Programul social de interes national

de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii


Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii” este finantat de la bugetul de stat, din bugetul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Șanse si are ca scop sprijinirea financiara a cuplurilor si a persoanelor singure din Romania, în vederea efectuarii procedurilor medicale de specialitate recomandate, ca element principal de sustinere a cresterii natalitatii în România.


Sprijinul financiar este acordat sub forma a doua vouchere, pentru medicamente si pentru proceduri medicale de fertilizare în vitro, totalizând suma de 15000 lei.

Voucherele pot fi folosite în unitati sanitare publice si private acreditate de Agentia Nationala de Transplant pentru fertilizare în vitro.


Valoare vouchere

Valoare vouchere: 5.000 de lei pentru tratamentul medicamentos si 10.000 de lei pentru proceduri medicale.

Lista partenerilor înscrisi în cadrul "Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii"

Urmareste lista unitatilor în care pot fi folosite voucherele emise în cadrul "Programului social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii"

Informatii utile pentru unitatile partenere

GHID FARMACII

VIZUALIZEAZA
 

GHID CLINICI

VIZUALIZEAZA

Mai multe informatii despre
"Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii"