REGULAMENTUL CONCURSULUI
”Tu carei femei din viata ta ii datorezi cel mai mult timp?”


Art. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI 

(1) Organizatorul concursului ”Tu carei femei din viata ta ii datorezi cel mai mult timp?”, denumit in continuare ”Concursul” este societatea UP ROMANIA S.R.L., o societate cu raspundere limitata, avand sediul social in Bucuresti, Calea Serban Voda nr. 206, cladirea U-Center, Building A, etaj 8, sector 4, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/6468/25.07.2002, avand cod de inregistrare fiscala RO 14774435, reprezentata in mod legal de Elena Pap, in calitate de Director General, denumita in cele ce urmeaza „UP ROMANIA".

Art. 2 DURATA CONCURSULUI SI MODALITATEA DE DESFASURARE

(1) Concurs va avea loc pe contul de Facebook al UP ROMANIA S.R.L.,  https://www.facebook.com/UpRomania in perioada 01 martie – 08 martie 2023.
(2) Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc in data de 9 martie 2023, conform procedurii prevazute la art. 4 din regulament.

Art. 3 MECANISMUL CONCURSULUI SI DREPTUL LA PARTICIPARE 

(1) Concursul se adreseaza tuturor participantilor persoane fizice, romane sau straine, cu domiciliul sau resedinta in Romania, care au implinit  varsta de 18 ani la data de 01.03.2023 inclusiv, utilizatori ai platformei Facebook.
(2) Pentru a putea participa la Concurs, este necesar ca persoanele respective sa: 
  • Pasul1:
        Apreciaza (da LIKE)  paginii Up Romania https://www.facebook.com/UpRomania,
  • Pasul 2 :
Apreciaza (da LIKE)  paginii  WatchShop https://www.facebook.com/watchshop.ro
  • Pasul 3:
   Lasa un  comentariu la postarea  de concurs cu raspunsul la intrebarea
    ,, Tu carei femei din viata ta ii datorezi cel mai mult timp ? ,,
Fiecare persoana poate participa o singura data, indiferent de cate raspunsuri ofera in comentarii.
(3) La acest Concurs nu au dreptul sa participe angajati ai UP ROMANIA.
(4) UP ROMANIA isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de a participa la Concurs si descalificarea automata a persoanelor care incearca sa fraudeze.

Art. 4 PREMIILE CONCURSULUI. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

(1) UP ROMANIA ofera unui singur castigator 1 (unu) Premiu constand intr-un ceas Marc Jacobs THE ROUND WATCH, Model MJ0120179278, avand caracteristicile de mai jos. In cadrul concursului nu este posibila acordarea contravalorii in bani a premiului oferit, a altui produs similar sau asemanator sau a altor beneficii in locul premiului.
 https://www.watchshop.ro/ceasuri-de-dama/marc-jacobs/the-round-watch-mj0120179278/?img=312980
Descriere Premiu Stil Casual
Colectia The Round Watch
Tip Dama
Display Analog 
Mecanism Quartz
Denumire mecanism Ronda
Rezistenta la apa 3 ATM
Indica Ora, minute, secunde
Culoare cadran Argintiu
Culoare carcasa Argintiu

(2) Pentru Premiu va fi extras 1 (un) castigator si 2 (doua) rezerve. Stabilirea castigatorului va avea loc prin tragere la sorti prin intermediul  platformei online https://commentpicker.com/., in data de 09 martie 2023. 
(3) Participantul care a fost desemnat castigator al Premiului  in urma extragerii va fi anuntat  printr-un comentariu, la postarea de concurs, facuta de Up Romania pe contul de Facebook. Acesta are 24 de ore la dispozitie sa contacteze organizatorul pentru a intra in posesia Premiului.  Daca dupa cele 24 de ore participantul desemnat castigator nu contacteaza organizatorul, UP ROMANIA va contacta Participantii desemnati ca rezerve (doi), in ordinea extragerii. Procedura de validare a rezervelor este aceeasi ca in cazul potentialilor castigatori extrasi.
(4) Desemnarea unui Participant drept castigator in cadrul Concursului nu creeaza nicio obligatie a acestuia in sensul de acceptare a Premiului;  in cazul refuzului unui potential castigator de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia Premiului, refuza premiul expres si neechivoc sau manifesta o atitudine similara), acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului,
(5) Procedura de validare a rezervelor prevazuta la alineatul (3) se foloseste si in situatia in care un Participant desemnat castigator la extragere nu doreste sa beneficieze de Premiu, aducand la cunostinta UP ROMANIA acest lucru, printr-un apel telefonic  la numarul de telefon 0753176908 ori pe e-mail, la adresa upromania.strategiemarketing@groupechequedejeuner.onmicrosoft.com, in 24 de ore de la afisarea castigatorului facuta de Up Romania pe contul de Facebook .

Art. 5 PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

(1) Pentru inscrierea Participantilor, vom prelucra numele si prenumele, astfel cum figureaza in profilul de Facebook al Participantului, pe baza interesului nostru legitim de a va inregistra participarea si de a efectua extragerea. Ulterior extragerii, pentru Participantul declarat castigator, vom prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, o fotografie dupa cartea de identitate si adresa de e-mail, pe baza interesului nostru legitim de a valida castigatorul si de a trimite premiul, precum si in baza obligatiilor noastre legale si fiscale. 
(2) Organizatorii vor pastra datele cu caracter personal in conditii de siguranta, pentru o perioada de maximum 3 ani.
(3) Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal: (i) dreptul de acces la datele cu caracter personal; (ii) dreptul de a obtine rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal; (iii) dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii; (iv) dreptul la portabilitatea datelor; (v) dreptul de va opune prelucrarii (atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe un interes legitim al operatorului). De asemenea, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul acordat, ceea ce are ca efect incetarea oricarei prelucrari a datelor dvs., fara insa a afecta legalitatea prelucrarilor desfasurate anterior.
(4) Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale sau daca doriti sa ne adresati orice solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la sediul Up Romania (mentionat mai sus), telefonic, la numarul 021.402.82.23 sau sa transmiteti o solicitare catre DPO-ul Up Romania, utilizând urmatoarea adresa de e-mail: gdpr.upromania@upromania.ro. Fiecare solicitare va fi analizata in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna. in cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumit(a) de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre ANSPDCP.

Art. 6 LITIGII

(1) Prin participarea la Concurs, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti. 

Art. 7 CONTESTATII 

(1) Cererea scrisa a Participantilor la Concurs in vederea sesizarii UP ROMANIA cu privire la nerespectarea prezentului regulament trebuie transmisa prin curier/posta, cu confirmare de primire, la sediul UP ROMANIA, sau pe e-mail, la adresa upromania.strategiemarketing@groupechequedejeuner.onmicrosoft.com, in termen de maxim 2 (doua) zile lucratoare de la data publicarii denumirii castigatorului pe contul de Facebook UP ROMANIA  https://www.facebook.com/UpRomania. Orice sesizare in acest sens, depusa dupa trecerea termenului de mai sus, nu va mai fi luata in considerare. 

Art. 8 ALTE REGLEMENTARI 

(1) Prezentul regulament este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul UP ROMANIA mentionat la art.1, si se regaseste si pe website-ul UP ROMANIA, la adresa https://upromania.ro/, incepând cu data de 01 martie 2023. 
(2) Participantii pot solicita informatii cu privire la Concurs la adresa de email: upromania.strategiemarketing@groupechequedejeuner.onmicrosoft.com.


  

Articol scris de: Echipa editoriala Up |
Data publicarii: 28-02-2023
Data actualizarii: 25-04-2024

Iti recomandam si:

Inteligenta artificiala ne imbunatateste joburile, nu le inlocuieste

Citeste mai mult

Este 2019 si angajatii tai trebuie motivati in continuare

Citeste mai mult

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala

Citeste mai mult

Strategii de retentie a angajatilor intr-o lume dinamica

Citeste mai mult
reducerea-costurilor

Reducerea costurilor intr-o maniera cat mai eficienta

Citeste mai mult
productivitatea-muncii

Cum masori si imbunatatesti productivitatea muncii: angajator si angajat

Citeste mai mult
Cum arata un proces de recrutare eficient

Recrutarea: Tehnici si Proceduri Actuale de Recrutare Eficienta

Citeste mai mult
strategii de branding

Strategii de branding care functioneaza in era digitala. Idei si reguli

Citeste mai mult
cultura organizationala retentia angajatilor

Ghid de comunicare interna cu angajatii. Cultura organizationala si retentia angajatilor

Citeste mai mult

Despre leadership si importanta unui lider bun pentru un business de succes

Citeste mai mult

Neuromarketingul sau neurostiinta: ce este si unde se aplica

Citeste mai mult

Cum sa faci o campanie CSR de impact pentru businessul tau

Citeste mai mult
customer service relatii cu clientii

Departamentul de customer service: de ce este important intr-o companie?

Citeste mai mult
motivarea angajatilor

Motivarea angajatilor, metode sigure de stimulare si beneficii aduse

Citeste mai mult
Cadouri de Craciun

Idei de cadouri de Craciun, in functie de persoana care le primeste

Citeste mai mult
Targuri de Craciun in Romania

Ce Targuri de Craciun din Romania sa vizitezi, anul acesta

Citeste mai mult

Cultura generala a angajatilor din organizatia ta. De ce e importanta si cum cresti nivelul acesteia

Citeste mai mult
petreceri corporate

Idei inedite pentru petrecerea corporate a firmei

Citeste mai mult
idei vacanta iarna romania

Idei de vacanta de iarna in Romania

Citeste mai mult
vacanta revelion romania

Top destinatii pentru Revelion Romania 2020: unde mergem

Citeste mai mult

Up Romania a primit Medalia de Aur la evaluarea pe sustenabilitate realizata de EcoVadis

Citeste mai mult
angajatori-de-top

UP ROMANIA PREMIAZA ANGAJATORII DE TOP

Citeste mai mult
tichete valorice beneficii

De ce sa acorzi tichete valorice: avantajele angajatului si angajatorului

Citeste mai mult

Evaluarea angajatilor. Cum se realizeaza eficient - metode si cadru legislativ

Citeste mai mult
ce isi doresc millennials

Ce isi doresc tinerii din generatia millennial de la angajatori. Beneficii preferate si tehnici de abordare

Citeste mai mult
Idei de cadouri corporate

Idei de cadouri corporate pentru 8 martie

Citeste mai mult
Cum sa scapi de emotii

Cum sa scapi de emotii inaintea unui meeting sau unei prezentari

Citeste mai mult
masuri de lucru in timpul pandemiei de coronavirus

Cum sa gestionezi situatia in compania ta in timpul pandemiei Covid-19

Citeste mai mult

Tichete de masa 2021. Ofera angajatilor tichete de masa cu valoare maxima de 20,01 lei

Citeste mai mult

Ce cadouri poti oferi angajatilor cu ocazia Pastelui

Citeste mai mult
copii defavorizati in mediul rural

Copiii din mediile dezavantajate au nevoie sa fie sustinuti si in timpul pandemiei

Citeste mai mult
mediu-sigur

Cum sa creezi un mediu sigur pentru angajatii tai pe termen lung

Citeste mai mult
Cadouri ziua copilului

Idei de cadouri si activitati in casa pentru copii de 1 iunie

Citeste mai mult

Lucrul de acasa: avantaje si dezavantaje pentru angajati si companii

Citeste mai mult

Schimbarile pe care trebuie sa le faci astazi pentru a-ti proteja business-ul pe termen lung

Citeste mai mult

Obiceiurile zilnice ale oamenilor de succes

Citeste mai mult
cum alegi evenimentele in aer liber vara 2020

Up Romania: Cum sa alegi evenimentele in aer liber in vara lui 2020

Citeste mai mult
cum pastrezi freelancerii motivati

Cand si de ce ar trebui sa angajezi freelanceri si cum sa ii tii motivati

Citeste mai mult

Ce este rezistenta la schimbare si cum sa mentii un nivel optim al acesteia printre angajatii tai

Citeste mai mult

Metode practice de a stimula creativitatea

Citeste mai mult

Cum sa te pregatesti pentru o sedinta online ca sa decurga fara probleme

Citeste mai mult

Rezultatele tombolei „UP CADOU. ACCELERATOR DE BUCURIE ÎN VACANTA TA DIN 2021”

Citeste mai mult

Cum sa pastrezi echilibrul dintre munca si viata privata daca lucrezi de acasa

Citeste mai mult

Cheltuielile din perioade de criza - trucuri care te ajuta sa economisesti mai mult

Citeste mai mult

Catalin Marcu: Despre ambitia de a incepe de la zero ceva si de a crea alaturi de alti oameni ceva valoros

Citeste mai mult

Raluca Ivanescu sau cum sa-ti incepi ziua pentru a fi cu adevarat eficient si pregatit pentru orice raspuns

Citeste mai mult

Employee engagement - ce este si cum poate fi stimulata implicarea angajatilor chiar si in perioada de criza

Citeste mai mult

Daniel Rosu – Un drum in viata gasit pe axa Washington-Londra-Bucuresti

Citeste mai mult

Denisa Stoica sau despre un vis implinit

Citeste mai mult

9 idei de locuri si activitati pentru ziua de 14 februarie

Citeste mai mult

Loredana Martin: Odata pedagog, toata viata un pedagog

Citeste mai mult

Stefan Budulan – Combativitatea si rigoarea, doua trasaturi pe care le au in comun hocheiul si managementul

Citeste mai mult

De ce este important sa stii sa negociezi - si cum poti dezvolta tehnicile tale de negociere

Citeste mai mult

Oliver Birjaru sau cum in spatele comediantului se ascund harnicia si responsabilitatea

Citeste mai mult

Claudia Mandru: Orice lucru pare imposibil pana este facut

Citeste mai mult

Cu ce surprize iti poti bucura angajatele de 8 Martie

Citeste mai mult

Lucrurile nu se schimba niciodata de la sine

Citeste mai mult

Cum influenteaza spatiul de lucru eficienta angajatilor

Citeste mai mult

Trateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat

Citeste mai mult

Cum gestionezi diferentele de varsta la locul de munca pentru a crea o echipa unita si performanta

Citeste mai mult

Cand esti implicat 100% si ambitios, nimic nu poate sta in calea ta

Citeste mai mult

Despre frumusetea modestiei

Citeste mai mult

Cum sa-ti folosesti si gestionezi eficient banii in fiecare luna

Citeste mai mult

Prietenia este un cuib, iar fericirea este un dans…sau mai multe

Citeste mai mult

Jumatatile de masura nu sunt o optiune pentru mine

Citeste mai mult

10 obiceiuri care iti fac viata mai frumoasa in perioada de work from home

Citeste mai mult

Trec prin viata cu gandul la amintirile pe care le strang

Citeste mai mult

Micromanagement vs macromanagement

Citeste mai mult

Gina Pavel – Leadership bun este atunci cand organizezi sarcinile fara a lasa loc incertitudinilor

Citeste mai mult

Rutina de lucru din timpul zilei - cum sa fii productiv, multumit si sanatos de fiecare data

Citeste mai mult

Acordarea de beneficii cu avantaje fiscale in sectorul constructii

Citeste mai mult

Idei de a petrece un Paste „altfel” impreuna cu familia

Citeste mai mult

Reconversia profesionala - ce trebuie sa iei in calcul daca planuiesti o schimbare de cariera

Citeste mai mult

Up Romania: Obiceiul cafelei de dimineata si legatura cu productivitatea la locul de munca

Citeste mai mult

8 moduri de a munci eficient pentru a-ti creste randamentul

Citeste mai mult

Ce inseamna un mediu de lucru sanatos si cum stii ca lucrezi intr-unul

Citeste mai mult

Digital Detox - ce este si cum te poate ajuta pe plan profesional

Citeste mai mult

Castiga o masina electrica Tesla Model 3

Citeste mai mult

Curiozitatea si rolul ei intr-o companie - cum o cultivi printre angajatii tai

Citeste mai mult

De ce sa tii cont cand ai de ales intre doua oferte de munca si esti indecis

Citeste mai mult

Care sunt tendintele pe piata HR in 2021 si cum te adaptezi la ele

Citeste mai mult

Pregatirea pentru reintoarcerea la birou

Citeste mai mult

5 idei de petrecere a unei minivacante

Citeste mai mult

Intrebarile pe care ar trebui sa le pui intotdeauna la un interviu de job

Citeste mai mult

Un nou mod de a munci pentru peste 70% dintre români, în urma efectelor pandemiei

Citeste mai mult

Cum iti calculezi bugetul pentru o vacanta in familie

Citeste mai mult

Vacanta cu copiii: cum o organizezi astfel incat toata lumea sa fie fericita

Citeste mai mult

Alimentatia in timpul verii - ce sa consumi ca sa faci fata caldurii si sa ai randament la serviciu

Citeste mai mult

UP Romania da un byte de ajutor pentru scolile din Romania si doneaza 100 de calculatoare prin intermediul Asociatiei Ateliere Fara Frontiere

Citeste mai mult

Idei de destinatii linistite din Romania pentru vacanta in siguranta cu familia

Citeste mai mult

Cum sa iti reiei rapid ritmul de lucru cand te intorci dintr-un concediu

Citeste mai mult

Lucruri pe care sa le faci in pauza de pranz si care-ti pot face ziua mai frumoasa

Citeste mai mult

Cele mai bune exercitii pe care sa le faci in timp ce stai la birou

Citeste mai mult

Digitalizarea la birou - ce masuri poti lua in folosul angajatilor

Citeste mai mult

Comunicarea nonverbala - cum o interpretezi si ce secrete poate ascunde

Citeste mai mult

Cum sa rasplatesti corect performantele angajatilor si de ce sa faci asta

Citeste mai mult

Totul despre recrutarea online - de ce este mai eficienta si ce alte motive ai mai avea sa o alegi

Citeste mai mult

Programele de coaching pentru angajati - ce sunt, care este rolul lor, ce beneficii ofera

Citeste mai mult

Schimbari legislative aplicabile biletelor de valoare emise de Up Romania, incepand cu anul 2022

Citeste mai mult

Vesti bune! Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 20,17 la 30 lei

Citeste mai mult

Up Romania Lanseaza platforma Up MultiBeneficii

Citeste mai mult

Up Romania obtine certificatul “Great Place to Work” pentru al doilea an consecutiv

Citeste mai mult

Employer Branding: Construirea unei Culturi Organizationale Atragatoare

Citeste mai mult

Burnout de la pasiune la epuizare

Citeste mai mult

Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 30 la 35 lei

Citeste mai mult

Beneficiile extrasalariale, un instrument de loializare si de retentie a angajatilor

Citeste mai mult

Importanta personalizarii beneficiilor extrasalariale

Citeste mai mult

Eficienta si eficacitatea in managementul timpului

Citeste mai mult

Cum ChatGPT transforma si simplifica operatiunile de HR

Citeste mai mult

Cum contribuie Up Vacanta la descoperirea si cunoasterea Romaniei frumoase

Citeste mai mult

Cum atragi cei mai buni angajati in companie

Citeste mai mult

Ce inseamna bio si care este diferenta dintre bio, eco sau organic

Citeste mai mult

Beneficiile consumului de produse bio: sanatate pentru tine si pentru planeta

Citeste mai mult

Impactul Consumului Responsabil Asupra Mediului: Cum Putem Redefini Obiceiurile Noastre Cotidiene

Citeste mai mult

Cum sa reduci costurile de recrutare prin employer branding

Citeste mai mult

Importanta agriculturii ecologice

Citeste mai mult

Avantajele magazinelelor care comercializeaza produse bio

Citeste mai mult

Cum putem identifica sentimentul de burnout in randul angajatilor nostri si cum ii putem sustine sa-l depaseasca?

Citeste mai mult

Sanatatea si consumul responsabil: Cum afecteaza alegerile noastre alimentare binele planetei

Citeste mai mult

Beneficii de poveste, nu povesti

Citeste mai mult

Up Dejun: experiente culinare unice, alaturi de colegii de la munca

Citeste mai mult

Siguranta psihologica la locul de munca: Un pilon esential pentru productivitate si succesul companiei #RedefinimMunca

Citeste mai mult

Traditii si obiceiuri la locul de munca pentru ziua de 8 martie

Citeste mai mult

Platile cu cardul Up Dejun si Up Cadou, acum disponibile pe platforma Sezamo.ro

Citeste mai mult

Descopera Romania cu cardul Up Vacanta si bucura-te de concedii de deconectare totala de munca

Citeste mai mult

Cresterea retentiei angajatilor: cum pot angajatorii sa intampine nevoile angajatilor

Citeste mai mult

Studiu Up Romania despre comportamentul alimentar al romanilor

Citeste mai mult

Spune-ti parerea

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe ceas.

Comentarii