Idei de cadouri de Craciun, in functie de persoana care le primeste

Cea mai buna metoda de a transforma perioada sarbatorilor dintr-una consumerista si stresanta este sa te concentrezi pe momentele, experientele si lucrurile care au intr-adevar insemnatate pentru tine si cei dragi.

Nu simti nevoia sa dai telefoane catre toate rudele in ziua de Craciun, ci sa citesti o carte in timp ce te bucuri de cozonac? Perfect! Preferi sa pleci intr-o vacanta in loc sa faci curatenie generala pe ultima suta de metri? Empatizam. Vrei sa faci mai putine cadouri, dar care chiar sa fie utile si de suflet? Este cea mai buna alegere.

Cadouri de Craciun pentru familie

Cum alegi cadourile de Craciun

In functie de gust

Acest criteriu presupune empatie si spirit de observatie. Daca tu obisnuiesti sa porti bijuterii discrete, dar altcuiva ii plac brosele ostentative, atunci cadoul va trebui sa se muleze pe acea persoana, nu pe gusturile tale. Daca iti plac cravatele sobre, dar colegul tau poarta cravate cu super eroi, atunci alegerea nu ar trebui sa semene cu ceva ce porti tu in mod obisnuit.

Pornind de la gusturile specifice ale unei persoane poti gasi ceva potrivit pentru ea,. Acest criteriu se potriveste cel mai bine oamenilor cu preferinte cat mai speciale, care ies din comun, pe care iti este usor sa le observi si sa le gasesti pe piata.

In functie de varsta

Fara sa vrem, si daca nu ne gandim la acest topic, varsta joaca un rol important in spatele mintii noastre. Atunci cand vedem un necunoscut il plasam imediat intr-o categorie de varsta, iar atunci cand cautam sa facem cadouri vom tine automat cont de acest lucru.

Probabil nu vom face cadou o experienta cu bungee jumping catre un copil prea mic sau catre o persoana cu probleme de sanatate sau care este prea in varsta. Daca ai la dispozitie o echipa cu varste eterogene, atunci cadourile pot fi oferite la alegere, sau cat mai generale, precum vouchere la magazine generice, sau clasicele tichete cadou, pe care angajatii le pot cheltui asa cum isi doresc, indiferent de grupul demografic in care se regasesc.

In functie de preferinte

Desi nu ar fi ideal sa intrebam pe cineva ce isi doreste, intr-o lume care a devenit atat de plina de optiuni si variata, acest lucru ne salveaza de multe ori. Dar daca incercam sa facem o surpriza sau sa nu ranim sentimentele cuiva, facandu-l sa se simta insuficient de observat, atunci putem fi atenti la nevoile, preferintele si dorintele fiecaruia, inclusiv apeland si complotand cu cei dragi, pentru a afla mai multe informatii.

Unele persoana prefera gadgeturi, altele obiecte decorative pentru casa. Unele persoane isi doresc doar experiente, iar altele vouchere la magazine. Pe unii oameni ii poti face fericiti cu bilete la festivaluri sau concerte, pe cand altii isi doresc de Craciun ceva specific sarbatorilor, care sa nu fie neaparat consistent din punct de vedere financiar.

Sa ne mulam pe aceste preferinte arata consideratie si respect, deoarece facem un cadou potrivit pentru acea persoana, si nu facem doar un gest pentru a bifa o cerinta sociala.

In functie de gen

Multe cadouri se pot potrivi mai bine unui gen sau altuia, fara a fi sexiste sau nepotrivite, ci pur si simplu pentru ca, statistic, sunt preferate de femei sau barbati. De exemplu, voucherele la saloanele spa sunt foarte potrivite persoanelor de gen feminin, desi in ultima vreme au inceput sa fie apreciate si de barbati. La fel, o zi petrecuta la jocuri airsoft poate parea potrivita pentru barbati, dar poate fi si ceva ce isi doreste o femeie.

Genul cuiva ne poate ajuta sa restrangem aria posibila de cadouri potrivite, sau cel putin sa injumatatim posibilitatile, fara sa ajungem la cadouri generice pentru femei sau barbati.

In functie de relatie

Probabil cel mai important criteriu, relatia pe care o ai cu persoana respectiva este cea mai relevanta in alegerea unui cadou. Daca cineva iti este prea apropiat, nu poate primi o simpla lumanare (sau poate o primi o lumanare mai speciala), iar daca cineva iti este doar o cunostinta, probabil nu va primi un cadou de cateva sute de lei. Daca doresti sa le faci cadouri angajatilor tai, atunci trebuie respectate decenta, utilitatea si un mix intre cadouri personalizate si generice.

Astfel, pentru cadourile de Craciun facute la birou, urmatoarele recomandari vor fi de folos:

  • Nu organiza petrecerea de Craciun prea aproape de zilele de vacanta. Acele zile sunt oricum aglomerate si pline de termene limita. Angajatii trebuie sa se bucure de aceasta experienta, nu sa fie coplesiti de inca o petrecere in ultima saptamana.
  • Nu forta spiritul sarbatorilor mai mult decat este firesc. Unii pot fi mai sensibili emotional in aceasta perioada, altii pot avea alte traditii, din punct de vedere religios sau al lucrurilor in care cred, altii pot fi obositi de cliseele repetate anual.
  • Nu organiza un Secret Santa daca nu crezi ca va fi apreciat de echipa sau daca nu este bine gandit, astfel incat sa creeze ocazii de relaxare, bucurie si interactiuni placute.
  • Gandeste-te la ce face orice companie in aceasta perioada si incearca sa faci ceva diferit. De exemplu, in perioada aceasta, multe ateliere ofera servicii business to business, in care angajatii pot crea decoratiuni de Craciun, sau sa picteze tricouri.

In functie de hobby-uri

O persoana cu multe pasiuni si hobbies este un „dar” pentru cei care doresc sa le faca cadouri, deoarece au mereu nevoie de o noutate, un obiect specific, cateva zile libere de vacanta sau o experienta care sa le bucure sufletul. De aceea, activitatile care fac placere cuiva sunt o sursa minunata pentru a alege cadouri, fie ca este vorba de carti de citit (sau dispozitive pentru carti digitale), sau echipament montan pentru pasionatii de aventura.

Cadouri de Craciun pentru ea (sotie, iubita, prietena, sora, mama, bunica, colega)

Asa cum spuneam mai sus, ideile de cadouri pentru ea nu sunt limitate doar la partea de moda si frumusete. Daca vrei sa fii inventiv, gandeste-te la noi moduri de a bucura o persoana de gen feminin din viata ta.

Cum impachetam cadourile de Craciun

Cum alegi cadourile de Craciun pentru femei

  • Angajeaza pe cineva la curatenie pentru cei care sunt responsabili cu partea aceasta, pentru ca persoana sa-si poata dedica mai mult timp pentru ea
  • Uita-te la lucrurile pe care le foloseste de foarte mult timp si intreaba-te daca ii poti oferi o alternativa mai moderna (de exemplu, un ebook reader unei pasionate de citit, care poate avea instant orice carte isi doreste si nu va mai trebui sa gestioneze spatiul bibliotecii)
  • Alege pentru colegele tale cadouri care le-ar placea tuturor, indiferent de pasiuni si preferinte. Poate nu toate isi doresc un cadou despre makeup, dar probabil toate au nevoie de relaxare si timp pentru ele. Poate nu tuturor le pasa de saloane, insa toate se pot bucura de un card cadou, cu care isi pot cumpara ce isi doresc, indiferent de preferintele si gusturile variate.
  • Un foarte potrivit cadou pentru o femeie din viata, pentru o „ea” care conteaza pentru tine este sa alegi ceva la care chiar te-ai gandit, care arata ca ai fost atent la preferintele ei si are o nota cat mai personala, care nu s-ar potrivi nimanui altcuiva, ci este unic si dedicat.

Cadouri de Craciun pentru el (sot, iubit, prieten, frate, tata, bunic, coleg)

Pe masura ce societatea si tehnologia evolueaza, cu siguranta nu mai putem spune ca barbatii vor fi usor de multumit cu orice cadou. Acestia au preferinte specifice si personale, de la tehnologie pana la moda, iar cadourile complet generice nu vor satisface pe toata lumea.

Cum alegi cadoul perfect pentru el?

  • Daca te raportezi la colegii tai barbati, atunci poti lua in calcul tichetele cadou, care iti va lua grija ca nu toata lumea va fi la fel de multumita de acel cadou
  • Daca iti doresti un cadou generic din zona de tehnologie, atunci poti incerca oricand cu boxe wireless sau perechi de casti, care pot fi folosite de toata lumea, indiferent de segmentul demografic sau pretentiile in ceea ce priveste tehnologia). Daca tintesti catre ceva si mai high tech, atunci dispozitivele care faciliteaza Smart Home au devenit din ce in ce mai accesibile la pret.
  • Cu experientele poti da rareori gres, chiar si in cadrul persoanelor mai introvertite, care isi doresc mai putin socializarea. Poti oferi doua sau trei experiente la alegere, pentru ca angajatii sa poata opta si in functie de gusturi sau de relatiile dintre colegi, precum paintball, un parc de aventura sau o excursie.
  • Cea mai buna de cadou pentru acel „el” important din viata ta consta in a alege un cadou atent, bine gandit pentru ce isi doreste acea persoana. Nu lua in calcul doar nevoile persoanei (pe acestea poate le rezolva, oricum), ci si dorintele de ordin „moft” si lucruri de care nu are neaparata nevoie, insa i-ar face placere si bucurie. Chiar si in cazul bunicilor, poti gasi un cadou care sa-i scoata din rutina, dar fara sa-i impinga prea mult in afara zonei de confort, cum ar fi o colectie muzicala pe care o poate accesa in functie de relatia fiecaruia cu tehnologia.

Idei de cadouri de Craciun pentru cei mici

Cadouri de Craciun pentru copii

Este greu sa intelegem segmentul de copii din ziua de azi, deoarece tehnologia a evoluat enorm, iar ei nu seamana prea mult cu noi insine in copilarie. Acest lucru este okay si, in loc sa devenim critici sau niste Grinch, cel mai bine este sa intrebam parintii mai multe despre copii si educatia pe care le-o ofera, pentru a respecta acest lucru si a-i intelege mai bine. De exemplu, unii parinti nu le ofera deloc dulciuri copiilor, altii le iau un numar limitat de jucarii, sau altii copii pur si simplu pot fi alergici la anumite alimente.

Cadouri de Craciun pentru copii

Cadouri de Craciun pentru bebelusi

Daca bebelusii sunt ai angajatilor tai, atunci cu siguranta acestia au o multime de cheltuieli, care pot fi rezolvate sigur cu ajutorul cardurilor cadou sau, ca o viziune pe termen lung, tichetelor de cresa. Din fericire, in ziua de azi hainutele de copii au preturi destul de mici, se gasesc oriunde, iar in perioada sarbatorilor sunt pline de motive de Craciun. Daca optezi pentru imbracaminte ca idei de cadouri pentru bebelusi, atunci ai grija sa le cumperi mereu cu cateva luni mai mari, pentru a anticipa nevoile parintilor sau diferitele stadii de crestere ale fiecarui copil.

Cadouri de Craciun pentru prescolari

Ideile de cadou de Craciun pentru prescolari pot fi destul de haotice, daca nu intelegi bine acest segment de varsta. Ca sa nu impui propriile judecati fata de cum ar trebui crescuti copii, poti lua mereu carticele educationale sau distractive in loc de dulciuri sau de jucarii, deoarece nu poti sti ce obiecte au deja sau care ii atrag mai mult.

Cadouri de Craciun pentru scolari

La fel ca prescolarii, copiii care merg deja la scoala pot fi greu de inteles, insa parintii acestora ne pot ajuta cu idei de cadouri pentru ei. Daca nu vrem sa intrebam in mod direct, atunci putem sa incercam sa deducem din conversatiile cu parintii acestora.

Daca parintii lor sunt angajatii nostri, atunci putem sa le oferim vouchere la cursuri pentru copii sau la magazine sportive, deoarece acestea sunt utile chiar si pentru cei care nu practica sporturi. Sau putem presupune ca orice parinti au nevoie de o vcacanta si sa le oferim drept cadou de Craciun un  alimentat cu suma necesara vizitarii unuia sau mai multor targuri de Craciun.

Cadouri pentru adolescenti

Intre 13 si 19 ani copiii au crescut, nu mai sunt chiar copii - copii, insa cu siguranta nu sunt adolescenti, iar modul in care se dezvolta este foarte rapid si divers, insotit de stari si preferinte destul de extreme, in cautarea identitatii. De aceea, un cadou potrivit pentru Craciun pentru adolescenti poate fi pur si simplu ceva specific sarbatorilor, cu tematica de Craciun, sau un voucher la un centru de cursuri sau unul sportiv, sau, din nou, un cadou oferit cu ajutorul parintelui. Chiar daca adolescentii au alte preferinte de entertainment decat noi, cartile nu pot fi niciodata obsolite sau demodate, iar o carte targetata „young adult” este perfect potrivita, asa cum sunt cartile romancierului John Green, ale carui povesti au fost si ecranizate.

Greseli de evitat in alegerea cadoului de Craciun

Cadourile sunt despre ceilalti, nu despre tine

Nu uita ca aceste cumparaturi nu sunt personale - de fapt, te sfatuim sa iti faci si tie cadouri si sa nu te neglijezi, dar apoi sa revii la concentrarea asupra celor dragi, carora le cumperi cadourile. Sa impui propriile gusturi, dorinte, pareri sau judecati ar fi o pierdere de timp pentru ambele parti.

Cadourile de Craciun, intre stereotip si iz personal

Este usor sa gandesti in obisnuinte. Asa ajungi sa bifezi o interactiune sociala si grija sau senzatia obligativitatii unui cadou. Astfel, oamenii sau angajatii pot aduna aceleasi obiecte/ globuri/ lumanari/ ciocolate, fara sa se bucure de nici dintre ele, sau sa iti aduca aminte de la cine sunt.

Ca sa recapitulam cum sa faci cadouri memorabile si nu generice, iata ce poti sa ai in vedere:

  • In fiecare an, poti oferi toate cadourile sub un concept: relaxare, distractie, sau tehnologie. Indiferent de destinatarul cadoului, cadoul se poate lega de asta. Asa poti deschide discutia despre de ce ai ales acel cadou, si pe fiecare astfel de tema poti face foarte multe variatiuni
  • Pune-ti mereu intrebarea „este posibil sa mai primeasca acest cadou din alte cinci surse?”
  • Intreaba-te si verifica: ii va folosi acest cadou? Poate sa il schimbe cu altceva, daca nu ii place suficient?
  • Cea mai importanta intrebare: e destul de memorabil si personalizat astfel incat sa isi aduca aminte ca eu i-am facut acest cadou (si sa-si aduca aminte intr-un mod care sa-i aduca bucurie).

Articol scris de: Echipa editoriala Up |
Data publicarii: 06-11-2019
Data actualizarii: 01-08-2024

Iti recomandam si:

Inteligenta artificiala ne imbunatateste joburile, nu le inlocuieste

Citeste mai mult

Este 2019 si angajatii tai trebuie motivati in continuare

Citeste mai mult

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala

Citeste mai mult

Strategii de retentie a angajatilor intr-o lume dinamica

Citeste mai mult
reducerea-costurilor

Reducerea costurilor intr-o maniera cat mai eficienta

Citeste mai mult
productivitatea-muncii

Cum masori si imbunatatesti productivitatea muncii: angajator si angajat

Citeste mai mult
Cum arata un proces de recrutare eficient

Recrutarea: Tehnici si Proceduri Actuale de Recrutare Eficienta

Citeste mai mult
strategii de branding

Strategii de branding care functioneaza in era digitala. Idei si reguli

Citeste mai mult
cultura organizationala retentia angajatilor

Ghid de comunicare interna cu angajatii. Cultura organizationala si retentia angajatilor

Citeste mai mult

Despre leadership si importanta unui lider bun pentru un business de succes

Citeste mai mult

Neuromarketingul sau neurostiinta: ce este si unde se aplica

Citeste mai mult

Cum sa faci o campanie CSR de impact pentru businessul tau

Citeste mai mult
customer service relatii cu clientii

Departamentul de customer service: de ce este important intr-o companie?

Citeste mai mult
motivarea angajatilor

Motivarea angajatilor, metode sigure de stimulare si beneficii aduse

Citeste mai mult
Targuri de Craciun in Romania

Ce Targuri de Craciun din Romania sa vizitezi, anul acesta

Citeste mai mult

Cultura generala a angajatilor din organizatia ta. De ce e importanta si cum cresti nivelul acesteia

Citeste mai mult
petreceri corporate

Idei inedite pentru petrecerea corporate a firmei

Citeste mai mult
idei vacanta iarna romania

Idei de vacanta de iarna in Romania

Citeste mai mult
vacanta revelion romania

Top destinatii pentru Revelion Romania 2020: unde mergem

Citeste mai mult

Up Romania a primit Medalia de Aur la evaluarea pe sustenabilitate realizata de EcoVadis

Citeste mai mult
angajatori-de-top

UP ROMANIA PREMIAZA ANGAJATORII DE TOP

Citeste mai mult
tichete valorice beneficii

De ce sa acorzi tichete valorice: avantajele angajatului si angajatorului

Citeste mai mult

Evaluarea angajatilor. Cum se realizeaza eficient - metode si cadru legislativ

Citeste mai mult
ce isi doresc millennials

Ce isi doresc tinerii din generatia millennial de la angajatori. Beneficii preferate si tehnici de abordare

Citeste mai mult
Idei de cadouri corporate

Idei de cadouri corporate pentru 8 martie

Citeste mai mult
Cum sa scapi de emotii

Cum sa scapi de emotii inaintea unui meeting sau unei prezentari

Citeste mai mult
masuri de lucru in timpul pandemiei de coronavirus

Cum sa gestionezi situatia in compania ta in timpul pandemiei Covid-19

Citeste mai mult

Tichete de masa 2021. Ofera angajatilor tichete de masa cu valoare maxima de 20,01 lei

Citeste mai mult

Ce cadouri poti oferi angajatilor cu ocazia Pastelui

Citeste mai mult
copii defavorizati in mediul rural

Copiii din mediile dezavantajate au nevoie sa fie sustinuti si in timpul pandemiei

Citeste mai mult
mediu-sigur

Cum sa creezi un mediu sigur pentru angajatii tai pe termen lung

Citeste mai mult
Cadouri ziua copilului

Idei de cadouri si activitati in casa pentru copii de 1 iunie

Citeste mai mult

Lucrul de acasa: avantaje si dezavantaje pentru angajati si companii

Citeste mai mult

Schimbarile pe care trebuie sa le faci astazi pentru a-ti proteja business-ul pe termen lung

Citeste mai mult

Obiceiurile zilnice ale oamenilor de succes

Citeste mai mult
cum alegi evenimentele in aer liber vara 2020

Up Romania: Cum sa alegi evenimentele in aer liber in vara lui 2020

Citeste mai mult
cum pastrezi freelancerii motivati

Cand si de ce ar trebui sa angajezi freelanceri si cum sa ii tii motivati

Citeste mai mult

Ce este rezistenta la schimbare si cum sa mentii un nivel optim al acesteia printre angajatii tai

Citeste mai mult

Metode practice de a stimula creativitatea

Citeste mai mult

Cum sa te pregatesti pentru o sedinta online ca sa decurga fara probleme

Citeste mai mult

Rezultatele tombolei „UP CADOU. ACCELERATOR DE BUCURIE ÎN VACANTA TA DIN 2021”

Citeste mai mult

Cum sa pastrezi echilibrul dintre munca si viata privata daca lucrezi de acasa

Citeste mai mult

Cheltuielile din perioade de criza - trucuri care te ajuta sa economisesti mai mult

Citeste mai mult

Catalin Marcu: Despre ambitia de a incepe de la zero ceva si de a crea alaturi de alti oameni ceva valoros

Citeste mai mult

Raluca Ivanescu sau cum sa-ti incepi ziua pentru a fi cu adevarat eficient si pregatit pentru orice raspuns

Citeste mai mult

Employee engagement - ce este si cum poate fi stimulata implicarea angajatilor chiar si in perioada de criza

Citeste mai mult

Daniel Rosu – Un drum in viata gasit pe axa Washington-Londra-Bucuresti

Citeste mai mult

Denisa Stoica sau despre un vis implinit

Citeste mai mult

9 idei de locuri si activitati pentru ziua de 14 februarie

Citeste mai mult

Loredana Martin: Odata pedagog, toata viata un pedagog

Citeste mai mult

Stefan Budulan – Combativitatea si rigoarea, doua trasaturi pe care le au in comun hocheiul si managementul

Citeste mai mult

De ce este important sa stii sa negociezi - si cum poti dezvolta tehnicile tale de negociere

Citeste mai mult

Oliver Birjaru sau cum in spatele comediantului se ascund harnicia si responsabilitatea

Citeste mai mult

Claudia Mandru: Orice lucru pare imposibil pana este facut

Citeste mai mult

Cu ce surprize iti poti bucura angajatele de 8 Martie

Citeste mai mult

Lucrurile nu se schimba niciodata de la sine

Citeste mai mult

Cum influenteaza spatiul de lucru eficienta angajatilor

Citeste mai mult

Trateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat

Citeste mai mult

Cum gestionezi diferentele de varsta la locul de munca pentru a crea o echipa unita si performanta

Citeste mai mult

Cand esti implicat 100% si ambitios, nimic nu poate sta in calea ta

Citeste mai mult

Despre frumusetea modestiei

Citeste mai mult

Cum sa-ti folosesti si gestionezi eficient banii in fiecare luna

Citeste mai mult

Prietenia este un cuib, iar fericirea este un dans…sau mai multe

Citeste mai mult

Jumatatile de masura nu sunt o optiune pentru mine

Citeste mai mult

10 obiceiuri care iti fac viata mai frumoasa in perioada de work from home

Citeste mai mult

Trec prin viata cu gandul la amintirile pe care le strang

Citeste mai mult

Micromanagement vs macromanagement

Citeste mai mult

Gina Pavel – Leadership bun este atunci cand organizezi sarcinile fara a lasa loc incertitudinilor

Citeste mai mult

Rutina de lucru din timpul zilei - cum sa fii productiv, multumit si sanatos de fiecare data

Citeste mai mult

Acordarea de beneficii cu avantaje fiscale in sectorul constructii

Citeste mai mult

Idei de a petrece un Paste „altfel” impreuna cu familia

Citeste mai mult

Reconversia profesionala - ce trebuie sa iei in calcul daca planuiesti o schimbare de cariera

Citeste mai mult

Up Romania: Obiceiul cafelei de dimineata si legatura cu productivitatea la locul de munca

Citeste mai mult

8 moduri de a munci eficient pentru a-ti creste randamentul

Citeste mai mult

Ce inseamna un mediu de lucru sanatos si cum stii ca lucrezi intr-unul

Citeste mai mult

Digital Detox - ce este si cum te poate ajuta pe plan profesional

Citeste mai mult

Castiga o masina electrica Tesla Model 3

Citeste mai mult

Curiozitatea si rolul ei intr-o companie - cum o cultivi printre angajatii tai

Citeste mai mult

De ce sa tii cont cand ai de ales intre doua oferte de munca si esti indecis

Citeste mai mult

Care sunt tendintele pe piata HR in 2021 si cum te adaptezi la ele

Citeste mai mult

Pregatirea pentru reintoarcerea la birou

Citeste mai mult

5 idei de petrecere a unei minivacante

Citeste mai mult

Intrebarile pe care ar trebui sa le pui intotdeauna la un interviu de job

Citeste mai mult

Un nou mod de a munci pentru peste 70% dintre români, în urma efectelor pandemiei

Citeste mai mult

Cum iti calculezi bugetul pentru o vacanta in familie

Citeste mai mult

Vacanta cu copiii: cum o organizezi astfel incat toata lumea sa fie fericita

Citeste mai mult

Alimentatia in timpul verii - ce sa consumi ca sa faci fata caldurii si sa ai randament la serviciu

Citeste mai mult

UP Romania da un byte de ajutor pentru scolile din Romania si doneaza 100 de calculatoare prin intermediul Asociatiei Ateliere Fara Frontiere

Citeste mai mult

Idei de destinatii linistite din Romania pentru vacanta in siguranta cu familia

Citeste mai mult

Cum sa iti reiei rapid ritmul de lucru cand te intorci dintr-un concediu

Citeste mai mult

Lucruri pe care sa le faci in pauza de pranz si care-ti pot face ziua mai frumoasa

Citeste mai mult

Cele mai bune exercitii pe care sa le faci in timp ce stai la birou

Citeste mai mult

Digitalizarea la birou - ce masuri poti lua in folosul angajatilor

Citeste mai mult

Comunicarea nonverbala - cum o interpretezi si ce secrete poate ascunde

Citeste mai mult

Cum sa rasplatesti corect performantele angajatilor si de ce sa faci asta

Citeste mai mult

Totul despre recrutarea online - de ce este mai eficienta si ce alte motive ai mai avea sa o alegi

Citeste mai mult

Programele de coaching pentru angajati - ce sunt, care este rolul lor, ce beneficii ofera

Citeste mai mult

Schimbari legislative aplicabile biletelor de valoare emise de Up Romania, incepand cu anul 2022

Citeste mai mult

Vesti bune! Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 20,17 la 30 lei

Citeste mai mult

Up Romania Lanseaza platforma Up MultiBeneficii

Citeste mai mult

Up Romania obtine certificatul “Great Place to Work” pentru al doilea an consecutiv

Citeste mai mult

Employer Branding: Construirea unei Culturi Organizationale Atragatoare

Citeste mai mult

Burnout de la pasiune la epuizare

Citeste mai mult

Valoarea nominala a tichetului de masa a crescut de la 30 la 35 lei

Citeste mai mult

Beneficiile extrasalariale, un instrument de loializare si de retentie a angajatilor

Citeste mai mult

Importanta personalizarii beneficiilor extrasalariale

Citeste mai mult

Eficienta si eficacitatea in managementul timpului

Citeste mai mult

Cum ChatGPT transforma si simplifica operatiunile de HR

Citeste mai mult

Cum contribuie Up Vacanta la descoperirea si cunoasterea Romaniei frumoase

Citeste mai mult

Cum atragi cei mai buni angajati in companie

Citeste mai mult

Ce inseamna bio si care este diferenta dintre bio, eco sau organic

Citeste mai mult

Beneficiile consumului de produse bio: sanatate pentru tine si pentru planeta

Citeste mai mult

Impactul Consumului Responsabil Asupra Mediului: Cum Putem Redefini Obiceiurile Noastre Cotidiene

Citeste mai mult

Cum sa reduci costurile de recrutare prin employer branding

Citeste mai mult

Importanta agriculturii ecologice

Citeste mai mult

Avantajele magazinelelor care comercializeaza produse bio

Citeste mai mult

Cum putem identifica sentimentul de burnout in randul angajatilor nostri si cum ii putem sustine sa-l depaseasca?

Citeste mai mult

Sanatatea si consumul responsabil: Cum afecteaza alegerile noastre alimentare binele planetei

Citeste mai mult

Beneficii de poveste, nu povesti

Citeste mai mult

Up Dejun: experiente culinare unice, alaturi de colegii de la munca

Citeste mai mult

Siguranta psihologica la locul de munca: Un pilon esential pentru productivitate si succesul companiei #RedefinimMunca

Citeste mai mult

Traditii si obiceiuri la locul de munca pentru ziua de 8 martie

Citeste mai mult

Platile cu cardul Up Dejun si Up Cadou, acum disponibile pe platforma Sezamo.ro

Citeste mai mult

Descopera Romania cu cardul Up Vacanta si bucura-te de concedii de deconectare totala de munca

Citeste mai mult

Cresterea retentiei angajatilor: cum pot angajatorii sa intampine nevoile angajatilor

Citeste mai mult

Studiu Up Romania despre comportamentul alimentar al romanilor

Citeste mai mult

Up Romania – partener al HR Masters Summit @ Bucharest Tech Week

Citeste mai mult

Up Romania, Certificata ca "Great Place To Work" pentru al treilea an la rand

Citeste mai mult

Peste 1000 de dosare inscrise pe platforma Up-Comunitate in primele doua ore de la lansarea Programului FIV

Citeste mai mult

Spune-ti parerea

Pentru a fi siguri ca esti o persoana, da click pe Pamant.

Comentarii