai trimis catre Up Romania iar in cazul in care nu ai returnat tichete pe suport hartie va trebui sa efectuezi plata prin virament bancar.

Produsele nealimentare pot fi achitate cu cardurile de masa?

Acceptarea tichetelor de masa pentru plata produselor nealimentare, a tigarilor si bauturilor alcoolice este interzisa prin Legea 165/2018.

Daca fac contract de afiliere cu Up Romania, pot incasa cu cardurile emise de catre toti emitentii de tichete valoare?

Este necesar sa inchei un contract cu fiecare emitent de tichete de valoare pentru a accepta la plata cardurile emise de acestia.

Unde pot folosi cardul?

Cardul de masa Up Dejun poate fi folosit in reteaua de parteneri afiliati Up Romania. Consulta lista acestora in harta afiliatilor si urmareste insemnele Up Dejun din locatiile comerciantilor afiliati.

Cum ma pot loga in aplicatia mobila?

Daca nu te-ai logat niciodata in aplicatia mobila sau daca te-ai logat, insa nu ti-ai modificat parola dupa prima logare, te poti loga folosind ultimele 6 cifre de pe card si ultimele 4 cifre din CNP. Daca ti-ai pierdut parola aleasa dupa prima logare, te rugam sa soliciti o noua parola direct din aplicatie, prin optiunea ‘Am uitat parola’.

Cat timp sunt valabile sumele de pe cardul de masa?

Sumele sunt valabile in anul calendaristic in care au fost incarcate. Exceptie fac sumele incarcate in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie care pot fi utilizate pana la data de 31 decembrie a anului urmator.

In cazul in care am PIN prin IVR, pot sa obtin si PIN pe hartie?

Optiunea pentru modalitatea in care primesti PIN-ul apartine angajatorului tau. Poti primi o singura varianta de PIN, prin hartie sau prin IVR.

Cum trebuie sa procedez daca vreau PIN-ul pe hartie?

Poti sa te adresezi angajatorului tau pentru a solicita modificarea optiunii pentru PIN prin IVR in PIN prin hartie, insa aceasta optiune trebuie sa fie valabila pentru toti colegii tai din cadrul companiei.

Se pot face plati online cu cardul de masa?

Da, prevederile referitoare la plata online cu cardurile de tichete au fost introduse prin Legea 165/2018.

Cum pot recupera pin-ul?

Daca angajatorul tau a optat pentru PIN pe hartie, te vei adresa acestuia pentru a solicita reemiterea PIN-ului pe hartie. Daca ai obtinut PIN-ul prin IVR, poti cere reemiterea printr-un apel la 0374 66 22 73.

De ce nu am primit sms?

Te poti adresa angajatorului tau pentru a verifica daca este vorba despre o disfunctionalitate tehnica sau daca acesta a renuntat la optiunea SMS. In acest din urma caz, iti poti verifica istoricul tranzactiilor in aplicatia mobila.

Care sunt pasii de logare in contul online?

Accesezi www.uponline.ro, sectiunea Utilizator. Folosesti la prima logare ultimele sase cifre din CNP si ultimele 4 cifre pentru card in ambele campuri – Utilizator si parola si, ulterior, iti poti modifica parola.

Pot schimba codul pin?

Codul PIN ramane valabil pe toata durata de valabilitate a cardului. In cazul in care l-ai pierdut, poti cere reemiterea lui angajatorului (in cazul PIN-ului pe hartie) sau ne poti contacta la telefon 021.402.82.23 (in cazul PIN-ului prin IVR).

Trebuie sa am internet ca sa pot folosi aplicatia?

Da, este necesar accesul la internet pentru a intra in aplicatia mobila.

Ce avantaje am daca ofer tichete de masa?

Tichetele de masa sunt scutite de contributia de asigurari sociale (25%) in conditiile precizate in Legea 165/2018. La fel ca si pentru veniturile din salarii acordate in bani, tichetelor de masa li se aplica impozitul pe venit de 10% si contributia de asigurari sociale de sanatate de 10% care vor fi retinute salariatului.
In plus, in cazul firmelor care sunt platitoare de impozit pe profit, cheltuiala cu tichetele de masa acordate propriilor salariati, in limita de un tichet pe zi lucrata si de o valoare maxima stabilita conform legii, sunt deductibile la calculul impozitului pe profit.
Valoarea tichetelor de masa acordate salariatilor nu intra in baza de calcul a contributiei asiguratorie pentru munca, datorata de angajator (2,25%).
Astfel, o companie care acorda tichete de masa realizeaza o economie lunara de aproximativ 37% comparativ cu bugetele alocate pentru acordarea acelorasi salarii nete in bani.

Care sunt costurile, eu ce platesc la stat?

La acordarea de tichete de masa catre salariati, costul pentru emiterea tichetelor pe card, precum si costul cardului sau al inlocuirii acestuia, se suporta de catre angajatori din bugetele proprii. De asemenea, angajatorii vor plati unitatii emitente contravaloarea tichetelor de masa comandate, cu care se vor alimenta cardurile speciale pentru tichete de masa.

Valorile tichetelor de masa sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, in cazul firmelor care sunt platitoare de impozit pe profit si scutite de contributii, daca sunt acordate conform Legii 165/2018.

Tichetele de masa sunt venituri impozabile, iar impozitul aferent tichetelor se adauga impozitului pe veniturile din salarii, se calculeaza, se retine si se plateste la bugetul de stat de catre angajator.

Ce economie fac pentru un angajat?

Pentru 880 de lei acordati in tichete de masa, angajatorul
economiseste 366 de lei, comparativ cu aceeasi valoare acordata in
bani.

40 de lei X 22 zile lucratoare = 880 de lei

Cine plateste impozitele aferente acordarii tichetelor de masa?

Angajatului i se retine atat impozitul pe venit de 10% dar si contributia de asigurari sociale de sanatate de 10% pentru valoarea acordata in tichete de masa, similar oricarui alt venit din salarii, iar angajatorul, care are obligatia sa calculeze impozitul, il va retine salariatului si il va plati la bugetul de stat.

In ce luna li se retine salariatilor impozitul pe venit si contributia de asigurari sociale de sanatate?

Impozitul pe venit si contributia de asigurari sociale de sanatate aferente tichetelor de masa se retin in luna in care tichetele au fost acordate (au fost alimentate pe card).

Poate sustine angajatorul impozitul pe venit si contributia de asigurari sociale de sanatate? Care este procedura?

Daca angajatorul doreste ca venitul net al salariatilor sa nu fie diminuat de impozitul pe venit si de contributia de asigurari sociale de sanatate datorate de salariati pentru tichetele de masa, poate acorda o prima a carei valoare sa fie egala cu cea a impozitelor retinute. Nu exista o procedura standard, dar recomandam ca in acest scop sa se intocmeasca o decizie interna, care sa fie valabila pentru perioada pentru care se aplica.
In fiecare luna, la calculul salariului, va trebui sa li se acorde salariatilor o prima care sa acopere contravaloarea impozitului retinut.

Cum se impoziteaza tichetele de masa pentru zilieri?

Tichetele de masa se pot acorda angajatilor cu care s-a incheiat un contract individual de munca.

Conform Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri, raportul de munca dintre zilier si beneficiar sau un imputernicit al acestuia se stabileste in conditiile prevazute la art. 2, prin acordul de vointa al partilor, fara incheierea, in forma scrisa, a unui contract individual de munca. Conform acestor prevederi, zilierilor nu li se pot acorda tichete de masa.

Cum se acorda si impoziteaza tichetul de masa pentru persoanele delegate?

Nu se considera zile lucrate perioadele in care salariatii sunt delegati sau detasati in afara localitatii in care isi au locul permanent de munca si primesc indemnizatie de delegare sau de detasare.

Cum pot primi angajatii cu jumatate de norma tichete de masa?

Angajatii cu timp partial (deci si cei angajati cu jumatate de norma) pot primi tichete de masa pentru un numar cel mult egal cu numarul de zile lucrate, la valoarea cel mult egala cu valoarea maxima stabilita de lege.

In cazul salariatilor angajati in baza unui contract individual de munca cu timp partial, precum si in cazul cumulului de functii, tichetele de masa pot fi acordate numai de catre angajatorii unde salariatii in cauza isi au functia de baza.

Cum se calculeaza zilele lucratoare dacă angajatul munceste 12 ore pe zi?

In cazul salariatilor a caror durata zilnica a timpului de munca este mai mare de 8 ore (in regim de tura), numarul de zile pentru care se acorda tichete de masa se determina prin impartirea numarului de ore in care salariatul a fost prezent la lucru, la durata normala a timpului de munca de 8 ore. Fractiile rezultate din calcul se considera zi de prezenta la lucru, cu conditia ca totalul zilelor rezultat sa nu depaseasca numarul de zile lucratoare din luna pentru care se acorda tichetele.

Pot sa dau un numar mai mare decat cel de zile lucrate?

Conform legislatiei in vigoare, beneficiaza de avantajele fiscale prevazute de Codul Fiscal (scutire de contributii) tichetele de masa acordate conform legii 165/2018. In cazul in care se acorda salariatilor un numar mai mare decat numarul de zile lucrate si/sau de o valoare mai mare decat cea maxima stabilita prin lege, valoarea care depaseste limita legala va intra in baza de calcul al contributiilor obligatorii.

Valoarea tichetului o poate alege administratorul?

Angajatorii, impreuna cu organizatiile sindicale sau cu reprezentantii salariatilor, stabilesc prin contractele colective de munca sau prin Regulamentul intern, numarul salariatilor din unitate care pot primi tichete de masa, precum si valoarea nominala acordata, tinand seama de posibilitatile financiare proprii ale angajatorilor.

Ce se intampla daca un angajat pleaca si a primit tichete?

La data incetarii raporturilor de munca, salariatul are obligatia sa restituie angajatorului contravaloarea tichetelor de masa alimentate pe card pentru luna in curs si neutilizate ori necuvenite, potrivit prevederilor legale.

Tichetele de masa ii ajuta la pensie pe salariatii care primesc tichete?

Datorita faptului ca valoarea tichetelor de masa este scutita de contributia pentru asigurari sociale (CAS) pensie– CAS in cota de 25%, acestea nu se iau in calcul la stabilirea punctului de pensie.

Se pot acorda salariatilor tichete de masa pentru mai multe luni odata?

In cazul tichetelor de masa, angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masa pentru fiecare zi lucratoare din luna pentru care se efectueaza transferul valorii nominale a tichetelor de masa.

Valoarea unui tichet este obligatoriu sa fie maxima?

Ca sa beneficieze de avantajele fiscale (scutire de contributii), valoarea unui tichet de masa nu poate depasi cuantumul stabilit, potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018. Aceasta se actualizeaza periodic, in functie de indicele cresterii preturilor de consum, inregistrat la marfurile alimentare. In schimb, valoarea unui tichet nu este obligatoriu sa fie valoarea maxima.

Tichetele de masa sunt deductibile la calculul impozitului pe profit?

Da, contravaloarea tichetelor de masa acordate conform legii (in limita a 1 tichet pentru fiecare zi lucrata, dar nu mai mult decat numarul de zile lucratoare ale lunii pentru care se acorda, la o valoare care sa nu depaseasca valoarea maxima stabilita conform legii) este cheltuiala deductibila la calculul impozitului pe profit.

Tichetele de masa pe care le ofer angajatilor se scad din impozitul pe profit?

Cheltuiala cu tichetele de masa este deductibila la calculul impozitului pe profit, dar nu se scade din suma impozitului pe profit datorat.

Cum se inregistreaza tichetele de masa in contabilitate?

Iti propunem o varianta de inregistrare a tichetelor de masa aici.

Daca sunt PFA, pot acorda tichete de masa?

PFA poate acorda salariatilor tichete de masa in aceleasi conditii ca societatile commerciale, insa nu poate primi pentru sine tichete de masa.

Daca am doua locuri de munca, pot sa primesc tichete de masa de la ambii angajatori, in aceeasi luna?

Nu, deoarece in cazul salariatilor angajati in baza unui contract individual de munca cu timp partial, precum si in cazul cumulului de functii, tichetele de masa pot fi acordate numai de catre angajatorii unde salariatii in cauza isi au functia de baza, potrivit legii. In cazul in care nu se poate stabili functia de baza, beneficiarul tichetelor de masa alege, in scris, angajatorul care ii va acorda acest beneficiu, avand obligatia de a transmite, in termen de maximum 10 zile lucratoare, si catre ceilalti angajatori optiunea realizata.

Alte solutii Up care te-ar putea interesa

Articole de pe blogul nostru care merita citite

Impactul Consumului Responsabil Asupra Mediului: Cum Putem Redefini Obiceiurile Noastre Cotidiene

Intr-o lume in care schimbarile climatice devin tot mai evidente, iar problemele legate de mediu cresc in complexitate, este imperativ sa ne oprim si sa reflectam asupra alegerilor noastre de cumparare si a modului in care acestea afecteaza planeta.

DESCOPERA

Loredana Martin: Odata pedagog, toata viata un pedagog

Loredana Martin: Odata pedagog, toata viata un pedagog

DESCOPERA

Cum sa te pregatesti pentru o sedinta online ca sa decurga fara probleme

Afla cum sa te pregatesti pentru o sedinta online si ce trebuie sa faci ca aceasta sa decurga fara probleme

DESCOPERA

Despre leadership si importanta unui lider bun pentru un business de succes

Calitatile unui lider construiesc ceva nou, care functioneaza, si in acelasi timp ofera o identitate comuna unei echipe bine sudate.

DESCOPERA

De ce sa tii cont cand ai de ales intre doua oferte de munca si esti indecis

Analiza intre doua oferte de angajare poate fi o ocazie foarte buna pentru a-ti intelege si reevalua nevoile profesionale, pentru a lua cea mai buna decizie catre cel mai bun angajator pentru tine.

DESCOPERA

Cu ce surprize iti poti bucura angajatele de 8 Martie

Iti venim in ajutor cu idei de cadouri pe care le poti oferi angajatelor cu ocazia zilei de 8 Martie

DESCOPERA

Up Romania include abonamentele World Class in optiunile pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Alege un stil de viata sanatos cu Up MultiBeneficii si World Class.

DESCOPERA

Denisa Stoica sau despre un vis implinit

Denisa Stoica sau despre un vis implinit

DESCOPERA
masuri de lucru in timpul pandemiei de coronavirus

Cum sa gestionezi situatia in compania ta in timpul pandemiei Covid-19

Pandemia Coronavirus ne-a surprins pe toti, mai ales din punct de vedere economic si profesional, tocmai de aceea companiile isi pot ajuta angajatii in aceasta tranzitie.

DESCOPERA

UP Romania sustine HOSPICE

In Up Romania exista dintotdeauna o preocupare permanenta in ceea ce priveste politica si actiunile de responsabilitate sociala.

DESCOPERA

Neuromarketingul sau neurostiinta: ce este si unde se aplica

Neuromarketingul studiaza reactiile noastre folosindu-se de emotii, atentie si memorie. Teoretic, orice marketing bine facut este neuromarketing.

DESCOPERA

Raluca Ivanescu sau cum sa-ti incepi ziua pentru a fi cu adevarat eficient si pregatit pentru orice raspuns

Raluca Ivanescu sau cum sa-ti incepi ziua pentru a fi cu adevarat eficient si pregatit pentru orice raspuns

DESCOPERA

Siguranta psihologica la locul de munca: Un pilon esential pentru productivitate si succesul companiei #RedefinimMunca

In era moderna a afacerilor, companiile isi indreapta atentia catre crearea unui mediu de lucru sanatos, unde angajatii se simt in siguranta si sustinuti in eforturile lor zilnice. Unul dintre conceptele cheie care a captat atentia in acest sens este siguranta psihologica la locul de munca.

DESCOPERA

Colaborarea dintre Up Romania si bonapp.eco: Consum responsabil pentru un viitor mai sustenabil

In zilele noastre, cand risipa alimentara a devenit o problema tot mai acuta, compania Up Romania si startup-ul bonapp.eco se alatura pentru a promova consumul responsabil si a contribui la reducerea risipei alimentare.

DESCOPERA

Totul despre recrutarea online - de ce este mai eficienta si ce alte motive ai mai avea sa o alegi

Ce inseamna recrutarea online sau digitala si cum te poate ajuta pentru o triere mai exacta si mai corecta a candidatilor

DESCOPERA

Traditii si obiceiuri la locul de munca pentru ziua de 8 martie

Cand vine vorba de viata profesionala, Ziua Internationala a Femeii le ofera anagajatorilor oportunitatea de a celebra importanta femeilor in cadrul organizatiei si de a promova mediul de lucru echilibrat.

DESCOPERA

Despre frumusetea modestiei

Despre frumusetea modestiei

DESCOPERA

Beneficiile consumului de produse bio: sanatate pentru tine si pentru planeta

In ultimii ani, tot mai multi oameni au devenit constienti de impactul pe care alegerile lor alimentare il au asupra sanatatii personale si a mediului inconjurator. In acest articol, vom explora beneficiile consumului de produse bio pentru sanatatea noastra si pentru mediul inconjurator.

DESCOPERA

Prietenia este un cuib, iar fericirea este un dans…sau mai multe

Prietenia este un cuib, iar fericirea este un dans…sau mai multe

DESCOPERA

Ghid de motivare a angajatilor in trei pasi

Cand ai o companie mica, la inceput de drum, marketingul, vanzarile si calitatea produselor sau a serviciilor nu trebuie sa ramana singurele tale preocupari strategice. Echipa este deopotriva importanta, iar aceasta o afirma cu tarie toti managerii cu experienta. Oamenii sunt cel mai important activ al unei companii, iar cu cat le vei cunoaste mai bine nevoile, cu atat iti vor deveni adevarati colaboratori pe termen lung.

DESCOPERA

Sanatatea si consumul responsabil: Cum afecteaza alegerile noastre alimentare binele planetei

Descopera cum putem redefini obiceiurile noastre cotidiene pentru a avea un impact pozitiv asupra sanatatii noastre si a mediului inconjurator.

DESCOPERA

Cum ChatGPT transforma si simplifica operatiunile de HR

Tehnologia avanseaza rapid in toate domeniile, iar resursele umane nu fac exceptie. In era digitala actuala, companiile se bazeaza pe solutii tehnologice inovatoare pentru a eficientiza si simplifica procesele de HR.

DESCOPERA

Up Romania intra in universul blockchain oferind angajatilor NFT-uri aniversare

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate, Up Romania a oferit propriilor angajati NFT-uri, cu scopul de a le multumi ca fac parte din echipa

DESCOPERA

Parteneriat Up Romania – Revolut: Companiile au acces gratuit timp de 6 luni la serviciile Revolut Business si Up MultiBeneficii

Up Romania si Revolut au incheiat un parteneriat de colaborare, in urma caruia companiile din Romania pot obtine acces gratuit, timp de 6 luni, la una dintre cele mai moderne servicii de gestionare a cheltuielilor – Revolut Business.

DESCOPERA

Descopera Romania cu cardul Up Vacanta si bucura-te de concedii de deconectare totala de munca

Descopera Romania cu cardul Up Vacanta si bucura-te de concedii de deconectare totala de munca

DESCOPERA

Cum sa iti reiei rapid ritmul de lucru cand te intorci dintr-un concediu

Afla cum sa iti reiei ritmul de lucru cand te intorci din concediu si cum sa treci cat mai usor peste primele zile de serviciu de dupa vacanta

DESCOPERA

Aplicatia bonapp.eco – solutia smart impotriva risipei alimentare

Aplicatia bonapp.eco – solutia smart impotriva risipei alimentare

DESCOPERA

Care sunt tendintele pe piata HR in 2021 si cum te adaptezi la ele

Afla care sunt tendintele pe piata HR in 2021 si cum te adaptezi la ele

DESCOPERA

Schimbari legislative aplicabile biletelor de valoare emise de Up Romania, incepand cu anul 2022

Anul 2022 aduce schimbari importante in ceea ce priveste emiterea biletelor de valoare.

DESCOPERA
ce isi doresc millennials

Ce isi doresc tinerii din generatia millennial de la angajatori. Beneficii preferate si tehnici de abordare

Deoarece millennials s-au dezvoltat intr-un mediu economic, politic, tehnologic si de divertisment diferit, este normal, ca la fiecare generatie, sa se faca simtit un prag de mentalitate si asteptari.

DESCOPERA

De ce avem nevoie de lideri la locul de munca?

In mod natural, suntem predispusi sa ii cautam pe cei ce au inclinatia de a conduce. Oamenii urmeaza oameni. In companii mari si mici, ii recunosti pe cei cu calitati de lider dupa felul in care te fac sa te simti la serviciu: te inspira, dau sens si directie afacerii. Sunt aceia care creeaza un spatiu de confort emotional si, implicit, un mediu de lucru eficient si orientat spre rezultate.

DESCOPERA

Rutina de lucru din timpul zilei - cum sa fii productiv, multumit si sanatos de fiecare data

Rutina suna simplu, dar, cu toate acestea oamenii incearca mereu noi carti, tutoriale sau metode de a putea mentine obiceiuri sanatoase, de a fi productivi si de a fi asumati in promisiunile personale pe care si le fac.

DESCOPERA
cum alegi evenimentele in aer liber vara 2020

Up Romania: Cum sa alegi evenimentele in aer liber in vara lui 2020

Cum ne adaptam la noul normal, continuand sa fim safe si sa avem cateva conditii de relaxare

DESCOPERA

Ce inseamna un mediu de lucru sanatos si cum stii ca lucrezi intr-unul

Afla cum putem sprijini organizatiile in a avea un mediu de lucru sanatos si cum putem sa identificam mediile care au deja unul

DESCOPERA

Digitalizarea la birou - ce masuri poti lua in folosul angajatilor

Afla ce inseamna conceptul de birou digital, cum il poti implementa si care sunt aventajele lui

DESCOPERA

9 idei de locuri si activitati pentru ziua de 14 februarie

Nu stii ce sa faci de Sfantul Valentin? Iti venim in ajutor cu 9 idei de locuri si activitati pentru ziua de 14 februarie.

DESCOPERA

Studiu Up Romania despre comportamentul alimentar al romanilor

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research in parteneriat cu Up Romania si-a propus sa identifice atitudinile si comportamentele romanilor cu privire la subiectul reducerii risipei alimentare.

DESCOPERA

Vacanta cu copiii: cum o organizezi astfel incat toata lumea sa fie fericita

Afla care sunt beneficiile vacantei pentru copii si cum poti organiza un concediu pentru a le oferi celor mici amintiri cat mai frumoase

DESCOPERA

Beneficii de poveste, nu povesti

Campania "Beneficii de poveste, nu povesti" se aderseaza companiilor care nu doresc doar sa ofere beneficii, ci si sa aduca experiente memorabile angajatilor

DESCOPERA

Employer Branding: Construirea unei Culturi Organizationale Atragatoare

In acest articol, vom explora importanta employer branding-ului si strategiile cheie pe care companiile le pot adopta pentru a-si consolida brandul de angajator.

DESCOPERA

Up Romania a primit certificatul Great Place to Work®, acordat celor mai apreciate organizatii de catre angajati

Up Romania a primit certificatul Great Place to Work®, acordat celor mai apreciate organizatii de catre angajati

DESCOPERA

Gina Pavel – Leadership bun este atunci cand organizezi sarcinile fara a lasa loc incertitudinilor

Gina Pavel – Leadership bun este atunci cand organizezi sarcinile fara a lasa loc incertitudinilor

DESCOPERA

REGULAMENTUL CONCURSULUI ”Tu carei femei din viata ta ii datorezi cel mai mult timp?”

REGULAMENTUL CONCURSULUI ”Tu carei femei din viata ta ii datorezi cel mai mult timp?”

DESCOPERA

Cheltuielile din perioade de criza - trucuri care te ajuta sa economisesti mai mult

Afla cum poti economisi mai multi bani in perioade de criza si cum iti poti stabili bugetul

DESCOPERA

Importanta agriculturii ecologice

Confruntat cu o crestere continua a numarului de locuitori la nivel global, sectorul agricol are un rol important de jucat: producerea de resurse alimentare pentru a hrani intreaga populatie intr-un mod sanatos, pastrand in acelasi timp mediul si biodiversitatea inconjuratoare.

DESCOPERA

Acordarea de beneficii cu avantaje fiscale in sectorul constructii

DESCOPERA

Este 2019 si angajatii tai trebuie motivati in continuare

Este 2019 si angajatii tai trebuie motivati in continuare

DESCOPERA

Inteligenta artificiala ne imbunatateste joburile, nu le inlocuieste

Inteligenta artificiala ne imbunatateste joburile, nu le inlocuieste

DESCOPERA

Up Romania sustine turismul romanesc si lanseaza campania ROMANIA CHIAR E FRUMOASA

Noua campanie Up Romania, „ Romania chiar e frumoasa”, mizeaza pe un adevar general-valabil: dragostea de tara, sentiment pe care il impartasim cu partenerul proiectului, celebrul fotograf Sorin Onisor.

DESCOPERA
tichete valorice beneficii

De ce sa acorzi tichete valorice: avantajele angajatului si angajatorului

Atunci cand un angajat se alatura organizatiei tale, acesta nu este interesat doar de salariu. Afla in acest articol care sunt beneficiile pe care le poti acorda prin tichete.

DESCOPERA

Up Romania – partener al HR Masters Summit @ Bucharest Tech Week

Up Romania isi reconfirma angajamentul ca partener al HR Masters Summit, marcand al doilea an de colaborare in cadrul evenimentului emblematic Bucharest Tech Week.

DESCOPERA

Cum sa-ti folosesti si gestionezi eficient banii in fiecare luna

Cum sa-ti folosesti si gestionezi eficient banii in fiecare luna

DESCOPERA

Platile cu cardul Up Dejun si Up Cadou, acum disponibile pe platforma Sezamo.ro

Beneficiarii cardurilor Up Dejun si Up Cadou pot achizitiona o gama variata de produse alimentare si non-alimentare disponibile pe platforma Sezamo. Acestia pot folosi cardul Up Dejun exclusiv pentru achizitionarea de produse alimentare si cardul Up Cadou pentru cumparaturi atat alimentare, cat si non-alimentare.

DESCOPERA

De ce este momentul sa redefinim munca?

Un studiu recent facut de PwC, Unicef si Generation Unlimited, ne anunta ca peste 60% dintre tinerii cu varsta intre 15 si 24 de ani de la nivel global (830 de milioane de persoane) nu vor avea competentele necesare pentru piata muncii in 2030. Ce se intampla insa daca ne uitam la aceasta problema dintr-o perspectiva gresita?

DESCOPERA

Intrebarile pe care ar trebui sa le pui intotdeauna la un interviu de job

Afla de ce este important sa mergi pregatit la un interviu cu cateva intrebari pe care sa le adresezi reprezentantului companiei pentru care aplici

DESCOPERA

10 motive pentru care sa alegi un abonament medical

Cu ajutorul unui abonament medical, preventia si sanatatea pot deveni o prioritate pentru romani. Comportamentul preventiv poate schimba sau chiar salva vietile oamenilor. Atunci cand anumite afectiuni grave sunt descoperite timpuriu, sansele ca acestea sa fie tratate creste.

DESCOPERA

Up Romania, partener la evenimentul SMART HR - O experienta plina de energie si inspiratie

Up Romania, partener la evenimentul SMART HR - O experienta plina de energie si inspiratie

DESCOPERA

10 Sfaturi De Management Pentru A Deveni Un Lider Mai Bun

Este foarte important sa fiti un manager foarte bun, cu calitati de lider pentru a putea lucra in cel mai bun mod cu acesti oameni. In caz contrar, chiar daca oamenii pe care ii ai alaturi sunt oamenii potriviti, atunci cand cadrul de comunicare si incredere pe care l-ati stabilit cu ei nu este corect, nu se poate vorbi despre o echipa de succes.

DESCOPERA

Avantajele magazinelelor care comercializeaza produse bio

omercializarea produselor bio aduce cu sine o serie de avantaje atat pentru consumatori, cat si pentru proprietarii de magazine. In acest articol, vom explora aceste avantaje si de ce magazinele care vand produse bio sunt din ce in ce mai cautate.

DESCOPERA

Oliver Birjaru sau cum in spatele comediantului se ascund harnicia si responsabilitatea

Oliver Birjaru sau cum in spatele comediantului se ascund harnicia si responsabilitatea

DESCOPERA

Strategii de retentie a angajatilor intr-o lume dinamica

Strategii de retentie a angajatilor intr-o lume dinamica

DESCOPERA

Cum sa pastrezi echilibrul dintre munca si viata privata daca lucrezi de acasa

Lucrezi de acasa si anul acesta? Afla cum poti pastra un echilibru intre munca si viata privata.

DESCOPERA

Stefan Budulan – Combativitatea si rigoarea, doua trasaturi pe care le au in comun hocheiul si managementul

Stefan Budulan – Combativitatea si rigoarea, doua trasaturi pe care le au in comun hocheiul si managementul

DESCOPERA

Lucrurile nu se schimba niciodata de la sine

Lucrurile nu se schimba niciodata de la sine

DESCOPERA
reducerea-costurilor

Reducerea costurilor intr-o maniera cat mai eficienta

Majoritatea companiilor se intalnesc cu nevoia de a diminua costurile, insa cum pot face asta fara sa frustreze angajatii sau sa ia masuri drastice, vizibile pentru public?

DESCOPERA

Cum gestionezi diferentele de varsta la locul de munca pentru a crea o echipa unita si performanta

Cum gestionezi diferentele de varsta la locul de munca pentru a crea o echipa unita si performanta

DESCOPERA

Cum sa faci o campanie CSR de impact pentru businessul tau

O campanie de CSR poate creste simpatia publicului asupra businessului respectiv, si de aceea, responsabilitatea sociala corporativa este considerata un castig de ambele parti.

DESCOPERA

Pensiunea Dealul Verde - Porumbacu de Sus, judetul Sibiu

Unitati de cazare din Romania, recomandate de Hai Hui in 2 - PART I Exploreaza Romania cu Up Vacanta

DESCOPERA

Tendinte in business pentru 2023

Up Romania iti prezinta care sunt tendintele in business pentru anul 2023

DESCOPERA
motivarea angajatilor

Motivarea angajatilor, metode sigure de stimulare si beneficii aduse

Faptul ca salariul nu mai este singurul lucru care motiveaza un angajat nu mai este un secret. Insa cum putem intelege motivatiile intrinseci care conteaza pentru cei cu care lucram?

DESCOPERA
petreceri corporate

Idei inedite pentru petrecerea corporate a firmei

Ce presupune si cum se organizeaza o petrecere reusita, care indeplineste si obiectivele companiei, dar lasa angajatii fericiti?

DESCOPERA

Cum contribuie Up Vacanta la descoperirea si cunoasterea Romaniei frumoase

Cardul Up Vacanta este un instrument care permite celor care primesc acest beneficiu extrasalarial sa descoperere frumusetile Romaniei, sa exploreze o varietate de locuri minunate. Beneficiarii au acces la sumele incarcate pe carduri oricand isi doresc.

DESCOPERA
Cadouri de Craciun

Idei de cadouri de Craciun, in functie de persoana care le primeste

Vrei sa faci mai putine cadouri, dar care chiar sa fie utile si de suflet? Afla in acest articol cum sa alegi cadourile de Craciun pentru cei dragi. Iti oferim si cateva idei care sa te inspire.

DESCOPERA

Up Romania Lanseaza platforma Up MultiBeneficii

Beneficii extrasalariale in buzunarele romanilor prin Up MultiBeneficii de la Up Romania

DESCOPERA

Burnout de la pasiune la epuizare

Din ce in ce mai multi angajati trec prin burnout si fenomenul pare sa se accentueze rapid in ultimii ani.

DESCOPERA

Cele mai bune exercitii pe care sa le faci in timp ce stai la birou

Mai jos iti propunem cele mai simple metode pentru a avea grija de corpul tau chiar si intr-o zi in care trebuie sa gestonezi patru sedinte si trei tabele.

DESCOPERA

Cum atragi cei mai buni angajati in companie

Pentru succesul si cresterea unei companii este important si necesar sa existe o strategie in ceea ce priveste atragerea celor mai buni angajati. Desigur ca, atat atragerea, cat, mai ales, pastrarea ulterioara a talentelor reprezinta aspecte la fel de importante si necesare.

DESCOPERA
cum pastrezi freelancerii motivati

Cand si de ce ar trebui sa angajezi freelanceri si cum sa ii tii motivati

Multe companii aleg sa angajeze colaboratori freelanceri. Afla de ce ar trebui sa apelezi la ei, care sunt domeniile de activitate si cum sa pastrezi freelancerii motivati

DESCOPERA

Vesti bune! Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 20,17 la 30 lei

DESCOPERA

Ce este rezistenta la schimbare si cum sa mentii un nivel optim al acesteia printre angajatii tai

Totul despre rezistenta la schimbare si cum sa o mentii la un nivel optim printre angajatii tai

DESCOPERA

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala

DESCOPERA

Cum iti calculezi bugetul pentru o vacanta in familie

Afla in randurile de mai jos cum iti poti calcula bugetul pentru o vacanta in familie

DESCOPERA

Cand esti implicat 100% si ambitios, nimic nu poate sta in calea ta

Cand esti implicat 100% si ambitios, nimic nu poate sta in calea ta

DESCOPERA

Ce cadouri mai oferim de 8 martie in companie

Ziua de 8 martie este primul eveniment din an cand putem sa creem un moment special pentru angajate, iar, alaturi de « multumesc », un cadou este deja traditional. Ce sa fie anul asta ?

DESCOPERA
mediu-sigur

Cum sa creezi un mediu sigur pentru angajatii tai pe termen lung

Cu gandul la continuitatea business-urilor si la performanta, companiile, indiferent de dimensiunea lor, vor trebui sa aiba in vedere o serie de comportamente, atitudini si masuri care sa permita un raspuns rapid si adaptat la orice modificare din mediul fizic, economic, social si, astfel, sa asigure existenta pe piata a business-ului, dar si cresterea si dezvoltarea lui.

DESCOPERA

Rezultatele tombolei „UP CADOU. ACCELERATOR DE BUCURIE ÎN VACANTA TA DIN 2021”

Vezi cine sunt castigatorii tombolei „UP CADOU. ACCELERATOR DE BUCURIE ÎN VACAN?A TA DIN 2021”

DESCOPERA

10 obiceiuri care iti fac viata mai frumoasa in perioada de work from home

Afla cum ne putem imbunatati viata atunci cand lucram de acasa

DESCOPERA
Cadouri ziua copilului

Idei de cadouri si activitati in casa pentru copii de 1 iunie

Ziua internationala a copilului vine cu provocarea de a gasi cele mai potrivite modalitati pentru a sarbatori. Daca ai nevoie de idei, citeste in acest articol cateva sfaturi despre ce ar trebui sa tii cont sau sa eviti in alegerea unor cadouri si activitati pentru copii.

DESCOPERA

9 Recomandari pentru un management mai eficient al cash flow-ului

Iti recomandam o serie de masuri pe care le poti lua pentru a gestiona cash flow-ul in mod eficient. Unul dintre punctele critice ale gestionarii cash flow-ului este monitorizarea constanta a situatiei numerarului.

DESCOPERA

Eficienta si eficacitatea in managementul timpului

Managementul timpului este necesar pentru o mai buna productivitate, o mai buna organizare si disciplina in scopul indeplinirii unor activitati si obiective, cu ajutorul unor abordari si tehnici diverse.

DESCOPERA

Cum pierdem „inteligenta umana” din organizatii, fara sa ne dorim? - by Magor Csibi

Cum pierdem „inteligenta umana” din organizatii, fara sa ne dorim? - by Magor Csibi

DESCOPERA
customer service relatii cu clientii

Departamentul de customer service: de ce este important intr-o companie?

Imaginea pe piata a unui brand poate fi controlata prin departamentul relatiilor cu clientii. Succesul brandului se afla in stransa legatura cu emotiile oferite de contactul direct cu reprezentantii sai.

DESCOPERA

Programele de coaching pentru angajati - ce sunt, care este rolul lor, ce beneficii ofera

Afla mai multe informatii despre programele de coaching. Ce sunt, care este rolul lor si ce beneficii ofera?

DESCOPERA
Idei de cadouri corporate

Idei de cadouri corporate pentru 8 martie

Ziua de 8 Martie are doua mari componente, in special in ultimii ani de comunicare: feminism si cadouri. in timp ce cat mai multi oameni vorbesc despre egalitatea intre genuri, cadourile au asteptarea de a fi aliniate la acest concept.

DESCOPERA

Schimbarile pe care trebuie sa le faci astazi pentru a-ti proteja business-ul pe termen lung

Responsabilitatea unui manager este uriasa atunci cand vorbim despre un business etic si de succes. Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti proteja business-ul pe permen lung.

DESCOPERA

Vacanta cu copiii: cum o organizezi astfel incat toata lumea sa fie fericita

Copiii sunt curiosi, dornici sa exploreze si sa cunoasca lumea si lucrurile din jurul lor. Afla din acest articol oportunitatile de explorare si activitatile noi pe care le poti face in vacanta.

DESCOPERA

Micromanagement vs macromanagement

Afla care este diferenta dintre micromanagement si macromanagement si pe care sa il adopti in organizatia ta

DESCOPERA

Up Romania obtine certificatul “Great Place to Work” pentru al doilea an consecutiv

Up Romania a obtinut certificatul Great Place to Work®, recunoscut international pentru cele mai apreciate organizatii de catre angajati

DESCOPERA
vacanta revelion romania

Top destinatii pentru Revelion Romania 2020: unde mergem

Unde ai putea merge, astfel incat sa ai o vacanta complet reusita? Afla in acest articol topul destinatiilor pentru Revelion 2020 in Romania.

DESCOPERA

UP Romania da un byte de ajutor pentru scolile din Romania si doneaza 100 de calculatoare prin intermediul Asociatiei Ateliere Fara Frontiere

UP Romania da un byte de ajutor pentru scolile din Romania si doneaza 100 de calculatoare prin intermediul Asociatiei Ateliere Fara Frontiere

DESCOPERA

Obiceiurile zilnice ale oamenilor de succes

De la organizare la noi provocari. Afla care sunt obiceiurile zilnice ale afaceristilor de succes.

DESCOPERA

Angajatii pot primi tichete culturale pe card in valoare de 190 lei pe luna

Cardul Up Cultura este cel mai cool beneficiu cu ajutorul caruia angajatii din Romania isi pot achizitiona produsele si serviciile culturale preferate, inclusiv de la parteneri afiliati care accepta plata online.

DESCOPERA

5 idei de petrecere a unei minivacante

Minivacantele ne bucura sufletul si ne imbogatesc cu noi experiente sau moduri de a ne conecta cu cei de langa noi.

DESCOPERA
angajatori-de-top

UP ROMANIA PREMIAZA ANGAJATORII DE TOP

Astazi, 15 ianuarie 2020, a avut loc extragerea castigatorilor campaniei «Liga celor mai buni angajatori», derulata in perioada 1 martie – 31 decembrie 2019.

DESCOPERA

Catalin Marcu: Despre ambitia de a incepe de la zero ceva si de a crea alaturi de alti oameni ceva valoros

Catalin Marcu: Despre ambitia de a incepe de la zero ceva si de a crea alaturi de alti oameni ceva valoros

DESCOPERA

Lucruri pe care sa le faci in pauza de pranz si care-ti pot face ziua mai frumoasa

Mai jos ai niste propuneri despre cum poti sa te gandesti la pauza de pranz intr-o maniera noua, orientata mai degraba pe timp sanatos pentru tine, si nu pe un castig rapid de timp.

DESCOPERA

Reconversia profesionala - ce trebuie sa iei in calcul daca planuiesti o schimbare de cariera

Reconversia profesionala pare o poveste extraordinara atunci cand deja s-a intamplat altcuiva: ii inspira pe ceillati, devine subiect de carti si film si incurajeaza ideea ca se poate. Insa atunci cand trebuie sa o faci si esti la inceputul acestui drum efortul pare incomensurabil.

DESCOPERA

6 idei pentru a face ordine in afacerea ta dupa metoda „Marie Kondo”

Cand vorbim despre afaceri, „balastul” este putin diferit fata de cel pe care ni-l imaginam. Nu vorbim despre un birou plin cu hartii vechi, chitante, agende si maculatura pe care s-a pus praful – consideram ca la sediul tau ai rezolvat deja problema curateniei!

DESCOPERA

Tichete de masa 2021. Ofera angajatilor tichete de masa cu valoare maxima de 20,01 lei

Pentru angajatori, acordarea de carduri sau tichete Up Dejun este in egala masura avantajoasa, intrucat acestea ofera 100% deductibilitate la calculul impozitului pe profit si scutire de la plata contributiilor sociale, sumei totale aplicandu-i-se doar impozitul pe venit de 10%.

DESCOPERA

Portal Village - Sibiel, judetul Sibiu

Unitati de cazare din Romania, recomandate de Hai Hui in 2 - PART 3 Exploreaza Romania cu Up Vacanta

DESCOPERA

Claudia Mandru: Orice lucru pare imposibil pana este facut

Claudia Mandru: Orice lucru pare imposibil pana este facut

DESCOPERA

Throwback HR Master Summit - Un Eveniment de Referinta in Domeniul Resurselor Umane

Industria resurselor umane este intr-o continua schimbare si adaptare la nevoile organizatiilor si ale angajatilor

DESCOPERA

Diferentele dintre employer branding si realitate - by Magor Csibi

Employer branding real

DESCOPERA

Cum sa nu fii plictisitor in lumea angajatilor

Cum sa nu fii plictisitor in lumea angajatilor

DESCOPERA

INTERVIU. Elena Pap, director regional Up Group: Un salariu mai mare nu este suficient pentru a multumi angajatii. Acestia isi doresc sa fie ascultati si sa fie motivati

Angajatii si-au reevaluat relatia cu locul de munca, cu angajatorul si isi doresc sa fie ascultati si sa fie motivati conform propriilor nevoi. In 2021, atentia s-a mutat catre paleta de beneficii din zona de sanatate si wellness.

DESCOPERA

Green Hill Panoramic - Poiana Marului, judetul Brasov

Unitati de cazare din Romania, recomandate de Hai Hui in 2 - PART 2. Exploreaza Romania cu Up Vacanta!

DESCOPERA

Platforma Up MultiBeneficii, disponibila acum si in varianta mobila

Up Romania ofera de acum posibilitatea de a utiliza platforma de beneficii extrasalariale Up MultiBeneficii si pe mobil. Aceasta poate fi accesata prin aplicatia Up Mobil, in noua sectiune MultiBeneficii, dedicata platformei.

DESCOPERA
Cum arata un proces de recrutare eficient

Recrutarea: Tehnici si Proceduri Actuale de Recrutare Eficienta

Se spune ca o companie este pe atat de buna pe cat sunt angajatii ei, si este complet adevarat. De aceea recrutarea reprezinta unul dintre pilonii principali pentru o buna functionare a unui mediu sanatos, care isi indeplineste obiectivele.

DESCOPERA

Curiozitatea si rolul ei intr-o companie - cum o cultivi printre angajatii tai

Afla ce este curiozitatea, care sunt avantajele ei si cum poate ea sa contribuie la succesul afacerii tale

DESCOPERA

Employee engagement - ce este si cum poate fi stimulata implicarea angajatilor chiar si in perioada de criza

Satisfactia la locul de munca nu mai este de mult timp un factor secundar de dezirabilitate. Pentru majoritatea liderilor din companii, acesta este un factor principal dupa care isi ghideaza actiunile.

DESCOPERA

Alimentatia in timpul verii - ce sa consumi ca sa faci fata caldurii si sa ai randament la serviciu

Descopera cum sa ne adaptam obiceiurile, in timpul verii, astfel incat sa ne hranim si odihnim corect, iar performantele noastre sa nu aiba de suferit

DESCOPERA

Cum sa reduci costurile de recrutare prin employer branding

Intr-o piata munca competitiva si in continua schimbare, atragerea si retinerea celor mai talentati angajati devine o provocare majora pentru companii. In acest articol iti prezentam cum sa reduci costurile de recrutare prin employer branding

DESCOPERA

Un nou canal de marketing pentru antreprenorii romani oferit gratuit de o platforma de beneficii extrasalariale

Up Romania deschide un nou canal de promovare pentru antreprenorii romani chiar in platforma sa de beneficii extrasalariale flexibile – Up MultiBeneficii. Cei care au un business oriunde in Romania, online sau offline pot sa adauge oferte in platforma printr-un proces 100% digital, fiind o inovatie pe piata de beneficii extrasalariale.

DESCOPERA

De ce este important sa stii sa negociezi - si cum poti dezvolta tehnicile tale de negociere

Afla de ce este important sa stii sa negociezi si cum iti poti dezvolta aceasta capacitate

DESCOPERA

Digital Detox - ce este si cum te poate ajuta pe plan profesional

Digital detox a devenit un termen foarte la moda, insa a aparut dintr-o nevoie reala de deconectare, dupa ce avalansa de informatie digitala, retele sociale si gadgeturi usor accesibile au coplesit utilizatorii si sentimentul lor de liniste si siguranta.

DESCOPERA

Idei de a petrece un Paste „altfel” impreuna cu familia

Iti propunem cateva de idei de a petrece intr-un mod placut sarbatorile pascale alaturi de familie

DESCOPERA

De Sarbatorile Pascale ofera-le angajatilor libertatea de a-si alege cadoul preferat

Luna aprilie vine cu vesti bune pentru tine si angajatii tai. Cu ocazia Sarbatorilor Pascale poti sa le oferi angajatilor si copiiilor minori ai acestora cate 300 lei pe cardul Up Cadou, iar tu te bucuri de 37% economii pentru compania ta, comparativ cu acordarea sumei respective in bani cash.

DESCOPERA

Chatbot-ul Victor isi extinde suportul de asistenta virtuala si pentru clientii Up Romania

Up Romania isi extinde mijloacele de interactiune si lanseaza o versiune inbunatatita a asistentului virtual Victor

DESCOPERA

Trec prin viata cu gandul la amintirile pe care le strang

Trec prin viata cu gandul la amintirile pe care le strang

DESCOPERA

Up Romania accelereaza digitalizarea si lanseaza Up MultiBeneficii, platforma online care ofera angajatilor beneficii extrasalariale flexibile

Up Romania le ofera companiilor si angajatilor acestora platforma digitala Up MultiBeneficii, care ofera angajatilor beneficii extrasalariale flexibile.

DESCOPERA

Top 10 intrebari de adresat intr-un interviu de angajare

DESCOPERA
productivitatea-muncii

Cum masori si imbunatatesti productivitatea muncii: angajator si angajat

Intr-o lume ideala, angajatii ar fi fericiti, proactivi si productivi. Cu totii ne dorim o productivitate maximizata in businessul din care facem parte, dar ce este de fapt productivitatea?

DESCOPERA

Up Romania a primit certificarea de Great Place to Work®, oferita de o reputata institutie internationala de evaluare organizationala.

Up Romania a primit certificarea de Great Place to Work®, oferita de o reputata institutie internationala de evaluare organizationala.

DESCOPERA

Castiga o masina electrica Tesla Model 3

Castiga platind cu cardul tau Up Mastercard

DESCOPERA

Beneficiile extrasalariale, un instrument de loializare si de retentie a angajatilor

Indiferent de generatie, beneficiile extrasalariale reprezinta un punct comun, un adevarat liant al angajatorilor si al angajatilor.

DESCOPERA

Importanta personalizarii beneficiilor extrasalariale

Este dovedit faptul ca succesul ?i satisfac?ia angaja?ilor dintr-o companie pot fi influentate si de ceea ce tine de personalizarea beneficiilor extrasalariale.

DESCOPERA

Ce cadouri poti oferi angajatilor cu ocazia Pastelui

Ce aduc sarbatorile de Paste? In 2020, nimic cu care suntem obisnuiti, insa angajatii inca se bucura de beneficiile din partea companiei. Afla in acest articol ce cadouri sau beneficii pot oferi companiile angajatilor pentru motivarea lor si pentru cresterea productivitatii.

DESCOPERA
Up Achizitii solutii IMM

COMUNICAT DE PRESA: IMM-urile au la indemana Up Achizitii, o solutie digitala care le modeleaza oferte si servicii avantajoase

Platforma Up Achizitii este solutia digitala pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania, care negociaza oferte de produse si servicii, de la parteneri de top, ajutandu-le sa economiseasca atat resurse de timp, cat si resurse financiare pentru achizitiile necesare bunei functionari a afacerii.

DESCOPERA

Cum sa petreci un 1 iunie memorabil alaturi de copilul tau?

Iti venim in ajutor cu sugestii care te vor ajuta sa oferi momente memorabile cu ocazia Zilei Copilului

DESCOPERA

Trateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat

Trateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat

DESCOPERA

Up Dejun: experiente culinare unice, alaturi de colegii de la munca

In mediul profesional modern, unde viata de birou poate deveni monotona, introducerea cardului de masa Up Dejun aduce o nota de prospetime in experienta culinara a angajatilor

DESCOPERA

Idei de destinatii linistite din Romania pentru vacanta in siguranta cu familia

Afla cum putem face ca destinatiile de vacanta din Romania sa fie perfecte si pentru vacantele cu copii, si pentru toate aspectele administrative care mai sunt importante.

DESCOPERA

Jumatatile de masura nu sunt o optiune pentru mine

Jumatatile de masura nu sunt o optiune pentru mine

DESCOPERA

8 moduri de a munci eficient pentru a-ti creste randamentul

Un job nou poate veni cu o multime coplesitoare de informatii. In acelasi timp, si daca rutina ultimelor luni te-a afectat mai mult ca niciodata, ai putea experimenta un ritm mai lent la job. Este de inteles sa resimti toate astea, insa ele pot veni la pachet cu anxietate, stres, frustrare la nivel de productivitate sau teama pentru performanta de la jobul tau. Cum poti sa simti ca lucrezi smart si productiv?

DESCOPERA

Up Romania, Certificata ca "Great Place To Work" pentru al treilea an la rand

Cu un scor impresionant de 90% in sondajul de feedback completat de catre angajati, ne consolidam pozitia in fruntea organizatiilor apreciate pentru cultura si mediul de lucru oferite angajatilor nostri. Certificarea "Great Place To Work" este o recunoastere globala a angajamentului nostru fata de o cultura organizationala de excelenta, unde increderea, respectul si colaborarea sunt piloni fundamentali.

DESCOPERA

Descopera Minunile Naturale ale Deltei Dunarii O Aventura in Paradisul Biodiversitatii

Delta Dunarii, un loc de o frumusete rara si o biodiversitate extraordinara, este o destinatie de calatorie perfecta pentru iubitorii de natura si aventura

DESCOPERA

Evaluarea angajatilor. Cum se realizeaza eficient - metode si cadru legislativ

Deoarece resursa umana este o resursa mult mai complexa, iar motivatia, implicarea sau performanta sunt niste indicatori greu de masurat, evaluarea poate ajunge de la un proces complet subiectiv, la un proces care foloseste incorect instrumente complicate.

DESCOPERA

Pregatirea pentru reintoarcerea la birou

Afla cum sa pregatesti reintoarcerea la birou dupa pandemie atat din postura de angajator cat si din cea de angajat

DESCOPERA

Cum putem identifica sentimentul de burnout in randul angajatilor nostri si cum ii putem sustine sa-l depaseasca?

In ultima perioada, auzim tot mai des angajati care se confrunta cu sentimental de burnout. Afla cum poate fi caracaterizat si identificat acesta

DESCOPERA

Up Romania a primit Medalia de Aur la evaluarea pe sustenabilitate realizata de EcoVadis

Up Romania a dovedit inca o data preocuparea sa de a raspunde misiunii de a face sa fie mai bine in fiecare zi. La finalul lunii noiembrie 2019, in urma evaluarii EcoVadis, a obtinut Medalia de Aur, cu un scor general ce o claseaza in top 5% companii considerate cele mai sustenabile.

DESCOPERA
Targuri de Craciun in Romania

Ce Targuri de Craciun din Romania sa vizitezi, anul acesta

Tu cum iti petreci luna decembrie? Avem noi idei pentru tine: viziteaza cele mai frumoase targuri locale si bucura-te de vin fiert, mere coapte, turte dulci si mici cadouri.

DESCOPERA

Sporeste Eficienta Cu Tehnica Pomodoro

Tehnica Pomodoro isi ia numele de la cronometrele in forma de rosii gasite in 1992 de catre Francesco Cirillo si folosite in bucatarie. Scopul principal al acestei tehnici este de a obtine eficienta maxima intr-un timp specificat. Cum functioneaza tehnica Pomodoro?

DESCOPERA

Metode practice de a stimula creativitatea

Afla cum poti stimula creativitatea angajatilor si care sunt beneficiile ei

DESCOPERA

Ce inseamna bio si care este diferenta dintre bio, eco sau organic

Descopera in articolul de mai jos care este diferenta dintre bio, eco sau organic

DESCOPERA

Un nou mod de a munci pentru peste 70% dintre români, în urma efectelor pandemiei

Afla cum s-a schimbat motivatia romanilor de a munci in ultumul an si jumatate

DESCOPERA

De 8 Martie ofera inspiratie si rasplateste-ti angajatele cu Up Cadou

De 8 Martie ofera inspiratie si rasplateste-ti angajatele cu Up Cadou

DESCOPERA

Up Romania: Obiceiul cafelei de dimineata si legatura cu productivitatea la locul de munca

Dincolo de noile standarde, cafeaua a devenit mai mult decat o necesitate pentru a fi cat mai functionali: este un ritual solitar, de moment, sau impartasit cu membrii familiei.

DESCOPERA
Cum sa scapi de emotii

Cum sa scapi de emotii inaintea unui meeting sau unei prezentari

Teama de a vorbi in public este, pentru multi, mai mare decat multe alte temeri. Ce putem face pentru a ne gestiona mai bine emotiile dinaintea unui meeting important?

DESCOPERA
idei vacanta iarna romania

Idei de vacanta de iarna in Romania

Unde mergem in vacanta iarna aceasta? Descopera in acest articol o multime de idei pentru o vacanta de iarna de vis, chiar in Romania.

DESCOPERA

Comunicarea nonverbala - cum o interpretezi si ce secrete poate ascunde

Descopera secretele comunicarii nonverbale - cum o interpretezi si ce se ascunde in spatele ei

DESCOPERA
copii defavorizati in mediul rural

Copiii din mediile dezavantajate au nevoie sa fie sustinuti si in timpul pandemiei

Pandemia poate avea consecinte dramatice pentru sutele de mii de copii din mediile defavorizate, mai ales la nivelul educatiie. Afla in acest articol cum pot fi sustinuti.

DESCOPERA

Cresterea retentiei angajatilor: cum pot angajatorii sa intampine nevoile angajatilor

Retentia angajatilor este un aspect esential pentru succesul oricarei organizatii. Pastrarea angajatilor talentati si motivati nu numai ca asigura stabilitatea si continuitatea operatiunilor, dar poate ?i sa reduca costurile asociate cu recrutarea si instruirea constanta a personalului nou.

DESCOPERA

6 Lucruri pe care antreprenorii fara background tehnic ar trebui sa le stie

Daca esti un antreprenor fara background tehnic, adica fara experienta in design, programare si dezvoltare de solutii IT, s-ar putea sa-ti fie dificil sa construiesti un produs sau un serviciu de la o idee. Insa, cu siguranta, nu imposibil.

DESCOPERA

Cultura generala a angajatilor din organizatia ta. De ce e importanta si cum cresti nivelul acesteia

Un angajat bun este, evident, cel care este motivat si productiv, iar alte trasaturi precum cultura generala nu ar trebui sa conteze, atat timp cat persoana respectiva este un om decent si care respecta cultura organizationala.

DESCOPERA

Cum sa rasplatesti corect performantele angajatilor si de ce sa faci asta

Afla cum sa evaluezi performantele angajatilor si ce modalitati de recompensare ai la indemana

DESCOPERA

Doua vesti bune pentru clientii si beneficiarii Up Romania. Valoarea nominala a cardului de masa Up Dejun a crescut la 30 de lei si cardul Up Dejun permite plata comenzilor in aplicatia Tazz

Doua vesti bune pentru clientii si beneficiarii Up Romania. Valoarea nominala a cardului de masa Up Dejun a crescut la 30 de lei si cardul Up Dejun permite plata comenzilor in aplicatia Tazz

DESCOPERA
strategii de branding

Strategii de branding care functioneaza in era digitala. Idei si reguli

Cum poti sa iti promovezi firma si produsul sau serviciul cat mai bine, pentru a avea o buna imagine in mintea consumatorilor tai si a publicului tinta?

DESCOPERA

Lucrul de acasa: avantaje si dezavantaje pentru angajati si companii

Prezent in cultura economica din ziua de azi, work from home are avantaje si dezavantaje atat pentru angajat, cat si pentru angajator. Afla mai multe in acest articol.

DESCOPERA

Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 30 la 35 lei

Veste buna pentru toti angajatorii si angajatii din Romania! Valoarea maxima a tichetului de masa a crescut de la 30 la 35 de lei per angajat

DESCOPERA

Up MultiBeneficii este noua platforma de beneficii flexibile pentru angajati

Companiile care vor sa pastreze cei mai valorosi oameni in organizatie vor investi in motivarea si recompensarea echipelor. Acordarea de beneficii extrasalariale trebuie sa tina cont de etapele de viata, de preferintele si gusturile angajatilor, iar platforma Up MultiBeneficii raspunde acestor nevoi diferite.

DESCOPERA

Cum influenteaza spatiul de lucru eficienta angajatilor

Afla cum este influentata eficienta angajatilor de modul in care organizezi spatiu de lucru

DESCOPERA
cultura organizationala retentia angajatilor

Ghid de comunicare interna cu angajatii. Cultura organizationala si retentia angajatilor

Cultura organizationala este un concept esential in motivarea angajatilor si in a mentine un business sanatos. Cum reusesti sa-l construiesti si sa-l comunici cat mai bine?

DESCOPERA

Transport alternativ mai accesibil pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Utilizatorii platformei Up MultiBeneficii vor avea acces la o mobilitate crescuta în deplasarile de zi cu zi prin Bucuresti, ca urmare a unui nou parteneriat incheiat de Up Romania cu UrbanAir

DESCOPERA

Daniel Rosu – Un drum in viata gasit pe axa Washington-Londra-Bucuresti

Daniel Rosu – Un drum in viata gasit pe axa Washington-Londra-Bucuresti

DESCOPERA

Solutii securizate si de calitate pentru utilizatorii cardurilor (codul pin, insemne tichete de masă electronice)

Emiterea tichetelor cu valoare implica respectarea unor conditii de securitate optima pe care noi le indeplinim cu multa rigurozitate.

specimen fata elemente securitate card sau tichet electronic masa up dejun

1. Numar card: permite identificarea unica a cardului si utilizatorului
2. Numele utilizatorului, denumire angajator, cod fiscal
3. Valabilitate: 5 ani
4. Insemne tehnologie Contactless
5. CIP – element de siguranta a suportului
6. Cuvintele «TICHET DE MASA ELECTRONIC", cu litere majuscule pe fata suportului electronic

specimen spate elemente securitate card sau tichet electronic masa up dejun

7. Banda magnetica
8. Logo-ul retelei de acceptare (Mastercard): permite recunoasterea simpla de catre comercianti
9. Interdictia de a utiliza tichetul de masa in alte locuri decat in unitatile afiliate.
10. Cod numeric CVC: cod de securitate necesar pentru platile prin internet
11. Serie unica (16 cifre) asociata suportului de card
12. Date de contact ale emitentului