STIM ONLINE: solutia digitala pentru motivarea partenerilor

Cere o oferta personalizata

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe ceas.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

STIM ONLINE: solutia digitala pentru motivarea partenerilor


Platforma STIM Online este solutia digitala care simplifica actiunile de recompensare si motivare ale clientilor tai. Campaniile de incentivare si fidelizare pot fi de acum mai eficiente!

Avantaje


CONTROL CENTRALIZAT

STIM Online este special conceput pentru a aduce la un loc elementele care tin de incentivarea si fidelizarea clientilor tai.


COSTURI OPTIMIZATE

Cu ajutorul platformei noastre esti sigur ca nu depasesti bugetul. Campania ta va deveni un organism care se autofinanteaza.


PERSONALIZARE

STIM Online iti da posibilitatea sa personalizezi complet campania. Exemple: template, meniu, promotii si premii, toate se pot modifica.


COMUNICARE INTEGRATA

Platforma iti ofera posibilitatea de a comunica cu beneficiarii campaniei: fie prin comunicari pe pagina principala, fie prin mesaje individuale.


CADOURI NELIMITATE

Pe STIM Online ai libertatea de a alege premii alese de tine, usor de modificat pe tot parcursul campaniei. Livrarea premiilor este gratuita!


MONITORIZARE

Poti accesa rapid toate rapoartele ce tin de tranzactiile facute prin platforma, de numarul de utilizatori si de solduri.

Cere o oferta personalizata

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe ceas.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

Cum functioneaza STIM Online?

PERSONALIZEAZA PLATFORMA

Fa cunostinta cu o platforma intuitiva si usor de folosit. Alege numele domeniului dedicat campaniei tale, seteaza template-ul, defineste meniul si stabileste categoriile de premii.

IMPORTA DATELE

Importa datele beneficiarilor campaniei, trimite-le un e-mail cu informatiile de inregistrare pentru a-i ajuta sa isi creeze un cont personal pe platforma.

INCEARCA NOI IDEI DE INCENTIVARE

Creeaza promotii speciale in functie de momentele in care vrei sa ii motivezi suplimentar. Parametrii promotiei sunt usor de modificat: perioada, conditiile si descrierea campaniei.

BUCURA-TE DE TOATE INFORMATIILE INTR-UN SINGUR LOC

Absolut toate informatiile care iti sunt necesare sunt foarte usor de accesat. Iti oferim rapoarte despre activitatea utilizatorilor sau despre preferintele legate de premii.

LA FEL DE SIMPLU SI PENTRU PARTENERII TAI

Beneficiarii campaniilor tale de incentivare vor avea si ei acces rapid la toate informatiile care ii intereseaza, datorita contului personal.

Tipuri de campanii

STIM Online te ajuta sa contruiesti numeroase tipuri de campanii care te ajuta in mod direct sa iti cresti vanzarile. Motiveaza si recompenseaza forta de vanzare, partenerii, reteaua de distributie sau angajatii. 

Premiaza-ti beneficiarii campaniei cu puncte, in functie de parametrii setati de tine. Cu acele puncte, ei vor putea sa-si achizitioneze ce isi doresc din catalogul disponibil.

CAMPANII DE INCENTIVARE

Motiveaza clientii si punctele de vanzare si observa o crestere a comenzilor si a vanzarilor.

CAMPANII DE TRADE

Stimuleaza angajatii, distribuitorii sau partenerii si bucura-te de mai multe comenzi si recomandari.

CLUBURI DE FIDELIZARE

Ofera-le clientilor tai fideli posibilitatea de a-si alege premii din partea ta, cu ajutorul STIM Online.

CAMPANII DE RECOMPENSARE

Recompenseaza-ti partenerii de business cu ajutorul acestei platforme complete. Creste productivitatea companiei tale!

Consideri ca beneficiile platformei STIM Online contribuie la dezvoltarea companiei tale? Citeste mai multe informatii pe site-ul nostru.

ACCESEAZA STIM ONLINE