Despre noi

Mai bine, in fiecare zi

Mai bine, in fiecare zi

Cu o prezenta de 20 ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanța business-ului clientilor si partenerilor sai. Up Romania se dedica misiunii sale de a simplifica viata celor cu care intra in contact, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti, parteneri si utilizatori.

Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile.

Solidaritate

Suntem solidari cu clientii si partenerii nostri pentru ca doar intelegandu-le business-urile si nevoile putem veni cu solutii care sa ii ajute in activitatea lor.

Inovatie

Pentru a simplifica activitatea partenerilor nostri cautam in permanenta noi instrumente si practici care ajuta la gestionarea moderna si eficienta a proceselor.

Echitate

Credem in echitate si avem un comportament egal cu toate persoanele, organizatiile si institutiile cu care intram in contact.

Responsabilitate

Ne angajam sa fim transparenti si corecti avand ca obiectiv excelenta in calitatea serviciilor.

Antreprenoriat

Pentru ca noi credem ca antreprenoriatul este motorul societatii sprijinim initiativele si proiectele care contribuie la o dezvoltare economica durabila.

Grupul Up, 57 de ani de dezvoltare durabila

De 57 de ani, Grupul Up, fost Groupe Chèque Déjeuner, si-a dezvoltat activitatea prin produse si servicii sub forma de cecuri, carduri sau aplicatii mobile, solutii ce ofera o viata mai buna si contribuie la progresul social.

Solidaritatea, inovatia, antreprenoriatul, responsabilitatea si adaptabilitatea sunt valori fundamentale, devenind un model unic de dezvoltare datorita modelului sau federativ: o companie care apartine salariatilor sai.

Schimbarea de identitate a avut loc in 2015, iar Grupul Chèque Déjeuner a devenit Grupul Up: un nume al progresului, dinamismului si optimismului, care reflecta diversitatea ofertei sale.

Grupul Up, 57 de ani de dezvoltare durabila

1 milion

de companii client

28,6 milioane

de utilizatori

587 milioane

de euro cifra de afaceri

30 de tari

pe 4 continente

3751

de angajati

57 de ani

de expertiza

Afla mai multe despre grupul Up: ACCESEAZA UP.COOP